Evo, koja vam je najbolja knjiga, pisac, koji žanr najviše volite, i dal uopće volite čitati?
Ja najviše čitam horore, uglavnom Stephena Kinga, momentalno čitam "It", originalnu verziju na engleskom...
Evo, koja vam je najbolja knjiga, pisac, koji žanr najviše volite, i dal uopće volite čitati?
Ja najviše čitam horore, uglavnom Stephena Kinga, momentalno čitam "It", originalnu verziju na engleskom...
ne čitam baš, al dobar je Carl Sagan-Contact
''žal'' odlicna knjiga..takodjer sa kvalitetom teksta dobiva se i poveca debljina knjige pa mi se neda citati po radnim danima...jedino mozda kad sam na moru il kad je jakoo dosadno..
definitivno "Stolice" , "Ćelavu pjevačicu" i "U očekivanju Godota" ... hahaha koaj ej to komedija
Od Kinga meni su najbolje "Tamna polovica" i "Nesanica", i "Ušica igle" od Kenna Foleta
Harry poter je meni naj bolja![]()
(sala mala)
Nazalost jos idem u skolu pa mi je knjiga naj mrza rječ![]()
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
necitam knjige
btw: sta je to
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nedavno sam procito najbolju knjigu u svom zivotu "rumble fish"
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Sve od Kinga, Sagana, Clarka, Koontza.To su mi najdraži.
Što se tiče publicistike i pov. temetike J.JRobinson,Danniken zatim onaj koji je napisao "Pakao Pacifika"(ne mogu se sjetiti) i tako dalje i tako bliže...![]()
trenutno nemam inspiracije...
Dal je ko čitao "The Stand" od Kinga, skinuo sam je s neta, pa da vidim dal se isplati printat...![]()
Nažalost, ja ne...
trenutno nemam inspiracije...
Ja rijetko kad čitam, al volim pročitat neku zanimljivu knjigu kao npr Arry Potter, sad sam zadnji put pročitao onu Arry Potter i Red fenixa pa mislim da je to dost za ovu godinu
zadnja kniga koju sam procitala bila je ok i zvala se SLOMLJENO SRCE tako nesto...
uglavnom se radi o curi koju ocuh siluje.....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks