Pozdrav,
baš skidam Copilot i cijelu EU, no zanima me što je ovaj drugi fajl po redu te da li se i gdje kopira?! (copilot sd folder)
raspakirano taj folder zove se "copilot" i sadrži:
![]()
Pozdrav,
baš skidam Copilot i cijelu EU, no zanima me što je ovaj drugi fajl po redu te da li se i gdje kopira?! (copilot sd folder)
raspakirano taj folder zove se "copilot" i sadrži:
![]()
Zadnji uredio ravilov : 15-08-2011 u 16:52 Razlog: maknut prevelik quote
Pozdrav svima,
Imam Galaxy S2 i ovo mi je prvi telefon sa Android platformom tako da sam tu u potpuno nepoznatoj teritoriji.
Nakon pola dana proucavanja postova na forumu vidim da mi na kraju ovaj copilot ipak najbolje lezi jer ispada da ga je najlakse instalirati i doci do svih potrebnih mapa.
Samo prije nego se upustim u download, da li je moguce instalirati Copilot na Android bez ikakvih izmjena u telefonu (pri tome ne mislim paliti i gasiti GPS vec nekih dubiljih promjena)?
Nadam se da sada necu izazvati more kritika tipa "sto bolje ne citas" ali stvarno se tesko snaci u moru postova i misljenja u 5-6 tema. Pa zato ako sam nesto fulao sorry
p.s.
Najvise me interesuje (ovim redom) karte BiH , Hr, Slo, Italije, Austrije, Svicarske, Francuske, Njemacke, Srbije, Madjarske... To sve mogu imati sa Copilotom a da bude dovoljno kvalitetno tj. precizno??
Bookmarks