Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 35
    Pravi forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Da li zamjeniti - HTC desire HD za iphone 4

Imam priliku mijenjati desire HD za cetvorku,jel se to isplati?vasa misljenja zasto da/ne?oba su jako malo koristena,oba imaju svu dodatnu opremu,oba imaju garanciju samo od htca traje 2g a od iphona 1g...ja sam sa svojim htcom jako zadovoljna al muci me baterija jedva izgura dan nekad ni tolko jer na iphonu puno bolja?molim pomoc,malo sam zbunjena:S

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao life Pregledaj post
    Imam priliku mijenjati desire HD za cetvorku,jel se to isplati?vasa misljenja zasto da/ne?oba su jako malo koristena,oba imaju svu dodatnu opremu,oba imaju garanciju samo od htca traje 2g a od iphona 1g...ja sam sa svojim htcom jako zadovoljna al muci me baterija jedva izgura dan nekad ni tolko jer na iphonu puno bolja?molim pomoc,malo sam zbunjena:S

ja ti to nikad ne bi preporučio. Imam oba mobitela i HTC mi je definitivno bolji. Što je bolje kod i4? Samo baterija (iako ni kod njega nije nešto jaaako posebno) i rezolucija, ali na tako malo ekranu ona ne donosi ništa posebno (vrijedno spomena, osim ako ti nije stalo da nekome možeš reći da ima bolju rezoluciju nego DHD). Sve drugo mi je na strani HTC-a (sve drugo što mi je bitno). HTC DHD ima funkcionalan bluetooth (nevjerojatno da je Apple toliko tvrdoglav pa ne želi omogučiti normalnu upotrebu BT-a), bolje se i lakše personalizira (vidjet ćeš kad ćeš htjet nešto podesiti, a i4 to ne omogućava, kao što je npr. izvješće o isporuci poruke), veći ekran koji omogućava ugodnije surfanje... Niti jedan od mobitela nisam ni rootao (a kamoli savljao neki drugi ROM) ni radio JB. HTC pruža daleko više mogućnosti od i4. i4 je šminka (bolje izgleda, bar meni), ima dobrih aplikacija, ali i onih koji će ti potrošit bateriju u 24 sata bez da pipneš iPhone (doslovno). Da ne bi netko pomislio da je riječ o nekakvim mail programima ili nekim koji se stalno spajaju na internet - riječ je bila o 2 programa za kameru (za fotografiranje). Osim toga, s i4 si osuđena na iTunese, na JB (ako želiš stavljat "besplatne" programe i bolju personalizaciju). Kod HTC-a nije potrebno ni rootat mobitel ako želiš stavit, npr. drugi navigacijski sotver (kojeg skineš s neta). Tako nešto ne možeš kod i4. A kako Apple svako malo izbacuje nadogradnje iOS-a, svako malo gubiš JB pa time i sve što on nudi (bar dok ne izbace JB za novu verziju)

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na pomoci ma fa nije ovak slaba bat na htc nema sanse da bi razmisljala o zamjeni ak je jos ko koristio oba tel nek da svoje misljenje

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imao oba 3 mj,na kraju ostavio ipak i4..
    zasto?bolja kamera(snimanje i fotkanje) , bolja izrada,bolje lezi u ruci,ne zbrejka se gotovo nikad,nema bugova,definitivno bolja baterija kao i ekran,iako je osjetno manji..
    desire hd ima veci ekran i andorid(koji na njemu perfektno radi,ali opet ne tako kao ios)
    dhd mi je naj mob sa andoridom kojeg sam imao,ali nakon nekog vremena splasne odusevljenje i pocnu sitnice zivcirat,skripanje poklopca za bateriju,velik je i dosta ga je nezgodno drzati u ruci i pokretu i tipkat+doslovno sam pazio sta radi na njemu da bateriju ne potrosim,koja je katastrofa +kamera je srednja zalost u vecini slucajeva...

