Megabajti, da se troše dok se ne potroše, 5GB za 45 kuna, gotovo idealno
Megabajti, da se troše dok se ne potroše, 5GB za 45 kuna, gotovo idealno
Nije ovo za mene ...
Mene kada su zvali su naglasili da bi se nepotrošene jedinice prenosile isključivo kad bi i dalje nastavio uzimati isti paket. Znači u tvom slučaju i idući mjesec bi morao uzimati mali SMS paket ako želiš da ti se prenesu neprotrošeni SMS-ovi.
Također su rekli da se ne bi prenosile jedinice ako bi se prelazilo na manji paket, znači npr. uzmem si 3 GB interneta, ne potrošim 1 GB, i idući put uzmem 800 MB, i taj mjesec imam samo tih 800 MB, a ne 800 MB+1 GB.
A ne loše i tako doduše. A ovo da ako uzmeš manji - imaš samo manji je i bilo za očekivati.
Njima je u cilju da ti i dalje uzimaš pakete isto kako si i sada. Potrošnja će ti i dalje biti isti, a oni će imati identičnu prodaju paketa kao i do sada. Samo što ćeš tu i tamo koji mjesec prenjeti npr neiskorištenih 20 min razgovara koje ćeš možda potrošiti, a možda ne.
All in all, koliko vidim, isti k* drugo pakovanje.
Na bonbon se vraćam tek 01/2017 kad mi istekne T2 pretplata, a do tad, tko zna što će biti.![]()
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Jos kad bi za 55kn bilo 10GB....![]()
hehe bilo bi super ali iskreno trebaju nekaj poboljšati u ponudi![]()
Ja bi za 10 giga platila max 50 kuna. Zapravo internet bi trebao bit besplatan za sve na planeti.a ne ovak.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:36 ----------
Mislim s obzirom na kvalitetu
Misliš, danas-sutra kada posiješ travu u dvorištu, pustit ćeš susjede da slobodno hodaju preko tvoje površine i neograničeno prenose teret traktorima s prikolicama jer svi bi se danas trebali bez ograničenja slobodno kretati na ovoj planeti? Brat bratu, nećeš u dvorištu sijati vrhunsku englesku travu tako da nije šteta ako se malo ugazi![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ako cemo bas cjepidlaciti, Internet je besplatna WAN mreza, bez vlasnika i potpuno decentraliziran.
Sto se paketa tice, bilo kakva promjena na losije uvjete danas sigurno rezultira gubitkom korisnika jer je trziste kakvo jest. A da bi bam odgovaralo povecanje paketa, to svakako.
Da xlr trava je isto sto i internet.
S obzirom da drzava placa retardirane stvari poput 19 mil kuna iz proracuna za kante za smece po otocima. Mogli bi placati tu infrastrukturu umjesto kanti. Jer otoci su i tako puni smeca.
Dobro, necemo ici u krajnosti ustrojstvom drzave i odnosa spram privatnog vlasnistva i djelovanja slobodnog trzista, OT ovdje prestaje i vratimo se temi.
Pravili su anketu u bonbonu i zvali korisnike. Pitali su da li su za to da cijene paketa porastu (5 do 10kn) a da se paket može prenijeti, ili da ostane kako jeste.
Mislim da smo svi za prijenos jedinica, ali 10kn više ne bih plaćao za takav paket. Naravno to sam samo ja i moje potrebe.
A ako pošalješ do 30 poruka u mjesec dana, nema potrebe uzimati ni najmanji paket. Jeftinije izađe plaćanje SMSa 33 lipe, nego uzeti najmanji paket.
Eh, pa tim poskupljenjem bi pokrpali rupe koje bi nastale od manjka prodaje paketa.
Mislim da su odavno trebali promjeniti iznose u paketima jer su razlike između paketa ogromne.
120/800/3000 mb. Ja tu ne vidim svoju zlatnu sredinu. 1-1,5 GB mi tanam. 800mb premalo, 3000 previše. Isto je i sa svim ostalima.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Meni nije isto a znam jako puno ljudi koji kupuje 5 giga prometa.
Meni je ovih 5GB sasvim OK. Samo da održe cijenu 45kn. Ako ti istekne prije 30 dana, opet ga aktiviraš... fantazija.
A vjerujem da svi ovdje najviše pričamo ipak o data prometu. Minute i SMS su postali kao normalni u paketima, a i ne vidim da se netko dopisuje do iznemoglosti ili priča...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Jos bi bolje bilo da imaju 10GB za recimo 65kn,jer ovako placam 2x45kn za 10GB.meni je 5GB premalo...
Pa čuj, s obzirom na ostale Bonbon i takav nema ravnu konkurenciju. Većina nudi mizernih gigu i pol, neki 2... 5GB je najviše za sada u prepaidu kod Hrvata!
U Mobisu!
Tele2 je imao za 35 kuna 3GB i 1000 minuta plus uspostava.Ja tu tarifu vozim vec cca 2 godine
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Imam je i ja već 2 godine. Čisto održavanje broja i tarife da mi je ne ukinu jer mi je potrebna pogotovo preko ljeta. Ali, fućkaš te "prisilne tarife".
Na Bonbonu pod neprisilom, za 45kn imam 4G internet kada poželim. Recimo, jako velik paket nisam uzeo od Božića.
Kada se sve stavi na papir, Bonbon ispada trenutno najbolji. I najisplativiji.
U Mobisu!
Ma ja bi ovako
10kn-500MB
35kn-3GB
45kn-5GB
65kn-10GB
10kn-500MB
35kn-3GB
45kn-5GB
65kn-10GB
100kn - 20GB
al znam da ne može ...
Nije ovo za mene ...
E pa sadda daju toliko prometa brzine bi odmah pale na 3G na 3Mbps, dok bi se na 4G ostvarila brzina od 20Mbps maksimalno. Svi bi uzimali te pakete, a mreža jednostavno ne bi mogla izdržati toliki promet.
Bookmarks