Flashaj i vulnerable sbf (isto kao sto si flashao 2.2 sbf), skini open recovery i to sto skines izvadis iz arhive te prebaci na SD karticu, restartaj mob u recovery modu, pokreni update.zip da udjes u OpenRecovery i unutra imas za promijeniti keyboard layout.
I ja imam problem s overclockom od kad sam stavio android 2.2. Isprobavao sam na sve moguce nacine, ali nista ne pali. Jedina frekvencija na kojoj radi je 550 Mhz![]()
evo ja sam uspio, iako mi se restartao nekak se podigao, i sad mi milestone overclock kaže 800, ali hm nekak mi je sporije nego je bilo prije sa 2.36, sporije mi reagiraju touch tipke ispod ekrana, i općenito kao da ne prima od prve :/
Probao sam i sa drioid overclock aplikacija sa marketa, vidio sam ima više opcija, i čak se može naštelati najniža frekvencija vjerojatno dok je mob u stand by, default je na 125, pa me zanima dal bi se dalo to još spustiti i kak natjerati da proradi droid overclock?
IZASAO OFFICIAL FROYO!!!
U Kini, ali sbf se moze flashati i na europsku verziju. U Kini je valjda xt702 isto sto i A853 kod nas, bez Google Appsa.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978656
gapps se može dodatno instalirati, to nije neki veliki problem. vidim da je novi kernel u pitanju, što je bilo i za očekivati, s obzirom koliko je problema bilo sa leakovima do sada.
u europu će isto valjda skoro.
Vidim da si ga dočekao, garant su ti oči ovakveod refreshanja XDA i facebooka
![]()
super vjest, samo neka bude čim prije za Europu, Nebi htio s ovime flashati![]()
Quote kabaldan:
"Don't get your hopes too high.
This kernel has the same DSI issues (= usually:display freeze, occasionally:kernel panic) as the previously known beta kernels.
Build date is Jan 24."
Mislim da je time sve rečeno.
Ma nisam, bmk za froyo kad imam gingerbread, vaznije mi je da kernel bude dobar. Ovo capsano sam napisao da se vi razveselite, a onda opet sad-face.
Btw na ovo sam naletio u temi od CM7, neki lik je postao link.
Za google apps sam rekao da ne dolazi na kineskom Milestoneu, a hoce li oni instalirati, njihova stvar x)...
Edit: a i mislim da ce i kernel i sve biti smece. Oni su nesposobni -.-, kabaldan i ekipa bi ga bolje napravili...
Je jasno mi je xD, ali bolje vrtiti GB na smecu od kernela nego Froyo. Zato i kazem, i kad taj Froyo izadje, najbitnije mi je da kernel bude dobar, bolji od trenutnih, jer ce taj kernel stavljati u buduce ROMove. Taj official Froyo 99% nece bit dobar...
tvrdnja ti je apsolutno apsurdna. froyo koji izađe na milestoneu bit će bolji i brži od svih eclaira i updatea koji su izašli. em će bit optimizirana memorija, kernel će bit brz, novi launcher će biti predinstaliran, ram neće biti zauzet... Jel tebi jasno da ovaj gingerbread uopće nije optimiziran za milestone? to je izvađeno iz nexusa, te je za njega optimiziran. ni taj ginger nije nešto bajan. svi na xda očekuju oficial ginger za htc, da ga mogu srediti do bola. đabe ginger kad nije optimiziran. a tko će ga bolje optimizirati nego oni koji su ga napravili.
Ja tvrdim da će froyo na milestoneu biti najbolje što se dogodilo tom modelu. Pa eto.![]()
DAJ BOZE da bude tako. Pa mislim ovi kernel leakovi koji izlaze su valjda "fail", i sta sad oni bi do kraja 3.mjeseca sve to trebali popraviti, a godinu dana su buljili u prazno.
GB mi radi dobro.
radi, ali ne dovoljno. radi jednako dobro kao i froyo.
inače, nisu oni buljili u prazno godinu dana... pogledaj njihov portfolio i što su sve u međuvremenu razvili... xoom, atrix i svi mogući dockovi, updatei backflipa, defy, ovog, onog... doći će i milestone na red. očito da nije eclair toliko loše radio s ozbirom da ne izlazi update.
i mislim da će uskoro izaći i kalkulator za otključavanje bootloadera, nešto je motorola najavljivala. e tada, ko voli, nek izvoli. ali garancija će se gubiti sa tim.
froyo kad izadje to ce biti toliko savrseno da nece trebati flashati telefon narednih mjesec dana
ne mogu vjerovati da jos uvijek nije izasao, drago mi je da sam se otrgnuo iz ovog kluba napacenih korisnika
prešao si na dark sidenadam se da si zadovoljan. inače, nismo mi napaćeni korisnici... eclairu ne fali ama baš ništa. flash ne koristim, nemam 500 aplikacija instaliranih da bi mi značio apps2sd.... skroz mi je ok i eclair.
sad sam trenutno na gingeru, na desireu, pošto mi je milestonček još uvijek kod naših ultra dobrih servisera. alaj ću im spakovat reklamu za pamćenje.
objavili su Q1. još 25 dana imaju fore.
Početnik sam u ovim flash/upgrade/root stvarima.
Ako upgrade-am svoj milestone sa 2.1 na 2.2 preko nekog ROMa sa xda-developers, da li ću moći normalno skidati aplikaciije sa marketa.
Te, kad jednom stigne i službeni OTA update, da li ću moći normalno update-ati na taj način.
Ako ga root-am da li također mogu pristupiti marketu, službenom OTA updateu i sl.
Sory, ako su vam pitanja prebanalna, ali fakat sam se izgubio u tome svemu.
Pokušavam povezati sve moguće tutoriale ali nekak mi nejde sve skupa u glavu. Prezamršeno...
Sjećam se lani, imao sam Samsung Omnia II (sa windows mobile), flashao sam ga svaki drugi dan..
Ali ovo sa androidom, izgubljeni sam.
Koji je nabolji Froyo ROM i kako ga najjednostavnije opičiti na moju ciglu?
Ne da mi se više čekati da nam ovi dibidusi iz Motorole kažu da se isporuka iz Q1 prebacuje u Q2...
1. ako upgradeaš, normalno da će ti raditi i market i sve
2. ako imaš rootan telefon i custom flash gore, OTA ti neće raditi. nakon toga ćeš morat samo flashat sa originalnim eclairom 2.1 i onda pokreneš OTA i povučeš update
3. rootanje nema veze sa marketom. market je aplikacija koja ti omogućava jednostavnije korištenje, pregled aplikacija i svega. to je kao da se spojiš na net i prčkaš po marketu.
Nije prezamršeno, samo trebaš znat naći ono što tražiš. ja sam napravio jedan veliki tutorial kako sve odraditi. flashanje, rootanje, open recovery i sve živo.
Ajd,
koji mi custom froyo flash preporučaš za milestone?
Koji je s najmanje bugova i najstabilniji? Dakle, ne moram ga rootati da bih ga flashao?
I ako se smije znati, gdje ti se nalazi tutorial? Ne mogu ga naći...
Zadnji uredio kolibri : 10-03-2011 u 14:59
Bookmarks