Jel imaš rootan mob?
Taj postupak radi samo na rootanim mobitelima.
imam htc desire sve sam instalirao i krek zalipija. kada sam pokrenija kopilot traži mi mail i pasvord i nikako da pođe
Jel imaš rootan mob?
Taj postupak radi samo na rootanim mobitelima.
nažalost nemam
Eeee!
Taj crack ti služi da zahebe Copilot kada ide provjeravati licencu. Bez toga ti ne radi.
Dakle, Copilot 9.x radi SAMO SA ROOTANIM MOBITELIMA i sa ovim crackom.
ja imam root-ani mob, ali mislim da je bilo dovoljno samo upisati neku bez veze email adresu i sve je radilo iz prve. nikakav crack nije bio potreban. mislim na onu verziju čiji sam link postavio par postova prije
Koji je najnoviji Copilot Live s crackom da radi i da se može skidati više mapa, ne samo jedna i da ima hrvatski glas u sebi - znači FULL verzija?
Koliko sam shvatio ove neke "polovične" budu da samo jednu, prvu kartu možeš skinuti i to je to. Također, glas se treba dodatno kupiti na marketu...
ja napišem sve prije par postova, stavim i link na gps underground, a ti opet pitaš isto. ono tamp je zadnja verzija, radi odlično, ima hr glas i možeš skinuti bilo koju kartu
Da, i vidio sam post i išao na link. To je verzija 9.1.0.93. Također postoji verzija 9.1.0.161, kao i verzija 9.1.0.214 koja je ujedno i NAJNOVIJA, ali je Major što znači skineš jednu kartu i to je to - možeš cijelu europu ali to je 2GB, to mi nema smisla, samo zauzima prostor...jer ionako uglavnom trebam samo hrvatsku, ali volio bih mogućnost ako iskrsne potreba putovanja po EU da skinem kartu koja mi treba naknadno... Kod te major verzije moguće da se i glas dodatno plaća (zasebno).
Ova verzija 161 kokad bi trebala biti FULL a ne major.
Kakva je ta 93? - jel full ili major, pretpostavljam da je full!?
U čemu se razlikuje nova copilot live 9 verzija od npr. 8.2.0.368?
--> mislio sam da je netko isprobavao ove verzije i da je upućen pa da skratim postupak potrage za full funkcionalnom najnovijom verzijom (ne nužno najnovija na marketu).
PROBLEM:Lucky Patcher--> Žao nam je! Aplikacija Lucky Patcher (proces com. chelpus. lackypatch) neočekivano je prestala s radom. Pokušajte ponovno.
Ne želi pokrenuti ni jednu verziju nakon 0.5
A verzija 0.4 se neće ni instalirati, tj. nemože otvoriti kao apk fajl? Prikazano kao nepoznat fajl, ne kao smajli? Pogreška analize: Došlo je do problema prilikom analiziranja paketa
x10 mini, stock 2.1
Zadnji uredio mlesic : 20-01-2012 u 01:25
ja nekuzim taj copilot on uvijek napravi folder u memoriji telefona sta to nebi sve trebalo biti na sd kartici ili to manualno prebacim uglavnom moram cijelu europu stavit
Ja opet ne kuzim sto je sad ovdje autor htio reci. Interpunkcija (tocke, zarezi) postoji s jako dobrim razlogom.
Takodjer, ne znam sto tocno mislis pod "napravi folder u memoriji telefona"... Svaka Android aplikacija ima svoj "profil" unutar telefona, tamo sprema postavke i neke podatke vezane za pojedinog korisnika, no to ne bi smjelo imati veze sa kartama, navigacijom i slicno, to bi sve trebalo biti na "vanjskoj" memoriji tj. SD kartici.
Mozda da malo bolje objasnis sta si ustvari htio reci?
Uglavnom sam htijeo reci da kad stavim onaj fajl copilot na sd karticu i instaliram ga on sve fajlove snimi na memoriju telefona,onda vijerovatno kad skidam karte sve ide na memoriju telefona umijesto na sd karticu taj dio nekuzim....Po meni bi to sve trebalo ici na vanjsku karticu instalacija,mape itd... a to nije tako jer kartica ostane prazna unutra bude samo onaj fajl sto sam ubacio copilot.apk....
Meni instalira copilot na memoriju telefona ali napravi i "copilot" folder na memorijskoj kartici (prvim pokretanjem se to za vrijeme raspakiravanja napravi). Naravno, tamo onda na memorijsku karticu skida sve karte i voice, poi i sl.
Također, linkao sam i instalaciju na memorijsku (Link2sd).
