Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 35

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    I9100,5210,T28,R310,S35
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    7.708
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja osobno nebi.. inače koristim Xperiu x10 i neki dan sam pronosao 2 dana i4 i nisam bas ostao ocaran... ne kazem da je x10 bolja od njega, al osim glossy kucista nista mi nije bilo wau... malen display (naspram xperijinog, a zamisli tek prema hd-ovom), sam koncept iOS mi se ne svida....

ako ti se u HD ne svida samo baterija mislim da je onda ludost uzimat i4.. moje osobno misljenje...
    Zadnji uredio irmascher : 03-04-2011 u 09:01
    "all in one"

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao life Pregledaj post
    Neznam,meni htc fenomenalno radi fkt bez greske ali ta baterija me ubija...da ja moram stalno sparat tokom dana da ne ostanem bez moba i apple ima ljepsi dizajn vidjet cu jos

Sent from my Desire HD using Tapatalk
    Koliko ti traje baterija? Što sve radiš na mobitelu?

= Citat = Izvorno postao .El Nino. Pregledaj post
    Mijenjao sam iphone 4 za desire hd i u roku tjedan dana se vratio na iphone 4. Meni je iphone 4 puno bolji mobitel a kad se stvai jb, ispuni se njegov puni potencijal. Koristim ga za apsolutno sve a baterija mi izdrži cca 2 dana stand by i 4-5 sati korištenja. Imam osvjetljenje na 85%, uključen 3g, često provjeravam mailove...toplo preporučam iphone 4!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ja imam oba mobitela više od mjesec dana i HTC mi je neusporedivo bolji. i4 je ograničen (previše toga se ne može podesit ili jednostvano ne podržava nešto što ostali mobiteli podržavaju), ovisan o kompjuteru tj. iTunesima, a to mi se nikako ne sviđa. Ono što mi je bolje kod i4 je dizajn (ljepši je), baterija je nešto bolja (osim ako ne naletiš na neku aplikaciju koja ti doslovno pojede bateriju za jedan dan i to ako ne koristiš mobitel). Ekran je priča za sebe. Rezolucija je bolja, ali je dijagonala manja. Osobno, draži mi je ekran na HTC-u jer je veći (ugodnije je surfanje), a sama rezolucija mi ne znači toliko na tako malom ekranu. Netko je rekao da se na ekranu i4 usred bijela dana, na suncu, sve vidi dok se na HTC-u ne vidi ništa. To nije istina, jednako se vidi (jednako loše)

= Citat = Izvorno postao irmascher Pregledaj post
    ja osobno nebi.. inače koristim Xperiu x10 i neki dan sam pronosao 2 dana i4 i nisam bas ostao ocaran... ne kazem da je x10 bolja od njega, al osim glossy kucista nista mi nije bilo wau... malen display (naspram xperijinog, a zamisli tek prema hd-ovom), sam koncept iOS mi se ne svida....

ako ti se u HD ne svida samo baterija mislim da je onda ludost uzimat i4.. moje osobno misljenje...
    Ni ja nisam bio očaran s i4 kad sam ga dobio. Tad sam već imao HTC DHD, a prije toga HTC Touch HD (winmo) tako da me veličina ekrana nije baš dojmila (a to je prvo što nekog dojmi na i4 kad ga primi u ruku). HTC THD je znatno sporiji od oba mobitela, ali... nudi nešto što ne nudi niti jedan od ova dva - prikaz poruka kako meni odgovara (ne sviđa mi se grupiranje poruka, više volim kad su dolazne poruke u jednom, a odlazne u drugom folderu), pravi multitasking (apsolutno svaku aplikaciju možeš gurnut u pozadinu, a da ona i dalje radi... to kod i4 i andorida ne možeš).. Ali sve drugo mi je na strani DHD-a (u odnosu na THD). Još jedino nisam isprobao neki Winphone7 mobitel i neku noviju nokiju s touch screenom. Od svih do sada isprobanih mi je HTC DHD daleko najbolji i najviše pruža.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iPhone 4 sam imao par mjeseci, sada imam DHD i mogu reć da sam se preporodio...
    Na ekranu je naprosto gušt čitat, gledat skečeve ili bilo što... Istina priznajem, iP4 ima bolju vidljivost na suncu, bez pogovora, ali za sve ostalo DHD mi je majka. Baterija istina u ZG mi kratko traje, ali evo, bio sam na putovanju izvan HR i iznenadio sam se koliko je dugo trajala! 3 sata igranja igrica u avionu, a baterija potrošena valjda 30% :S
    Dok sam na iP4 na face-u znao potrošit po 40% baterije u sat vremena :S
    Generalno gledajući iP4 ima bolju bateriju, kad nema što napajat, dok DHD najviše gubi na ekranu baterije.
    Otkad sam stavio costum ROM na DHD, i baterija dosta dulje traje, bolje čak nego na iPhonu usudio bi se reći... Sve je vrhunski uglađeno, bez lagova, aplikacije, animacije, sve se vrti bez ikakvog laga ili ičega.. iPhone me samo nervirao nedostatcima, puno više nego impresionirao složenim OS-om. A lagova je bilo itekakvih (istina rijetki su bili, ali prije prodaje itekakvih), sreća da sam screenshotove napravio inače mi ljudi nebi vjerovali, a i ovako će reć da je photoshop, jer je Steve rekao da to nemože biti
    I kad pređeš na iOS, mislim da će ti prvo 7 dana falit tipke za povratak i opcije, pa će te nervirat kada vidiš da u većini programa zapravo i nemaš nekih opcija nego čisti default

P.S. Rado bi vidio usporedbu dvije kamere, iP4 i DHD, da se vidi koji model i koliko to astronomski kasni za drugim
    Sreća ima oba mobitela doma pa mislim da ću usporedni test napraviti za sve nevjernike

4. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. iPhone 4 vs. Desire HD vs. Galaxy Tab
    By .El Nino. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 20-02-2011, 14:03
  2. Odgovora: 3
    Posljednji post: 19-10-2010, 22:44
  3. HTC Desire Vs. Iphone 3GS
    By eldorado8472 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 12