Dovoljno je da koristi neki drugi launcher tipa Launcher Pro i već ima mogućnost promjene dockova, ikona na homescreenovima, imena ikona... Teme neće moći mjenjati kao ni ikone u app draweru.
Dovoljno je da koristi neki drugi launcher tipa Launcher Pro i već ima mogućnost promjene dockova, ikona na homescreenovima, imena ikona... Teme neće moći mjenjati kao ni ikone u app draweru.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Znam da pozadine mogu mijenjati, ali sam mislio pitati ovo što si mi objasnio. Dakle, ove neke promjene, poput dockova ikona mogu promijeniti, a za promjenu ovih malo većih stvari, dakle tema i tak nešto nejde bez rootanja? Evo, recimo, u ovoj gornjoj slici, post 151 od vale24, što bih mogao promijeniti bez rootanja? Pitam jer imam od ne tako davno HTC Desire, a jako me zanimaju ov promjene.
Satove imaš na marketu(pregled marketa možeš radit na kompu na raznim stranicama, appbrain npr.).
Dockove i ikone imaš po raznim forumima(xda, androidforums, droidplanet....), na dropboxu(moraš nać link od ljudi koji imaju u galeriji to).
Ikone možeš nać i ovdje na forumu(mislim da su u prvom packu ikone koje ti želiš).
Evo i od mene skromnog doprinosa temi. Ovo je tek početak kako ću srediti Home Screen (s).
![]()
![]()
![]()
Evo i mog.. DHD RCMix ROM - GB
Vrijeme i lockscreen sa ringom su od Sense 3.0 sa novijih dual core mobilnih aparata
http://img560.imageshack.us/g/screenshotaq.png/
jesi to sam radio rom ili si ga odnekud skinuo.
koji to mob imaš,možda HTC?
koji je to launcher, jel od LG?
Lijevi screen shot, gore lijevo u kutu.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
to znam.ali kako se zove?
Upišeš Agenda Widget u Market i prva ti je (zove se Android Agenda Widget- ako ćemo sitničariti).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ta mi nije valjala jer brijem na minimal grey-blue...našo sam neku koja samo napiše dan i kaj je ...znači samo slova...
ova je imala previše detalja i nisam mogo isključit one točkice crtice s lijeve strane pokraj svakog zapisa.
imam sad kolokvije pa za tjedan dana postam screen kad sve dovršim...
jap!super mi je...ova agenda je prekomplocirana...nikako nisam našo opciju za gasiti te bedarije s lijeve strane teksta niti za promjenu boje istih!
DigitalClock Widget
LauncherPro
DesktopVisualizer
Evo mojih..
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio crni : 27-01-2011 u 10:19
Uploaded with ImageShack.us
Bookmarks