Launcher Pro Plus
Ikone: Custom Launcher Icon
Switcheri: Widgetsoid
Sat: Analog blue clock
Vrijeme: Fancy Widget Pro
Dani kroz tjedan: OneSeven Pro
Tema za kalendar: Signals23-CLEAR
![]()
Launcher Pro Plus
Ikone: Custom Launcher Icon
Switcheri: Widgetsoid
Sat: Analog blue clock
Vrijeme: Fancy Widget Pro
Dani kroz tjedan: OneSeven Pro
Tema za kalendar: Signals23-CLEAR
![]()
Zadnji uredio yager : 30-08-2011 u 17:51 Razlog: slike sređene
Da malo oživim temu..
Stavit ću samo dva od 5 home screenova (pošto su uvijek isti) i lockscreen.
Išao sam na nešto tipa Gingerbread style, tema sa zelenim dockovima, beautiful widget skins sa zelenim brojevima, pozadina sa selenim uzorkom (mada sam još uvjek u potrazi za boljom pozadinom).
Koristim defaultni lockscreen od ROM-a jer je jako brz, otključava stvarno brzo, zasad ostaje.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Malo prčkam po frameworku
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zadnji uredio Petr : 10-11-2011 u 21:21
Koristim 1 homescreen. Ovo je ICS na Milestoneu + Honeycomb dock. Naravno, tema
.
Widget locker
Minimalistic text
Missed it
Neznam jel se smije ovdje pitati ali evo na brzinu...Kako dobiti razne veličine slova na ekranu i ono ispod što piše mail twitr, i nazire se calls, sms...to bude pretpostavljam propušteni pozivi, sms...Pretpostavljam da je to Missed it dodatak ili nešto - kako to dobiti, što je to? Obično ne volim addone treće strane na widgetlocker tipa badges jer obično naprave čudesa...kakav je missed it? I što može Minimalistic text - u grubim crtama? Jel se isplati kupiti to dvoje? THX
Zadnji uredio mlesic : 02-04-2012 u 18:40
Nije valjda da nitko se vise ne bavi modanjem homescreena?
Trenutni homescreen
![]()
Zadnji uredio yager : 02-04-2012 u 17:24
evo i moj![]()
![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
U minimalistic textu kreiraš elemente koje loadiraš kada ubacuješ widget na lockscreen. Svaki element možeš zasebno uređivati (font, veličina, boja, parametri itd) i općenito aplikacija podržava jako puno varijabli koje možeš koristiti.
Missed it služi za notifikacije i klikom na widget baca te u aplikaciju gdje imaš propušten event. Također se može konfigurirati na nekoliko načina, da li će brojčano pokazivati količinu notifikacija (5 sms, 2 calls...) ili samo općenito kao u mom primjeru. Može biti potpuno nevidljiv ako nema notifikacija, ovisi kako ga podesiš.
Obje aplikacije sam odavno kupio i vrijede tih para. Tko voli...
Missed it nije podržan na moj uređaj, android 2.1...šteta, preostaje onda adw notifier
Minimalistic text budem isprobao...Hvala!![]()
Evo i mog
MIUI + black ice 2.3 theme + Launcher 7 + vlastite ikone
Ovi "standardni" homeovi sa gridom ikona su mi dosadni, pa sam htio nešto brže i preglednije. Widgete ne koristim previše, stoga mi to nije ni bitno da ima launcher. Brzina i stabilnost su odlične, nikad nisam imao nikakvo zastanjkivanje.
Stock launcher od Xperie mini pro.
Ima portova: Xperia mini/ mini pro launcher ported!
[MOD][MINI PRO][Xperia NeroHomev1]Stock Launcher,ICS Animation,Multiple Screen
edit
Danas se malo igrao
Homescreen i lockscreen
![]()
![]()
Evo isprobao UCCW po preporuci yagera.
Rezultati odlični.
Puno lakše i brže sve postaviti nego u Minimalistic Textu.
Every man is a genius until he opens his mouth.
Uploaded with ImageShack.us
PREDATOR
![]()
Lockscreen:
WidgetLocker
UCCW
Home:
UCCW
ikone iDroid
iks![]()
Zadnji uredio yager : 29-05-2012 u 19:14
Bookmarks