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    imao oba 3 mj,na kraju ostavio ipak i4..
    zasto?bolja kamera(snimanje i fotkanje) , bolja izrada,bolje lezi u ruci,ne zbrejka se gotovo nikad,nema bugova,definitivno bolja baterija kao i ekran,iako je osjetno manji..
    desire hd ima veci ekran i andorid(koji na njemu perfektno radi,ali opet ne tako kao ios)
    dhd mi je naj mob sa andoridom kojeg sam imao,ali nakon nekog vremena splasne odusevljenje i pocnu sitnice zivcirat,skripanje poklopca za bateriju,velik je i dosta ga je nezgodno drzati u ruci i pokretu i tipkat+doslovno sam pazio sta radi na njemu da bateriju ne potrosim,koja je katastrofa +kamera je srednja zalost u vecini slucajeva...
    E vidiš, meni se upravo to dešavalo sad na iPhoneu (to što si rekao da se tebi dešavalo na HTC-u). U nekim aplikacijama mi trza, za sat vremena potroši 4% baterije bez da išta napravim... To je sve do aplikacija koje nisu optimizirane kako treba. Kako za androide, tako za iOS. Meni se HTC nije nikad "zbrejkao" i tu nemam nikakvih primjedbi. Baterija trjae - kako kad. Ako ga ne koristim puno, može trajat i 3 dana.. Ali najčešće je to dan i pol (uz cca. pola sata razgovora, 50MB prometa i sat i pol upaljenog ekrana.

To da i4 nema bugova jednostavno nije istina. Ima, kao i svaki mobitel. Samo što uz njih ima i nedostatke koji su čisto softverske prirode (jednostavnonema ono što imaju čak i puno jednostavniji mobiteli). Žalosno, pogotovo jer nije riječ o hardverskoj nemogućnosti nego u ograničenju koje je nametnuo sam Apple.

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neznam,meni htc fenomenalno radi fkt bez greske ali ta baterija me ubija...da ja moram stalno sparat tokom dana da ne ostanem bez moba i apple ima ljepsi dizajn vidjet cu jos

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mijenjao sam iphone 4 za desire hd i u roku tjedan dana se vratio na iphone 4. Meni je iphone 4 puno bolji mobitel a kad se stvai jb, ispuni se njegov puni potencijal. Koristim ga za apsolutno sve a baterija mi izdrži cca 2 dana stand by i 4-5 sati korištenja. Imam osvjetljenje na 85%, uključen 3g, često provjeravam mailove...toplo preporučam iphone 4!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bom Chicka WahWah

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    I9100,5210,T28,R310,S35
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    7.708
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja osobno nebi.. inače koristim Xperiu x10 i neki dan sam pronosao 2 dana i4 i nisam bas ostao ocaran... ne kazem da je x10 bolja od njega, al osim glossy kucista nista mi nije bilo wau... malen display (naspram xperijinog, a zamisli tek prema hd-ovom), sam koncept iOS mi se ne svida....

ako ti se u HD ne svida samo baterija mislim da je onda ludost uzimat i4.. moje osobno misljenje...
    Zadnji uredio irmascher : 03-04-2011 u 09:01
    "all in one"

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neznam,meni htc fenomenalno radi fkt bez greske ali ta baterija me ubija...da ja moram stalno sparat tokom dana da ne ostanem bez moba i apple ima ljepsi dizajn vidjet cu jos

Koliko ti traje baterija? Što sve radiš na mobitelu?

