mobitel je već poslan na servis. ako je otišao procesor, neće sigurno znati razlog zašto je otišao, niti mogu dokazati da je otišao zbog overclockinga. tako da će ili zamjeniti matičnu ili dat novi uređaj.
da, bio je jedan dan i na 1330MHz, no samo jedan dan. Mislim da je otišao zbog moje neopreznost, jer mi je dan prije tog ostao kod laptopa gdje ventilator puše topao zrak. to mu je možda diglo temperaturu malo previše i nakon malog opterećenja nakon toga je otišao.
jes...bez njega sam. ma mene ne ferma baš previše novi froyo, osim što su riješili bug sa kamerom, to mi najviše treba.
ne moraš, pa imaš cyanogen i upute kako se flasha. moj savjet, ako se nimalo ne razumiješ što radiš, prvo pročitaj sve važne teme u ovom forumu, pa onda nešto radi.
GoGs... hvala na uputama iz posta #6 i #48, uspio sam instalirati froyu i postaviti CyanogenMod 6.1.2.Međutim, ponovno imam problem, a to je vezano uz Googlove aplikacije. Link iz #41 koji je GoGs postavio ne radi pa sam pronašao od lujo_zgb link i skinuo HDPI Apps. Nakon instalacije kad se ukljucuje mobitel kaze da se email aplikacija srusila pa ne mogu vise nista napravit. Dobro da sam radio backup prije toga tako da si lagano mogu vratit postavke. Na kraju sam instalirao MDPI i koliko vidim radi mi sve osim mail-a. Koristim GOT recovery 2.01.
Znate li kako ovo rijesit?
P.S. Da li wipe all znaci Wipe data/Factory reset ili Wipe Dalvik Cache i Wipe Cache Partition? Ili treba sve troje kliknut?
Meni gapps-hdpi-20101104- signed.zip radi bez greske. Neznam jesi je skinuo, ima 18.01mb...
Klikni sve. Ja koliko se sjecam nisam klikao na wipe cache partition.
Ajd mi posalji na mtopolovec@gmail.com ako imas taj fajl. Skinuo sam ovdje (dolje na stranici): http://wiki.cyanogenmod.com/index.ph...n#Google_Appss download (0kb!?), sa mirror1 i mirror 2 ali pise da ima 18.00mb... Probao sam instalirat i s jednog mirror-a i drugog, ali ne radi...
nisi dobro file skinuo. probaj preko nekog drugog browsera. ako ne radi, onda im je stranica u qurcu, tak da ćeš morati naći na drugoj lokaciji. ja na hardu nemam, da imam, poslao bih ti.
Koliko vama traje baterija na froyu?
Meni počela zadnjih par dana trajat samo po 4-5 sati, tako da punim 3-4 puta na dan :S Koristim ga jednako kao uvijek, čak i slabije otkad je počeo tolko trošit...
Wi-fi, cell standby i display mi se vrte oko 30% potrošnje baterije...
I dalje mi se zaledi kad uštekam slušalice...
Meni traje od prvog dana oko 1 dan sto je navodno normalno... ja na svom ne mogu napravit overclock... isti mobiteli, a razlicito reagiraju u istim situacijama... cudno :-)
Uz intezivno korišćenje oko 13 sati, inače, pri umerenom/slabom korišćenju, 30ak sati...
ja mislim da meni nešto nije u redu u softwareru jer nemože tolko u cell standby i wifi trošit...prije se to uvijek vrtilo najviše do 10%...
prije sam i ja postizao te brojke koje kažu topol i darije :/
a šta se tiče baterije i externog punjača, mislim da mi se to ne isplati jer ionako ne kanim baš predugo više imat milestone, nekih mjesec-dva max.
Zadnji uredio lujo_zgb : 02-02-2011 u 16:30
meni se isplatio, ja sam ga kupio isto kada i sa mobom. a uvijek ga možeš naknadno prodat, puno je korisnika milestonea.
Meni cell standby 4%, wifi 3%, ostalo display. Baterija ko i prije.
Zanima me kako mogu napraviti update na 02.36.0? Trenutno mi je 31, a nadam se da ipak ima nekih pomaka.
Znam da je glupo ovako tražiti pomoć ako to već negdje piše, ali sad to više nikako ne mogu pronaći!
Hvala!
Ili za ovo mora biti rootan?![]()
Ovakav je postupak:
1. skini RSD Lite i instaliraj
2. skini motoroline drivere i instaliraj
3. skini stock rom SHOLS_U2_02.38.1
4. otvori RSD, prikopčaj mobitel. pričekaj da ga prepozna
5. kad skineš rom, extractiraj ga i preko RSD-a otvori sbf file u njemu
6. klikni start i čekaj cca 5 minuta da postupak završi.
GoGs jel imas nekakvu preporuku za dock i bateriju jer ja sam gledao na ebayu i 100-tinjak kn nije puno, ali nemam bas dobrih iskusava sa jeftinim baterijama? Moze na pm da nekog ne reklamiramo.
Ma ne, kupovina na ebayu nije strana na ovom forumu, samo nema preprodaje između nas dvoje, niti šibanje linkova sa njuškala ili tako nekih stranica.
pa gle, ako hoćeš kućni dock, preporučam original i samo original. što se tiče punjača, može bilo koji, ali gledaj si da si bateriju uzmeš original. to je sva poanta.
Komentari s Facebooka na Motorola Europe stranici u zadnja 2 dana:
Hello all. We can share a new software update for O2 Motorola DEFY users in Germany using software versions 2.21.0. This will update Motorola DEFY phones to software version 2.51.1 and will offer several improvements. For optimal performance download and install this update. Visit www.motorola.com/mydefy for more.
Hi all, you've probably noticed that we're releasing a few software updates across our device portfolio at the moment. We've set up a special tab within the discussions section of our page to share these with you in full. All future updates will be publicised there but we'll be sure to signpost on the wall. Thanks!
We have just published a software update for Orange Motorola FLIPOUT users in the UK, France and Switzerland - please visit the Software Updates discussion post over in the discussions section of this page for all the details. Thanks!
Čini se da su počeli nešto raditi, možemo ubrzo očekivati i Froyo za Milestone.
Pa ako su ga dobili ovi na Droidu moramo ga i mi dobiti da ga neznam šta, jedini problem je taj što užasno kasne s tim updateom.
čini se da je napokon počeo update...
prvo ga dobijaju unlockani poljaci
ostatak će valjda uskoro
izvor?
Na Facebooku piše drugačije: Hi all. Some news. Our planned initial rollout of Android 2.2 (FroYo) for Milestone has been delayed - hence the change on our software upgrade website. We apologise for this delay which is due to necessary work that we need to do to ensure we deliver the best possible upgrade. We would like to reassure you that we are still on track to deliver FroYo for Milestone this quarter. We'll be sharing some news on features shortly and so please watch this space.
da, stopiran je update opet...u zadnji tren su našli neki bug pa dok se to ne riješi nema ništa![]()
ovo postaje komično.
hahaha
najbolje što nikad ne lažu - this quarter je uvijek onaj u kojem govore..samo što je to bilo onaj zadnji u 2010...
Bookmarks