Pogledaj u temi copilot pa ćeš vidjeti, mislim da sam već pisao o tome...uglavnom mislim da ova 368 može skidati mape dok 814 ne može...pa onda instaliraš 368 prvo i skineš mape koje ti trebaju (npr cijelu europu) i onda deinstaliraš tu verziju i staviš 814 jer je novija (bolja) i podržava prebacivanje na sd karticu (link2s/app2sd) za razliku od 368 verzije. Mape ostanu od prve verzije i rade u drugoj (koja ili nije krekirana kak spada pa da može skidati mape ili je jednostavno takva verzija...nebitno jer rade mape sa ver. 368.
Možeš usnimiti si željene točke pa biraš gdje želiš ići iz favorites, a nakon što prijeđeš neki put imaš opciju povratak na početnu točku ili tako nešto...neznam za snimanje baš prijeđenog puta (tj. prilagođena ruta ako si ti sam mijenjao put). Probaj vidjeti nakon što dođeš na odredišnu točku dal daje opciju "spremanja rute" ili tako nešto...
Napisao sam tamo pod aplikacije ali evo i ovdje: v368 može skidati karte i nemože se prebaciti na sd karticu, v814 ne može skidati karte ali se može prebaciti na sd (app2sd, link2sd)...tako da instaliraš 368 i skineš karte (npr. cijelu EU) i onda ju deinstaliraš. Zatim instaliraš 814 koji koristi karte od prethodne verzije...v814 je novija, bolja.

Odgovori uz citat

Bookmarks