= Citat = Izvorno postao .El Nino. Pregledaj post
    Mijenjao sam iphone 4 za desire hd i u roku tjedan dana se vratio na iphone 4. Meni je iphone 4 puno bolji mobitel a kad se stvai jb, ispuni se njegov puni potencijal. Koristim ga za apsolutno sve a baterija mi izdrži cca 2 dana stand by i 4-5 sati korištenja. Imam osvjetljenje na 85%, uključen 3g, često provjeravam mailove...toplo preporučam iphone 4!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ja imam oba mobitela više od mjesec dana i HTC mi je neusporedivo bolji. i4 je ograničen (previše toga se ne može podesit ili jednostvano ne podržava nešto što ostali mobiteli podržavaju), ovisan o kompjuteru tj. iTunesima, a to mi se nikako ne sviđa. Ono što mi je bolje kod i4 je dizajn (ljepši je), baterija je nešto bolja (osim ako ne naletiš na neku aplikaciju koja ti doslovno pojede bateriju za jedan dan i to ako ne koristiš mobitel). Ekran je priča za sebe. Rezolucija je bolja, ali je dijagonala manja. Osobno, draži mi je ekran na HTC-u jer je veći (ugodnije je surfanje), a sama rezolucija mi ne znači toliko na tako malom ekranu. Netko je rekao da se na ekranu i4 usred bijela dana, na suncu, sve vidi dok se na HTC-u ne vidi ništa. To nije istina, jednako se vidi (jednako loše)

= Citat = Izvorno postao irmascher Pregledaj post
    ja osobno nebi.. inače koristim Xperiu x10 i neki dan sam pronosao 2 dana i4 i nisam bas ostao ocaran... ne kazem da je x10 bolja od njega, al osim glossy kucista nista mi nije bilo wau... malen display (naspram xperijinog, a zamisli tek prema hd-ovom), sam koncept iOS mi se ne svida....

ako ti se u HD ne svida samo baterija mislim da je onda ludost uzimat i4.. moje osobno misljenje...
    Ni ja nisam bio očaran s i4 kad sam ga dobio. Tad sam već imao HTC DHD, a prije toga HTC Touch HD (winmo) tako da me veličina ekrana nije baš dojmila (a to je prvo što nekog dojmi na i4 kad ga primi u ruku). HTC THD je znatno sporiji od oba mobitela, ali... nudi nešto što ne nudi niti jedan od ova dva - prikaz poruka kako meni odgovara (ne sviđa mi se grupiranje poruka, više volim kad su dolazne poruke u jednom, a odlazne u drugom folderu), pravi multitasking (apsolutno svaku aplikaciju možeš gurnut u pozadinu, a da ona i dalje radi... to kod i4 i andorida ne možeš).. Ali sve drugo mi je na strani DHD-a (u odnosu na THD). Još jedino nisam isprobao neki Winphone7 mobitel i neku noviju nokiju s touch screenom. Od svih do sada isprobanih mi je HTC DHD daleko najbolji i najviše pruža.

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=miro29;983607]Koliko ti traje baterija? Što sve radiš na mobitelu?

Evo ovako kolko se meni cini najvise sta me ubija je kako se baterija brzo trosi dok mp3 slusam u winampu na njemu pa gotovo ko surfanje to me ubija jednostavno,jedan wifi ne osjetim tolko ko slussnje mjuze,konkretno pol h slusanja i ode otprilike 7% a na mojoj staroj ajfon trojci skido je 1-2%u 1h slusanja!s tim da me nema od jutra do navece do 7 i bat dode na 20-30%s tim da mi ekran na 20%!kaje najgore nemrem mjzu slusat u sk pod satom jer cu ostat bez baterije,dok na ajfonu starom takvih problema nisam nikad imala....jer ikako moguce da je do winampA?imate koj drugi player za preporucit koj ne "guta"tolko bat?

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni winamp također dosta baterije guta. Jesi probala sa onim ugrađenim playerom? Vjerujem da on manje troši

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa samo sam par puta na taj player slusala jer sam odma ubacila winamp aj probacu s obicnim playerom...ps a task killer manager posto stalno u pozadini radi jer bi on mogo isto dost gutat?

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Task manager ti NE treba na ovakvom mobu. Možda je imao smisla za slabije android mobitele koji imaju problema s nedostatkom RAM-a, ali na DHD-u ga nema smisla koristit, android os to sam najbolje odrađuje i gasi nepotrebne aplikacije ako mu ponestane memorije Uninstaliraj ga u svakom slučaju.