E a kod tebe grm ne shvaćam baš što se dešava, poprilično su ti nejasne rečenice a i sve je odokativno, možda ovo, možda ono. Lijepo sve deinstaliraj i počisti. Vidi koliko ti je zauzeto memorije telefona, memorijske i sl. Zatim instaliraj sve i ponovo provjeri koliko je prostora zauzeto pa ćeš znati gdje se instaliralo što. Prvim pokretanjem bi se trebalo "raspakirati" sve i stvoriti folder "copilot" na memorijskoj. Skini karte - pa također provjeri gdje ti je onda oduzeto 2 GB prostora...
Ak je zbilja sve na telefonu, probaj prije instalacije kopilota i skidanja mapa zapuniti memoriju telefona pjesmama - pa da vidiš što će reći...ali ako imaš 8 GB memorije na telefonu neznam u čemu je problem...Još bolje ak imaš prostora na telefonu za to. Na memorijsku stavljaj onda slike i tako bitnije stvari (bar ja tako radim, jer mobitel ili softwer uvijek može crknuti i onda doviđenja svemu što je na memoriji mobitela).
Vezano uz moj raniji post što se tiče Lucky patchera - potreban je android 2.2 i veći...![]()
Pisanje ulica i gradova se rješava instaliranjem druge tipkovnice - npr. Smart Keyboard. A ovo riječnik, ispravljanje riječi i sl. to je osobna stvar, ako nekome paše - ok.
Ali problem pisanja ulica i gradova u copilotu - obično stock keyboard ne radi...
Instalirao sam Copilot 9.x i radi. Samo nisam skinuo cijelu EU nago samo paket gdje je HR. Idem na put i treba mi karta Italije, ali je ne da skinuti iz programa. Na gpsunderground sam pročitao da se samo ponovi postupak s LuckyPatch-erom ali ne funkcionira. Može li se ikako povući karte iz programa (preko wifi) ili ako ima tko link za kartu IT, a da nije filesonic ili relink?
U čemu se razlikuje nova copilot live 9 verzija od npr. 8.2.0.368?
Je ko probal ??
@ Kawa_ZD
Probaj ovdje potražiti : http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=175&t=8144
@salvador
Pa i nema baš neke razlike. Vizualno su poboljšali sve menije, stavili povezivanje na face, twitter, bing i wikipediju i to je uglavnom to. Ja sam instalirao 9 i ne vidim razlog da se vraćam na 8.
Dajte ljudi, gdje da nađem bilo kakve upute za rad (ne instalaciju) Copilot live 8.3.
Googlam ali bez uspjeha, nalazi mi samo upute za instalaciju
Vjerojatno je svima koristenje dovoljno jednostavno i intuitivno da upute ne trebaju.
Iskreno, nisam vidio ni cuo za nikog drugog da ima problema sa koristenjem.
Očito se ne trudiš dosta : http://copilotlive.com/uk/support/gu...lotlive-v8.asp
A čuj, nebi se baš složio sa tobom. Nemaju baš svi korisnici bilo kog softvera ili uređaja znanje kao ti (bez uvrede).
Evo i ja imam skoro 20-ogodišnje iskustvo u radu sa compom pa i meni nije baš sve jasno (mislim na Copilot) a pogotovu mome bratu koji ima 56 godina i nedavno je nabavio mobitel sa GPS navigacijom i prvi puta se susreče sa tim.
Pretpostavljam da če neko reči "ostavi se posla koji nije za tebe....." ali za mene to nije odgovor
Zato i postoje forumi da se zatraži pomoć.
Nadam se da mi neče niko zamjeriti
ljudi, fs mirror je dreknuo. moze netko uploadat crack za v9?
Evo sad sam instalirao "CoPilot_Live_Premium_Europe 9", spojim se na internet (Wi-Fi) i nakon šta ga pokrenem pojavi se prozor "Izradi CoPilot ID". Kliknem na izradi te upišem svoj eMail i pasword i piše mi ovo:
"Ispričavamo se !
Copilot could not verify your purchase with android market. Please check your internet connection and try again" i neče da ga pokrene.
Šta da radim
Zadnji uredio pape : 11-02-2012 u 10:34
To se i meni desilo pa sam ga deinstalirao i vratio se na osmicu![]()
Ok vratija san copilot osmicu i zanima me Može li ovo:
-da mu kažem, od ove točke pa nadalje snimaj prijeđeni put.
I kad poželim da mu kažem vrati me istim putem nazad
Ako može kako da to napravim
Zadnji uredio pape : 17-02-2012 u 10:35
Bookmarks