Ako odem u neku od susjednih nam zemalja, kako nam se mjeri potrošnja CALL/SMS/INT? Mjerenje ide izvan tih paketa ili? Evo ako netko ima iskustva da podijeli. Hvala![]()
Ako odem u neku od susjednih nam zemalja, kako nam se mjeri potrošnja CALL/SMS/INT? Mjerenje ide izvan tih paketa ili? Evo ako netko ima iskustva da podijeli. Hvala![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
@Symbeq, kako što cickova 13 kaže, paketi ne vrijede u roamingu.
@10aLEX, Žao je i nama što si skeptičan, ne znam zašto bi SZK i vrijedjanje imalo bilo kakve veze jedno s drugimIstina, bonbon ne može predvidjeti što će ponuditi konkurencija i ne znamo što će biti aktualno tada ali još jednom ponavljamo da nam nije ni na kraj pameti to da uvodimo naknadu za uspostavu poziva.
Ovo s paketima, obvezama i Simpom ne kužimo..pa please pojasni ako želiš da se očitujemo![]()
Recimo iTarifa iako je ukinuta, korisnik je moze koristiti dok god zeli (primjer za pretplatu), tako i Kikiriki tarifa Tele2 jos uvijek postoji i ja je koristim iako je ukinuta prije cca. 2 godine (primjer za prepaid).
Simpa je imala tarife prije ovih zadnji, tipa S1, S2, S3 i nakon njih jos neke (Ekipa,...) i lijepo je bilo napisano na webu da se te tarife ukidaju i da ce biti zamjenjene drugim tarifama (zao mi je sto me pamcenje ne sluzi da pamtim ili imam zapisano tocne nazive tarifa i kad su promjenjene).
Znaci postoji obaveza (operateru) da korisnik ako hoce zadrzi postojecu tarifu iako ona vise ne postoji i ne mogu je novi korisnici dobiti, dok kod paketa kao takvog te obaveze nema.
Vrijedjanje i SZK je samo u kontekstu da netko ne pomisli da su ljudi u SZK neznalice jer ne znaju dugorocen planove operatera.![]()
Bookmarks