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=life;983608]
    = Citat = Izvorno postao miro29 Pregledaj post
    Koliko ti traje baterija? Što sve radiš na mobitelu?

Evo ovako kolko se meni cini najvise sta me ubija je kako se baterija brzo trosi dok mp3 slusam u winampu na njemu pa gotovo ko surfanje to me ubija jednostavno,jedan wifi ne osjetim tolko ko slussnje mjuze,konkretno pol h slusanja i ode otprilike 7% a na mojoj staroj ajfon trojci skido je 1-2%u 1h slusanja!s tim da me nema od jutra do navece do 7 i bat dode na 20-30%s tim da mi ekran na 20%!kaje najgore nemrem mjzu slusat u sk pod satom jer cu ostat bez baterije,dok na ajfonu starom takvih problema nisam nikad imala....jer ikako moguce da je do winampA?imate koj drugi player za preporucit koj ne "guta"tolko bat?

Za i4 kažu da iPod troši oko 3% za sat korištenja.. Vjerojatno ti WinAmp troši toliko baterije. imaš takvih aplikacija i na i4 (koje dosta troše bateriju). Kao što ti je sniper napisao, probaj s ugrađenom aplikacijom. Iskreno, nisam je isprobao pa ne mogu reći da li manje troši...

= Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
    Task manager ti NE treba na ovakvom mobu. Možda je imao smisla za slabije android mobitele koji imaju problema s nedostatkom RAM-a, ali na DHD-u ga nema smisla koristit, android os to sam najbolje odrađuje i gasi nepotrebne aplikacije ako mu ponestane memorije Uninstaliraj ga u svakom slučaju.
    Ja imam task killer i stvarno dobro dođe. Dok se android sjeti sam ugasiti nepotrebne aplikacije, ja ih već 10 puta mogu sam ugasiti. Inače, taj task killer mi skoro uopće ne troši bateriju.

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam task killer i stvarno dobro dođe. Dok se android sjeti sam ugasiti nepotrebne aplikacije, ja ih već 10 puta mogu sam ugasiti. Inače, taj task killer mi skoro uopće ne troši bateriju.
    Malo smo off, ali svejedno da pitam: šta točno dobiješ s tim što pogasiš te nepotrebne aplikacije?

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2011
    Bodovi
    1.935
    Nivo
    10
    Bodovi: 1.935, Nivo: 10
    Bodovi: 1.935, Nivo: 10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Itekako dobro dodje usteda...

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Usteda cega?baterije,rama?mislim za ram mi svejedno xD samo mi baterija vaznA,koristit cu par dana ovaj ugradeni pa javim ima li pomaka

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
    Malo smo off, ali svejedno da pitam: šta točno dobiješ s tim što pogasiš te nepotrebne aplikacije?
    Ugasim aplikaciju koja mi ne treba. A ima onih koje "žderu" i RAM i bateriju. Tako nešto mi se dogodilo i na HTC-u i I4 samo što za i4 nemaš nikakve task killere (još jedan razlog za HTC DHD umjesto za i4)..
    Pitanje - zašto ne bi trebao imati mogućnost sam pogasiti sve što mi ne treba? Tako nešto je bilo i kod winmo mobitela (koji su imali i pravi multitasking)

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ugasim aplikaciju koja mi ne treba. A ima onih koje "žderu" i RAM i bateriju. Tako nešto mi se dogodilo i na HTC-u i I4 samo što za i4 nemaš nikakve task killere (još jedan razlog za HTC DHD umjesto za i4)..
    Pitanje - zašto ne bi trebao imati mogućnost sam pogasiti sve što mi ne treba? Tako nešto je bilo i kod winmo mobitela (koji su imali i pravi multitasking)
    Kako ne? Pa možeš preko multitaskinga ugasit, i normalno se ugasi... Ako ti tak ne paše, imaš na SB settings onaj Processes.. Možeš i tam gasit.. Tak da
    One day, sky went blue...

Datum registracije
    Apr 2003
    Bodovi
    18.317
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa i iOS sam gasi aplikacije kad usfali memorije.

