ja ti to nikad ne bi preporučio. Imam oba mobitela i HTC mi je definitivno bolji. Što je bolje kod i4? Samo baterija (iako ni kod njega nije nešto jaaako posebno) i rezolucija, ali na tako malo ekranu ona ne donosi ništa posebno (vrijedno spomena, osim ako ti nije stalo da nekome možeš reći da ima bolju rezoluciju nego DHD). Sve drugo mi je na strani HTC-a (sve drugo što mi je bitno). HTC DHD ima funkcionalan bluetooth (nevjerojatno da je Apple toliko tvrdoglav pa ne želi omogučiti normalnu upotrebu BT-a), bolje se i lakše personalizira (vidjet ćeš kad ćeš htjet nešto podesiti, a i4 to ne omogućava, kao što je npr. izvješće o isporuci poruke), veći ekran koji omogućava ugodnije surfanje... Niti jedan od mobitela nisam ni rootao (a kamoli savljao neki drugi ROM) ni radio JB. HTC pruža daleko više mogućnosti od i4. i4 je šminka (bolje izgleda, bar meni), ima dobrih aplikacija, ali i onih koji će ti potrošit bateriju u 24 sata bez da pipneš iPhone (doslovno). Da ne bi netko pomislio da je riječ o nekakvim mail programima ili nekim koji se stalno spajaju na internet - riječ je bila o 2 programa za kameru (za fotografiranje). Osim toga, s i4 si osuđena na iTunese, na JB (ako želiš stavljat "besplatne" programe i bolju personalizaciju). Kod HTC-a nije potrebno ni rootat mobitel ako želiš stavit, npr. drugi navigacijski sotver (kojeg skineš s neta). Tako nešto ne možeš kod i4. A kako Apple svako malo izbacuje nadogradnje iOS-a, svako malo gubiš JB pa time i sve što on nudi (bar dok ne izbace JB za novu verziju)

Odgovori uz citat
ma fa nije ovak slaba bat na htc nema sanse da bi razmisljala o zamjeni
vidjet cu jos
Pa možeš preko multitaskinga ugasit, i normalno se ugasi... Ako ti tak ne paše, imaš na SB settings onaj Processes.. Možeš i tam gasit.. Tak da

Bookmarks