Skinuo Android SDK, te instalirao (prije moraš instalirati Java SDK - on te pita za to nemoš drugačije nastavit instalaciju), te sam otišao do Android SDK foldera gdje je instaliran, i pokrenuo ddms.bat, tada ti se otvori jedan prozor u obliku managera. Tada spojiš mobitel i dok ti se prikaže, označiš ga, i gore imaš Action (mislim da je action), i odabereš take screenshot. Napomena: ona pozadina na kojoj si na mobu npr. menu, desktop ili nešto treče biti će uslikana. Samo spremiš i to je to
![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Evo mog home screena.
Wallpaper je bezvezan, sada trazim neki koji ima crnu i onu Gingerbread zelenu boju...
Ak netko ima slican, neka sharea pls
![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
@-->Cionn<-- koji ti je widget ovo?
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Kako mislis koji?
Ima ih vise
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ovaj za vrijemeOvo sto pokazuje prognozu i za naredne dane...
A koje jos widgete spominjes!?![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Misli na ove tekstualne oznake postotaka baterije i vremena. ne sviđa mi se osobno taj stil. dok razmislim koje je točno vrijeme, na digitalnom satu tri puta već skužim što sam htio.
Ovak, ovo je od Beautiful widgetsa prognoza samo sam promjenio skin (blackboard ja mislim).
Onda vrijeme je clockr, a baterija Battstatt.
@GoGs: Ha cuj, trebas brzo razmisljat![]()
Ide i neki Launcher uz to?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Takodjer.
P.S. malo vise moddano, ali isto kao ono zadnje... Jos ce mi neki lik sa xda pokusati napraviti "honeycomb lock", kao lokot od honeycomba i moras ga spustit dolje da se unlocka. Naravno, pokusati ce, jer ni ja ni on ne znamo moze li se framework-res.apk moddati ako je bootloader lockan :O(iz metamorpha se moze, ali neki u tom topicu govore npr."stupid droid x and locked bootloader, im so jealous...")?
Edit: evo ga.
![]()
skinuti, placa se
Home i folderi
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@xlr - može wallpaper pliz?![]()
Pa moze li mi iko pomoci i reci kako se ovo ubaca imam samsung galaxy 3 tek 3 dana a neznam nista oko androida??
Tema ni je o tome, ne možeš u tri dana biti maher. Uzmi si vremena i prouči forum, pisali smo o tome, sretno
HC4L
ja isto vidim kvadratice kao sniper
Odoh se onda poigrat s driverima.
Još sam si mislio kako bi iks imao čistu crnu kao wall![]()
Bookmarks