Pise Pull on the ring to unlock, pa pretpostavljam da mu je to funkcija... Ne znam kakav je na Sensationu.![]()
a ja mislio onaj dhd iz SG1 serijala.
kako kod mene piše koji mobitel imam mogao je i on napisati od slova do slova.
nisam plačen da dešifriram sve te kratice i inicijale.
xlr, zadnji screen sa ovim dolje widgetom (cell, sms...)? Je li to sa romom ili minimalistic?
Evo napokon i mojih
1.2.
3.
4.
5.
6.
Prvi je lock screen, widget locker sa skinom, onda su glavni, poredak s lijeva na desna.
Na 3. home screenu bookmarkse sam zamjenio sa dock ikonama (nisam uspio naći veće), prva play video je za gledanje iskon.tv-a, a druga je za 0.facebook.
4. je glavni, u 5. sam zamutio sve što nije za javnost, a u zadnjem je audio manager i par prečaca za neke aplikacije. Na 5. i 6. home screenu sam scrolao dock da vidite i ostale prečace.
Inače na pozadini imam predobar wallpaper s dva auta, ali sam na zedgeu našao ovaj koji malo sliči sense wallpaperu pa sam ga stavio![]()
Zadnji uredio ravilov : 21-06-2011 u 12:48
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Još uvjek nisam doveo to sve u red i sredio kako spada, nemam ideje niti mašte, pa stoji ovako sve razbacano...
Dosta sliči mojim prethodnim screenshotovima (na froyu).
Kod Sense-a me jedino smeta što se nemože dock promjeniti pa da se stave prečaci željenih aplikacija (kao što npr. ima LauncherPro).
Weather Lockscreen 3.0 je original od Reflex-a. Radi odlično, bez trzanja.
Slike
Ako tko ima kakve ideje, za ikone, widgete, bilo šta samo neka javi, vidim kod vas drugih ima dosta lijepih home screenova, ali mi nije fora kopirati druge.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav. evo nakon isprobavanja dosta raznih romova, odlucio ostat sa ovim: coredroid - www.coredroidroms.com jer je dosta grafički sređen i ima one fore iz sense 3.0, radi brzo i baterija traje
evo jos i lock screen;
![]()
Zadnji uredio ravilov : 27-07-2011 u 10:40 Razlog: prevelike slike zamijenjene thumbnailovima
Uploaded with ImageShack.us
Trebas koristiti BB kod ( [IMG] link [/ IMG])
BTW, jel mozes uploadat wall?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dakle, kliknem na ovu ikonicu za slike, browser mi otvori adresu od slike, iskopiram ju i dođw mi ovako, pr.: [IMG]link od slike[/IMG] . Jel moram staviti u link .png? Stvarno ne razumijem!
A zasto kompliciras gdje ne treba?
Koliko znam, kad uploadas sliku na pohrani.com, dade ti gomilu kodova: URL datoteke, Kod za forum, Kod za forum (s pregledom), HTML kod (s pregledom).
Jednostavno kopiras ovaj Kod za forum (izravna slika) ili Kod za forum (s pregledom) (thumbnail link na sliku) i pasteas ovdje.
To je cijela filozofija.
Traffic counter, vec sam ga spominjao.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks