Danas sam ukinuo XL paket pa nek se j*bu. Da nisam vec prebacio broj odmah bi otisao na neku drugu mrezu... ovdje je nebriga prema korisnicima odvratna.
Printable View
Danas sam ukinuo XL paket pa nek se j*bu. Da nisam vec prebacio broj odmah bi otisao na neku drugu mrezu... ovdje je nebriga prema korisnicima odvratna.
Ima li netko saznanja što će biti sa ovom uslugom u novoj godini s obzirom da na njihovom webu stoji da je promotivna usluga aktivna do 31.12.2007.
T-mobile Web`n`walk
WnW mogu imati i simpa korisnici jel tako?
15 kn za 5mb?
I jel ono sto ne potrosimo ostaje i za iduci mjesec ili?
Prije 2 dana sam uzeo WnW stick i koristim ga za komp. Mozete li mi preporuciti nekakav brojac i gdje da ga skinem?
Molim vas
Ja sam uzeo w'n'walk u promotivnom razdoblju od tri mjeseca, svaki za kunu..
'' s '' paket, odnosno 25 MB mjesečno, nakon toga ću ga disable-ati jer mi se ne isplati davati glavu i po' za 150 MB prometa
Zanima me dali za simpa korisike koji su vec isprobavali tj koristili w'n'w vrijedi 3 paketa(od 10mb) za 1 kn ili samo za one koji nikada nisu koristili?
ja sam super prosao,sad je neka akcija,stari je produzio ugovor na 2god i dobio je usb modem i 1g badava neta,paket od 3gige! a drugu godinu se placa..i k770 za 98 kn :)
Evo ja takodjer uzeo isti paket. Koristim ga iskljucivo za push email (vidi topic) i sad me zanima koliko mailova mogu mjesecno skinuti za tih 25 mb.
Jel procjena od 300 do 500 mailova OK?
Jel mi može netko reći kako T-Mobile pretplatnici mogu provjeriti potrošeni promet?
Hvala
Najsigurniji način je da koristiš brojač prometa od mobitela. Resetiraš ga početkom svakog mjeseca i to ti je najsigurniji način da vidiš koliko si potrošio.
Kod moje Nokie 6288 se to nalazi na Menu->Log->Packet data counter->All sent data + All received data.
evo ovak, aktivirao sam web and walk onaj novi 10mb, i imam mob m600i i kad god hoću ići na net on meni kaže "could not locate remont server" šta da radim?
i mene zanima dal ima kakav brojač prometa.. frend ima web n walk stick, na manageru nema nikakav brojač.. gdi se može provjerit stanje?
Mene zanima jedna stvar: kupio sam dva paketa u manje od mjesec dana, da li ću i slijedeći mjesec dobiti 2 paketa ili samo jedan?
Šta si? "Prepaid" korisnik? Paket ti vrijedi 30 dana od dana zadnje kupnje, ako ga ne potrošiš, ostatak megabajta se ne prebacuje iza, osim ako prvotno ne obnoviš novim paketom.
Pogrešno, nepotrošeni megabajti ti ostaju. Čak i ako par mjeseci ne koristiš w'n'w kad aktiviraš novi paket imat ćeš sve nepotrošene megabajte na raspolaganju.
Prepaid sam. znači, svaki mjesec trebam aktivirati w'n'w?
Jel ikako moguce postic to da ti internet (tj. data usluge) radi samo ako imas na web 'n' walku dovoljno MB, a ne da ti se nakon automatski prebaci na ultra-skupu free-surf tarifu? Jer ovo je uzasno, ak slucajno ostanes bez MB na web 'n' walku odu sve pare u sekundi jer je ova FreeSurf tarifa 33 puta skuplja tj. 60 kn/MB.
Da, nazalost to je tako, zamka za mnoge, tako sam i ja neki dan ostao bez 50 tak kn....
Samo imam jos jedan problem koji mi se ponavljao vec na nekoliko mobitela i nije mi jasno?
Dakle kad koristim simpa internet wnw cim sam minut ili dva neaktivan prekine mi se veza dok kad idem npr preko vipa sve ok?
Da li ima neka postavka ili sta je tu u igri?
Dogadjalo mi se to na n80 a sada i na p990 u operi ali nisam naisao na neku postavku da bi pomislio da nije u redu?
Samo treba bolje pogledati sadržaj internet stranice T-Mobilea
= Citat =:
Opcija web'n'walk
Želite li se spajati na internet putem mobilnog telefona i u svakom trenutku znati što se događa u gradu, posljednje vijesti iz svijeta, provjeriti e-mail, rezervirati mjesta u kazalištu, kinu ili često downloadate t-zones sadržaje, aktivirajte Simpa web'n'walk podatkovni paket i za samo 15 kn dobivate 10 MB podatkovnog prometa. Paket možete iskoristiti u roku do 30 dana od trenutka aktivacije.
Još niste koristili opciju web'n'walk? Aktivirajte je sada jer naknada za svaku od prve tri uzastopne aktivacije web'n'walk podatkovnog paketa iznosi 1 kunu.
Ukupnu količinu podataka, te rok do kojeg možete koristiti svoj web'n'walk paket saznajte biranjem koda *200*4# i stići će vam SMS poruka.
Novi web’n’walk paket se ne aktivira automatski po isteku 30 dana, već ga je potrebno ponovno aktivirati. Istovremeno možete aktivirati neograničen broj web'n'walk podatkovnih paketa ako na računu imate potreban iznos. Novi paket možete aktivirati i prije isteka postojećeg, a iznos novog paketa pribrojit će se preostalom iznosu već aktiviranog. Rok valjanosti podatkovnog paketa će biti 30 dana od aktivacije posljednjeg aktivnog paketa. Nakon što istekne 30 dana ili potrošite podatkovni paket, naplata se vrši prema cjeniku za Free surf: 5,98 kn za 100 kB prenesenih podataka. Ukoliko ne iskoristite svoj web’n’walk podatkovni paket u roku od 30 dana, kupite novi web'n'walk paket i neiskorišteni dio pribrojit će se novom paketu. Simpa web'n'walk podatkovni paket nije moguće koristiti dok ste gost u mreži stranog operatora, već će se podatkovni promet naplatiti prema T-Mobile HR cjeniku za roaming.
Zar ne bi bilo normalno da te sms-o obavijeste na kraju mjeseca jesi li potrosio i koliko imas u slijedecem mjesecu!?!!??!! Ovak sam ko sljepac! Meni ovaj kod *200*4# ne radi!
Nove web'n'walk tarife su s nama od 01.05.2010. :)
http://img40.imageshack.us/img40/9292/wnwredefv.gif
Dobro da su se konačno sjetili pojeftiniti to !!!!!! :loco:
Sad vidim da ipak neću morati nositi još jedan simpa broj na more zbog interneta. :p
@domy_os
Da li se to odnosi na pretplatu ili i na prepaid?
Ispravka!
Vidio sam da i za Simpu to vrijedi, iako mi je ova cijena bez PDVa u zagradi malo cudna i ova cijena po Mb nakon potrosengo paketa, ali ok!
I to je neobicno da ovako unaprijed javljaju to, obicno se te informacija (valjda zbog konkurencije) cuvaju do kraja?!?!
Ne, krivo sam se možda ja izrazio, inače sam na pretplati ali sam prisiljen koristiti drugi simpa broj za internet jer mi je na pretplati bilo previše dati 50kn za pedesetak MB mjesečno.
Ja mislim da su ovo nove cijene isključivo za pretplatu, na simpi su nedavno pojeftinili...
@cionn
za 100mb plaćaš 20 kn, što je ista cijena po megabajtu kao i u ovoj novoj ponudi za pretplatnike...
@ Harasho!
Sada sam pogledao i na Simpi stoji da ce od 1.5. biti nove tarife, iste ove koje su iz pretplatu!?!?!
Pogledaj na ovoj stranici imas link pri sredini stranice:
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp?t=4#wnw
Ah, sad vidim. Čini mi se nevjerojatno da će relativno skupa iOpcija biti dostupna i na prepaidu. Ništa, ne preostaje nam ništa drugo nego čekati.
Ja bih rekao da idu parirati novim Tele2 data paketima, ali oni ih daju samo za pretplatu?!?!?
Više mi se sviđala ona opcija, 20kn=100MB. Al ajde, nije ni ovo loše.
Hoce li i ova I opcija biti za prepaid? Ako bude to ce biti super. A ako nebude opcija S i M nisu nesto. Ovo je samo naznatno povecanje prometa ondam. Iskreno ocekivao sam i povoljnije pakete ali ajde i ovo ce da bude solidno i dobro. Samo me iznenadise da je od 1.5. prije su korigirali cijene 1.9. cini mi se. Ali ocekujem i ofenzivu i jos povoljniju tarifu na Vipu koja bi trebala da krene 1.6. ako se nevaram
Ja trosim 300-tinjak MB mjesecno tako da bi mi ovaj paket od 850 najvise pasao. Da se opustim i nepratim stanje MB ucestalo. Barem je danas promet lako potrosit, malo surfanja, skidanja mp3-a, igara, gledanja videa, slanje mailova i eto ga, jos tko ima bolji mob. ti MB nestaju samo tako. Bravo za T-mobile.
Pa zato i imam internet na mobu da nebi morao furat laptop svuda sa sobom :(
Blesavo mi je to sad placat 5 kn vise da bi imao 25 MB vise kaj mi ovak i onak nicem ne sluzi...
E tak i ja, odem na fejs [mobile facebook], mail pogledam, odem na index [jedina stranica koja skine dosta MB-a] i tu i tamo na youtube..
Prije tocno 30 dana kupio sam taj paket od 100 MB i potrosio sam 20 MB..
A blesavo mi je davat 15 kn za 20 MB, kad vec za 5 kn vise mogu dobit 100 MB [taj cjenik mi uopce nije logican :(]
Hmm..
Ovo mi nije jasno, kak prek mobitela skidas mp3 i igre??
Ja bi volio da stave jedan paket od recimo 50 MB za recimo 15 kn, za one ne zahtjevne korisnike..
@ Cionn
"Ja bi volio da stave jedan paket od recimo 50 MB za recimo 15 kn, za one ne zahtjevne korisnike.. "
Isto tako se mozes pitati zasto je cijena izvan paketa cca. 6kn=100kB, a odgovor je da te natjeraju da trosis sto vise, prvenstveno novaca a posredno i Mb :D
Mislim da nikada neces dozivjeti da je 15kn=50Mb vec prije 20kn=50Mb a 25kn=125Mb i onda ces i sam iako ti je 50Mb dovoljno uvijek kupovati ovaj za 5kn skuplji paket!! :D :D
Ja ne branim t-mobile, samo ti objasnjavam njihovu politiku!
U krajnjem slucaju mozes uzeti Tele2 prepaid gdje imas pakete 10kn=20Mb ili 20kn=50Mb ali bez vremenskog ogranicenja (kao ovdje sto je 30 dana) ili cak osnovnu tarifu koja je takodje relativno povoljna 0,5kn=100kB.
I ja bi vece pakete al na vipu ja paket od 100mb potrosim za par dana,skidam mp3 prek moba,jer neam net na kompu tak da...
@Expresso
Za takvu "heavy" upotrebu je bolji Simpa internet (samo data kartica), sada daju pakete od 10kn=1h upotrebe bez ogranicenja kolicine Mb (ja sam jednom u nedelju ujutro uspio skinuti 230Mb u tih sat vremena) ili 20kn=24h uz ogranicenje od 250Mb! :)
Evo prvi je a nisu izmjenili ove pakete?? I dalje sam platio 20kn za 100MB.
@Goodman
Valjda zbog praznika nema nikoga da to ukljuci! :D
Za utjehu i na Simpi su isto stari paketi.
Stvarno, sto onda ne stave od 3.5. a ne ovako "je a nije"!
Izgleda da je ova novost ipak samo za pretplatnike. Također, iOpcija je preimenovana u web'n'walk L.
I ovakvi paketi ostaju za stalno, a ne samo do kraja godine kako je isprva najavljivano.
"Opcija web'n'walk
Omiljene internetske stranice, e-mail i razni sadržaji dostupniji su vam no ikad na zaslonu vašeg mobilnog uređaja. Usluga je dostupna u tri veličine - L, M i S, koje vam omogućuju još više online sadržaja za još niže cijene.
U mjesečnu naknadu od 25 kn za opciju web'n'walk S uključeno je 125 MB, u 35 kn mjesečne naknade za web'n'walk M uključeno je 250 MB, a u 75 kn mjesečne naknade za web'n'walk L čak 850 MB prometa! Nakon što iskoristite osnovni paket cijena 1 MB iznosi 1 kn u web'n'walk S, 0,80 kn u web'n'walk M, odnosno 0,50 kn u opciji web'n'walk L."
http://www.t-mobile.hr/2/20-20-40-50-00.asp
Znači ako želim koristiti web'n'walk uopće, moram biti na pretplati i npr. tarifi 60? Kako ne volim t-mobile uvjete. Što mislite, da li se isplati uzmati i150 tarifu s gigom prometa? Želim internet, ali to znači preko 3000 kn u sljedeće dvije godine..
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-07-00-00.asp
Ne trebaš imati pretplatu za w'n'w- samo su na pretplati uvjeti bolji (što je logično).
Ako si prepaid- w'n'w paket od 20 MB košta 15 kuna, a 100MB 20 kuna.
Možeš ga trošiti unutar 30 dana.
Ako misliš da će ti to biti premalo, možda ti se neki paket na pretplati više isplati. :)
Prepaid web'n'walk koristim već par mjeseci i postao mi je malo premalen, tako da ću morati na pretplatu. Ako se tokom sljedeće dvije godine mog ugovora o pretplati donesu nove cijene i veći broj gigabajta, da li se te promjene odnose na mene ili sam na istom do završetka ugovora? Malo sam offtopic otišla ispričavam se :)
Onda opet nesto mrljaju sa stranicama jer na Simpi pod Opcije web'n'walk i dalje stoji ta obavijest/link?!?!? :(
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp
Inace i za korisnike pise da je to promocija do 31.12.
"U promotivnom razdoblju od 1. svibnja do 31. prosinca 2010. uživajte u novim pogodnostima za web'n'walk!"
A valjda će biti nešto sutra, ipak je jučer bio 1. Maj pa su cijeli dan jeli grah... :D
Back od topic, ni ja na pretplati još ne vidim nikakve promjene.
U uvjetima korištenja w'n'w paketa nigdje ne piše da su novi paketi privremeni, tako da je to vjerovatno samo marketinški trik, uostalom nisu blesavi pa da vraćaju npr. S paket od 25kn na 25MB (ili možda jesu). :hm:
A za simpu ćemo još vidjeti hoće li mijenjati nešto, iako sumnjam...
Ispričavam se ako je ovo pitanje već bilo. Kad pošaljem poruku "stanje" na 0101 da bi vidjela koliko mi je MB ostalo na računu mi stalno piše 250MB i megabajti ne odlaze iako ih trošim. U službi za korisnike su mi rekli da je to normalo štekanje u t-mobile-u početkom mjeseca. Zna li tko kad će prestati i kad ću vidjeti pravo stanje?
vec danas bi ti trebalo pisati pravo stanje..
od 1. do negdje 5, 6, 7 u mjesecu ti je kod njih obracunsko razdoblje, pa sve malo steka..
Koristim na simpi web'n'walk opciju M i do sada je bilo da se neiskoristeni MB samo dodaju novom paketu kada se aktivira,ali
ovaj puta mi je na racunu samo 100 MB iako mi je ostalo vise od 60 MB.,
Novi uvjeti koristenja ili?Na njihovoj stranici sve po starom koliko vidim...
Da, to je mene zeznulo ovo ljeto.
Imao sam preko 200 MB ne iskoristenih i planirao sam kuptiti S paket, za 15 kn tek toliko da mi se "aktivira" ponovo onih 200 MB, no kad sam pogledo stanje MB-a sam pao u nesvjest..
SZK je rekla da je to doslo promjenom cjena tih paketa :/
Unazad nekoliko mjeseci su se promijenile cijene paketa pa su mi svaki mjesec dodali neiskoristeni promet.,
A i na njihovim stranicama pise da se neiskoristeni promet dodaje prilikom aktivacije novog paketa...
Web'n'walk pakete možeš iskoristiti 30 dana od trenutka aktivacije. Novi web’n’walk paket se ne aktivira automatski po isteku 30 dana, već ga je potrebno ponovno aktivirati. Istovremeno možeš aktivirati neograničen broj web'n'walk podatkovnih paketa ako na računu imaš potreban iznos. Novi paket možeš aktivirati i prije isteka postojećeg, a iznos novog paketa pribrojit će se preostalom iznosu već aktiviranog. Rok valjanosti podatkovnog paketa će biti 30 dana od aktivacije posljednjeg aktivnog paketa. Nakon što istekne 30 dana ili potrošiš podatkovni paket, naplata se vrši prema cjeniku za Free surf: 5,98 kn za 100 kB prenesenih podataka. Ukoliko ne iskoristiš svoj web’n’walk podatkovni paket u roku od 30 dana, kupi novi web'n'walk paket i neiskorišteni dio pribrojit će se novom paketu. Simpa web'n'walk podatkovni paket nije moguće koristiti dok si gost u mreži stranog operatora, već će se podatkovni promet naplatiti prema T-Mobile HR cjeniku za roaming.
Nakon poziva SZK i nekoliko dana neiskoristeni promet mi je ipak vracen uz napomenu da to vise
nece biti moguce zbog novog pravilnika.,
Eto da nisam zvao nebi ni dobio.
Eto, ja kad sam bio na simpi isto sam akomulirao megabajte (cca imao sam 200 mb), ali na pretplati, nema sanse, potrosio-nepotrosio, ode u zaborav... Svaki mjesec...
Je li netko sinoć imao problema s w'n'w-om? U Županji sam i cijelu večer se nikako nisam mogao spojiti, ni preko mobitela i preko notebooka. Sad ujutro radi normalno, ali to se često događa...
Jel je to samo meni, ili svima vise ne pokazuje Web'n'Walk kada posaljem A na 3636?
od sad imaš u ponudi nove internet tarife , ali nemožeš ovaj w'n'w kombinirat s novim tarifama, tako da će svi morat pričekat da im istekne opcija, i onda aktivirati jednu od ovih novih..
a obzirom na w'n'w opcije više ne postoje, nemožeš više aktivirati ih, i zato ti ne nudi nijednu opciju ;)
Nove mjesečne Simpa opcije
Internet::
S 30 MB za 5 kn
M 100 MB za 10 kn
L 300 MB za 20 kn
XL 1,5 GB za 75 kn
Aktiviraj opcije slanjem "A" na
3636. Navedene promotivne
cijene uključuju popust od 50%
do 31.10.2010.
Da barem ostave ove cijene i nakon 31.10 bilo bi odlicno!
ima san iskustva sa web n walkom i nije mi se nimalo svidia dobar je samo za citanje mailova
Ovisi kakav mob. imas takva su ti i iskustva, ja sam imao mob. raspad pa mi je bio takav i internet itd. A sada sa 'masinom sve leti'. Tako da ae vecina problema vezana uz uredjaj a ne uz w'n'w. Ja imam super iskustva s w'n'w i svaka im cast, trenutacni paketi su super, jos samo kada bi ih i zadrzali.