[QUOTE=life;983608]
= Citat = Izvorno postao miro29 Pregledaj post
Koliko ti traje baterija? Što sve radiš na mobitelu?

Evo ovako kolko se meni cini najvise sta me ubija je kako se baterija brzo trosi dok mp3 slusam u winampu na njemu pa gotovo ko surfanje to me ubija jednostavno,jedan wifi ne osjetim tolko ko slussnje mjuze,konkretno pol h slusanja i ode otprilike 7% a na mojoj staroj ajfon trojci skido je 1-2%u 1h slusanja!s tim da me nema od jutra do navece do 7 i bat dode na 20-30%s tim da mi ekran na 20%!kaje najgore nemrem mjzu slusat u sk pod satom jer cu ostat bez baterije,dok na ajfonu starom takvih problema nisam nikad imala....jer ikako moguce da je do winampA?imate koj drugi player za preporucit koj ne "guta"tolko bat?

Sent from my Desire HD using Tapatalk
Za i4 kažu da iPod troši oko 3% za sat korištenja.. Vjerojatno ti WinAmp troši toliko baterije. imaš takvih aplikacija i na i4 (koje dosta troše bateriju). Kao što ti je sniper napisao, probaj s ugrađenom aplikacijom. Iskreno, nisam je isprobao pa ne mogu reći da li manje troši...

= Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
Task manager ti NE treba na ovakvom mobu. Možda je imao smisla za slabije android mobitele koji imaju problema s nedostatkom RAM-a, ali na DHD-u ga nema smisla koristit, android os to sam najbolje odrađuje i gasi nepotrebne aplikacije ako mu ponestane memorije Uninstaliraj ga u svakom slučaju.
Ja imam task killer i stvarno dobro dođe. Dok se android sjeti sam ugasiti nepotrebne aplikacije, ja ih već 10 puta mogu sam ugasiti. Inače, taj task killer mi skoro uopće ne troši bateriju.