K750i - 1298kn u Simpa paketu
Ispod 1000kn rabljeni u oglasniku
koji mobitel ima najbolju kameru do 1000kn? bilo nov ili polovan.
K750i - 1298kn u Simpa paketu
Ispod 1000kn rabljeni u oglasniku
Potpisujem, za te pare nema boljegIzvorno postao Tommek
![]()
k750!!!!!!!!![]()
![]()
heh to sam i mislio, al mozda je netko imao nes bolje...al ok, sa 2mega pixela sam sasvim zadovoljan, modovi kljucajte temu, ili pustite da umire tema![]()
od rabljenih 6630 , a ovo stoji za k750 , ako oces mogu ti na mail poslati jednu sliku danas slikanu sa k750 vani .
K750! definitivno u tom cjenovnom rangu ima najbolju kameru...
6630 je isto u tom cjenovnom rangu, ali mu se kamera ne može baš mjeriti sa onom na K750 (k750 ima veću rezoluciju i AF i bljeskalicu)...
6630 je dobar mob ako želiš symb, ali to nije pitanje u ovoj temi!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
netreba, frend ima k750 tako da znam kakve su slike, al hvala na ponudi,Izvorno postao Router
i konacno sam se odlucio da cu kupiti SE k750i, hvala svima koji su odg. na pitanja..![]()
Ako slučajno ikada budeš imao priliku vidjeti sliku na SE S-700,shvatit ćeš da je on ipak puno bolji izbor od K750.
Display mu je duplo veći a rezolucija jača nego u K750 (320X240pix),tako da su mu slike nešto najbolje što sam vidio (a vidio sam puno toga) u kategoriji mobova do 1.000kn.
Ima samo jedna "kvaka"--TAJ MODEL SE-a JE NAŽALOST JAKO,JAKO RIJEDAK.
![]()
slike sa s700 kojeg sam i ja imao su na kompu ispadale stvarno dobro , jos ih imam negdje , ali uz jednu manu - kod mene je bez obzira na svjetlo kontrast bio problem , osim na dnevnom svjetlu kad su bile za 5 , sli sto to vrijedi kad je mob magnet za ogrebotine , posebice odlicni veliki ekran , ne prima velike mem. kartice i dr.
slika na S700 ispada bolja na mobitelu no ne i na kompu....dok je sa k750i obrnuta situacija
s700 ima 1,3 MP kameru , k 750i 2.0 MPX a autofokusom......
meni slike od d600 ljepse ispadnu neko od k750 na dipslayu moba lali kad stavis na komp onda se vidi razlika
Osim k750, panasonic VS6 1299kn.
Da,i ja sam imao prilike vidjeti slike snimljene sa Panasonicom VS6,doduše pod idealnim uvijetima(sunčan dan),i mogu reći da na displayu moba izgledaju fantastično,što opet dovodi do zaključka da je za kvalitetan prikaz slike osim
dobre kamere vrlo bitna veličina i rezolucija displaya,a što se Konanovog S700
tiče mislim da si imao problema sa njim.
Ja sam jedno vrijeme koristio paralelno S700 i K750 i ponovo tvrdim da je slika
na S700 za klasu bolja nego na K750 (življe boje,bolje vidljivi detalji....) a
razlog tome je vjerujte samo u superiornijem displayu(320x240pix) za razliku od
K750(176X220PIX).
Što se tiče kućišta podložnog na ogrebotine pa to i ne čudi,zar nisu svi mobovi
kojima je kućište lakirano srebrnim metalic lakom magnet za ogrebotine,pa Samsung je prvak svijeta u tom segmentu,ali to već ovisi i o općoj kulturi pojedinca.![]()
Nisam ja imao nikakvih problema sa s700.![]()
Brijem da si pomješao postove.:bunny:
mislim da pitanje koja je kamera bolja ne ulazi u domenu rasprave koji je ekran zivljih bolja, vece rezolucije, bolji itd...
bolja kamera - kak slike ispadaju na kompu i kak izgledaju nakon sto se odprintaju. nije li tako?
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Ali to opet nema nikakve veze. Prebaci slike sa S700 i K750i na komp, pa ćeš vidjeti da se S700 može sakriti sa svojom kamerom. Taj mob je već odavno u penziji i jako puno mobitela ima bolju kameru od njega. Za nekog tko ne prebacuje slike na komp, nego ih ima namjeru gledati samo na mobu, S700 je OK, ali kad slike prebacuješ na komp najbitnija ti je kvaliteta i razolucija kamere, a ne ekrana. S700 bi imao dobre slike kad ih gledaš na mobu da ima i VGA kameru, samo zbog ekrana.Izvorno postao TITAN
Bom Chicka WahWah
Evo probao istu sliku prebaciti sa S700 i K750 (ista osoba slikana u isto vrijeme
sa prvim pa onda drugim mobom) na komp. i..... i .....MORAM PRIZNATI IAKO
JOŠ NE NOSIM OČALE RAZLIKA JE JASNO VIDLJIVA----K750 IMA BOLJU,ČIŠĆU
SLIKU.(PRIZNAH TEŠKOG SRCA!!!)
Dok gledano na displayu moba tu istu sliku S700 ima nekako čišću sliku sa više
detalja,valjda zbog preglednosti i veličine displaya.(TJEŠIM SEBE)
Dakle--REZIME--KAMERA OD K750 JE DEFINITIVNO BOLJA OD KAMERE S700 2.0MPix je više od 1.3MPix,pa je LOGIČNO DA JE ......itd....itd![]()
Bookmarks