Slažem se sa svime što si napisao. Također imam te tri navigacije snimljnene na mob.
Garmin mi se do sada čini daleko napredniji od ostalih zbog svih mogućih opcija koje nudi i zaista ogromne pokrivenosti Hrv, međutim glasovna uputa, kao što si rekao, nije baš najtočnija. Zna kasniti i za mene je to veliki minus, pogotovo ako si u nekom gradu gdje se uopće ne snalaziš. Još jedna stvar u usporedbi sa ostalim navigacijama.. Strelica koja prikazuje moje vozilo ne miče se glatko po karti kako ja vozim, nego više ide onako sliku po sliku, ako me kužiš. Čak sam smanjio detalje na karti poput onih poi točaka i slično, ali nema razlike..
Sygic McGuider je ok što se tiče većih gradova (za sada sam samo Zg isprobao) i nemam nikakve primjedbe. Gledao sam nedavno na njihovoj stranici i ako se dobro sjećam, samo Hrv od europskih država imam tako malu pokrivenost, svega 44%. Kad bi se to poboljšalo mislim da bi Sygic bila vrhunska navigacija.
Za Nokia Maps samo riječi pohvale, nisam još našao ni jedan propust. Je da se kod preračunavanja rute malo izgubi, ali to je stvarno zanemarivo i nakon svega nekoliko sekundi sve se normalizira. Mogu slobodno reći da je Nokia Maps za sada moj favorit.

Odgovori uz citat

Vjerojatno ce ti ih moderator spojiti i dati po prstima... 

Bookmarks