Ugl. sa DHD-om nemam iskustva, ali imao sam obični Desire. Meni osobno je koma, izrada je loša, baterija užas naspram iPhonea 4. A ni koncept Android OS-a mi se ne sviđa previše.

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fico45 Pregledaj post
    Kako ne? Pa možeš preko multitaskinga ugasit, i normalno se ugasi... Ako ti tak ne paše, imaš na SB settings onaj Processes.. Možeš i tam gasit.. Tak da
    To ti nekad ne ugasi aplikaciju. Siguran sam u to jer mi se baterija trošila abnormalno brzo nakon što bi pokrenuo neke aplikacije za kameru (dvije različite su mi stvarale probleme s baterijom). "Ugasiš" aplikacije i.. naterija se troši i troši. a da ništa ne radim. Pomogla je jedino home+power off kombinacija

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da kazem 90%zadrzat cu htc...imala sam svoj htc i paralelno u ruci frendicin iphone4 i onak nakon mog DHDa ekran na i4 izgleda premalo,takoder bez rootanja ovdje mogu skidat aplikacije koje sd placaju a na i4 bez jb-a ne i mislim da je cielokupni dojam na strani htca osim izgleda,dizajn apple caruje i da slusam dns mjuzu na ugradenom playeru i fejs vrti stalno u pozadini i evo jos 60tak % baterije za sad savrseno ocito me winamp ubio...

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da kazem 90%zadrzat cu htc...imala sam svoj htc i paralelno u ruci frendicin iphone4 i onak nakon mog DHDa ekran na i4 izgleda premalo,takoder bez rootanja ovdje mogu skidat aplikacije koje sd placaju a na i4 bez jb-a ne i mislim da je cielokupni dojam na strani htca osim izgleda,dizajn apple caruje i da slusam dns mjuzu na ugradenom playeru i fejs vrti stalno u pozadini i evo jos 60tak % baterije za sad savrseno ocito me winamp ubio...

Mislim da nećeš pogriješiti ako ga zadržiš. Dizajn je stvarno na strani i4, ali sve ostalo, ili isto ili lošije (rez. ekrana je veća, ali na tako malo ekranu nije toliko važno)... Kao što si i sama rekla, nakon DHD-a, ekran na i4 izgleda mali.
    Da, izgleda da winamp iscrpljuje bateriju. Ima takvih aplikacija i za andorid, ali i za iOs

Datum registracije
    Apr 2003
    Bodovi
    18.317
    Nivo
    32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To ti nekad ne ugasi aplikaciju. Siguran sam u to jer mi se baterija trošila abnormalno brzo nakon što bi pokrenuo neke aplikacije za kameru (dvije različite su mi stvarale probleme s baterijom). "Ugasiš" aplikacije i.. naterija se troši i troši. a da ništa ne radim. Pomogla je jedino home+power off kombinacija
    A na Androidu ugasi ako ubiješ aplikaciju ručno?

I na DHDu baterija brzo odlazi, neovisno o gašenju aplikacija.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Desire HD bi u kategoriji izrade mjenjao za iphone.

u kategoriji specifikacija i mogućnosti, ostavio bi DHD. Tu iphone nema šanse.

Trebaš odvagnuti ono što ti je bitnije po mom mišljenju. Što se tiče killanja aplikacija na androidu, postoje task manageri i task killeri. štošta se može sa njime odraditi, koje da aplikacije gasi, neke u određeno vrijeme, neke da ignorira, neke da drži zaključane u ramu i da ih nikad ne ugasi (recimo, to je super za launchere i widgete, pa je loadanje puuuno brže i efikasnije) i etc.

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. iPhone 4 vs. Desire HD vs. Galaxy Tab
    By .El Nino. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 20-02-2011, 14:03
  2. Odgovora: 3
    Posljednji post: 19-10-2010, 22:44
  3. HTC Desire Vs. Iphone 3GS
    By eldorado8472 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 12