Povećati ove najmanje pakete malo i uvesti internet paket 200MB=20kn bile bi odlične promjene sada poslije 31.5![]()
Povećati ove najmanje pakete malo i uvesti internet paket 200MB=20kn bile bi odlične promjene sada poslije 31.5![]()
Koja je fora s tom 1 lipom koja mora biti na računu, znači kupim bon od 40kn, aktiviram paket od 40kn i ne mogu zvati jer nemam 1 lipu?
Trebali su onda umjesto fiksnih vrijednosti ostaviti mogućnost da sam određuješ iznos, pa recimo kupiš bon od 92kn :-)
Ta opcija postoji i kod Tele2 kad hoces kupiti bon preko weba!
Tele2
Bon 10-200 kn
Izaberite po volji iznos od 10 do 200kn za nadoplatu. Iznos
kupovine bona putem web shop je ograničen na iznos od
200 kuna u 30 dana.
Samo jedno brzo pitanje za nekog tko ima bonbon: kad se provjerava stanje paketa znam da se mora slati poruka, međutim jel to samo jedna poruka koju moraš slati pa u njoj dobiješ informacije za sve pakete ili za svaki paket moraš slati posebne poruke? I naplaćuje li se taj sms?
@Sniper
Samo jedna poruka i ne naplacuje se!
da li nekome radi sip zvanje preko internet paketa? fring se nece niti logirati, a nimbuzz kaze da mreza blokira voip audio....
od danas u ponudi novi paketi, koji nadopunjuju postojeću ponudu paketa.
zovu se noćni-moćni i nude za 10 kn/mj:
500 Mb
ili
200 sms
ili
150 min
te usluge su iskoristive od 19 do 7 h.
ako se već ima paket, a aktivira se noćni-moćni prvo se troši noćni paket od 19 do 7h, a tek kada se potroši noćni moćni se u noćnim satima troši "normalan" paket
Vip me fun i vip me one rings a bell?
Bezveze
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Mislio sam da nikada više neću vidjeti ovakve gluposti poput noćnih tarifa (od 19 do 7) ali evo nažalost pojavile se. Koji li se pametnjaković samo sjetio da je ovo dobra ideja...
E ovo mi je najbolji dio! Reklamiraju kao da daju 40 GB neta za 100kn. Ono, spustite se malo na zemlju, to je samo bijedni precijenjeni noćni paket.
Fali im neka akcija, al zbilja. Kako mogu biti tako trom operater. Da su Simpa i Vip tromi, to mogu razumjeti, ali oni su virtualni i vrte 3-4 akcije već 6 godina koliko su na tržištu (ako se nisam preračunao). Bijedni mali paket razgovora zadnjih 5 godina stoji 10 kuna i uključuje 50min
Samo unose konfuziju bez potrebe.
ništa posebno.... iskreno da snize cijene normalnih paketa oni ovakve gluposti nude
Da, slažem se. Malo akcije nalik na one u prošlosti. Bonbon je već izgradio sebi reputaciju dosta prihvatljive i prijateljske mreže, bila ona virtualna ili ne.
Čini se da im nešto smeta u zadnje vrijeme.
To zaključujem zbog prelaska na ponude dosta lošijih smartfona. Iskreno, da mi poklanjaju neku Nou ne znam bih li je koristio duže od popodneva.
I paketi stoje na mjestu i ni makac.
Jedino bih ih pohvalio za GB koji su uistinu najbolji paket što se kod nas može naći.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Tko će ga znati. Možda su dosegli ciljni broj korisnika pa ne daju neke akcije. Jer po mojoj nekoj logici bi operater kojemu trebaju korisnici davao neke akcije malo češće.
Samo da mi ne diraju taj paket od 5GB za 45kn! To im je zaštitni znak! Tu im nikada nisam prigovorio, a i bio bih nezahvalan kada bih htio da nešto snize po pitanju neta.
Razmisljaju o tome da ga diraju. Pred nekoliko tjedana zovu me s onog svog 266266 broja, pita cura s druge strane da li znam za paket 5GB; da li je cijena 45kn akcijska ili njegova stalna cijena; da li bih se slozio s time da "spuste" cijenu na 50kn umjesto 90kn ALI uz mogucnost prenosenja neiskoristenog prometa u sljedeci mjesec. To prenosenje prometa sam ju gnjavio da objasni sto to tocno podrazumijeva - ispalo da se radi o prenosenju max jednog neiskoristenog paketa u sljedeci mjesec. Znaci ako sam ju dobro shvatio najvise se s 10GB moze startati mjesec (5GB+5GB).
Reko sam joj hvala, da se ja mucim kak potrositi 3GB ali da mozda heavy userima i oce nesto znaciti ova potencijalna promjena
P.S. Jednom sam im pisao da nesto naprave s srednjim paketima, ili ih pojeftine ili povecaju jedinice, jer ovak s tim akcijskim cijenama velikih paketa, srednji paket moras biti lud da uzmes. I rekli da je bilo slicnih prijedloga ali eto, do danas nista se po tom pitanju nije promjenilo.
Ja 5 giga potrosim za 3 tjednameni je taj od 5 premalo
Potrošim i ja za nekih 20ak dana pa uzmem novi paket. Ne bi mi odgovaralo da uvedu prijenos jedinica i da naplaćuju dodatnih 10 kuna. Što god radili, samo neka ne diraju cijene jako velikog neta!
iskreno nekima bi i odgovarala prijenos jedinica iz prošlog razdoblja, pogotovo minute.
def. Nek se jednostavno troši dok se ne potroši. Meni je često na bonbonu znalo ostati more SMSove. Uzmem 150 jer je to najmanje, a potrošim 20ak. I ode ostatak u dim.
Iako sumnjam da će se tako nešto desiti jer bi to njima vjv bio značajniji pad "prodaje" paketa. SMS paket od 150 SMSova bi imao pola godine.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Bookmarks