fosters i žuja
Vaš favorit?
fosters i žuja
Leffe tamno, stella i žuja.![]()
ufff leffe je OK al je pre gusta i loše mi legne na kantu od želuca.
Da to je istina, al meni se ustvari sviđa što je gusta, dakako nije za svaku priliku... Recimo žuja je najbolja za onako neke partije kad se ispija hrpetina pive jer je relativno lagana, a leffe baš za neke posebne prilike kad je dosta jedna mala piva da pomuti glavu...Izvorno postao tomo
E, zaboravio sam na Budweiser, to mi je najdraže od točenih piva... (u većini pivnica i kafića se to prodaje pod "strano točeno").
Dodao sam izzy na anketu, meni definitivno najjača piva, a popijem si još i žuju i stellu...
Meni je daleko najjači Heineken, ali naravno malo mi je skupa tu kod nas pa je nažalost dosta rijetko popijem... no to je piva koju svakako najviše volim popit i to u bilo kojim prilikama, od roštiljade, do partya... Inače ako ste u amsterdamu, svakako odite u njihovu tvoricu di za dva guldena (njihova valuta dok sam ja bio tamo, oko 2 marke tada) možete nakon obilaska tvornice piti koliko stane u vas...
Izzy mi je OK ovak kao 'svakonoćna' piva...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jelen Pivo
Definitvno Franziskaner, ali je rijedak kod nas. Erdinger je uvjerljivo na drugom mjestu.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
izzy i corona
stella heineken i mozda corona
a zapravo pijem uglavnom zuju
btw dobra anketa
sad će se javit Nered i reći da mu je Sake najbolja piva![]()
Heineken od onih pristupačnih, te Jelen pivo od manje pristupačnih, ali definitivno opaka piva!!!
Fosters..... the one and only
još bi bolja bila 'koja vam je najgora piva'...Izvorno postao Gruntovčan
meni je najgora tuborg..![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja uzivam samo tuborg, najbolja je...... i nema je na popisu! gade...![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ko zna, znaIzvorno postao damgol
![]()
ne znam, fosters nisam pio od srednje škole pa se i ne sjećam...![]()
Nisi imao prilike probati BiP (beogradska industrija piva)Izvorno postao whiteboy
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
LOL to mi zvuči ko neka piva sa dodatkom hrđe i esencijalnog ulja iz černobilkih reaktora...![]()
![]()
Kao prvo, ne možeš sve pive strpat u isti koš. Tamno, svijetlo, pšenično ... pivo nikako ne možeš uspoređivat. Meni je npr. tamni Guinness odličan, dok mi se svijetli ne sviđa. Između Heinikena i Budweisera i još nekih teško bi se odlučil koja mi je bolja. A definitivno najdraža i meni najbolja piva bila je Carolo Stadium koja se više ne proizvodi zahvaljujući stanovitom g.Lukšiću.Izvorno postao Bassman
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...(bilo) karlovačko,stella i bavaria...više ne konzumiram alkohol (nikakav)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A Sljaka, znam, ali nemože se to sve u anketu strpat, ovako sam pokušao sve zajedno, pa onda tko odgovara napiše u kojoj mu je kategoriji koja piva bolja.![]()
I znam da nisam sve pive uspio stavit, al šta mogu kad je limit 12.
Btw, sad sam prvi put probao Kriek, mogu reć da je jako dobro i nekako egzotično, u sebi sadrži višnje, nemam pojma dali je na neki način rađeno s dodatkom višanja ili to samo na kraju stave ekstrakt, ali je odlično, dosta se osjeti miris tih višanja. Samo je jako skupo, u pubu u koji mi uvjek idemo je boca od 0.375 25 kn!!!
Još si premlad... al ne brini, ima vremena!![]()
Bookmarks