pitanje
zasto kad spojm ajfon na komp a on je u recovery modu pokaze na kompu da ima na njemu 25 gb mjesta a ajfon je od 16 gb?![]()
Ma iTunes u biti nije ni potreban čak ni u prvom koraku, ako već sve imaš na gmailu. Ja sam sve kontakte imao u mobitelu (na gmailu samo neke), pa sam zato prvo morao prebaciti preko iTunes.
U iPhone možeš imati kontakte spremljene u telefon i oni se neće preko exchange automatski syncati sa gmailom, jedino preko iTunesa.
To je ova grupa u kontaktima (ja nemam ništa u toj grupi)
A ako želiš auto sync onda sve kontakte držiš u ovoj grupi:
![]()
Pa da to je i meni logično, a kada je "proradilo" dodao sam kontakt sa+ pod gmail contacts.
Ali kada utipkavam novi broj u keypad automatski mi snima na my iPhone?! Vjerojatno je tu problem. Ima negdje za postaviti default opcija da snims na gmail, nešto takvo je bilo spominjano, nekakav default ali tu opciju ne pronalazim.
Ovo je toliko blesavo napravljeno...
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Da, opcija "default" se nalazi u:
Settings --> Mail, Contacts, Calendar --> Default Account (listaj dolje u kategoriji "contacts", tamo gdje se postavlja sort order)
Odlicno, konacno sam sve polovio.
Tnx.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Ja imam isto pitanje. Kako da ove kontakte koji su mi spremljeni na itunes prebacim na gmail. Imam 30-ak novih brojeva i tek sam ovom sinkronizacijom to shvatio.. Sad htio bi kontakte sa gmaila izbrisat i zamjenit sa kontaktima sa itunsa. Pomoć?
Ako pod kontakte u iTunes misliš na one koji su već u mobitelu najlakše da syncaš tih 30 na mobitel. Zatim makneš sinkronizaciju , ali da pritom ne obriše sinkronizirane kontakte. Time će ti ti iz iTunesa ostati u mobitelu. Zatim odeš na gmail i pobrišeš sve kontatke na stranici, pa sljiediš spliffov tutorial, prvi dio. Ako hoćeš da se synca onda i dalje od prvog dijela.
Zadnji uredio Corunir : 17-01-2011 u 02:33
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
zasto mi kad se spojim na wifi i odem na net na neku stranicu opet mi se gore pokaze ili E ili 3g a ne ostane mi onaj znakic od wifia? kad sam iso u mail iso sam se logirat na gmail i sad svaki put kad odem u mail mi otvara njega mogu li se u jos neki logirat ali da ih vidim onako sve ko i prije pa da izaberem koju cu pogledati? hvala...
What else you gonna do on a saturday?
jedno pitanje u vezi 4g iphona dakle da li netko zna da li novi iphon 4g kupljen u Vip-u dolazi sa najnovijim softwerom na kojem se ne da napraviti jailbrack ili dolazi sa sw-om na kojem je moguće napraviti JB to pitam radi toga što kada pitam preko oglasa kkoji je sw u njemu dobijem odgovor da je orginal zapakiran i da ne znaju koji je sw u njemu i da ne smiju ga otpakirat??
Robert-Honor Magic V2
Da, dolazi s 4.2.1 sw.
da se napravit jb al samo tehered za sad. mislim da je to odgovoreno cak na prosloj stranici
a što znači tehered
Robert-Honor Magic V2
Znaci da svaki put kada ugasis mob i ides ga upalit ga moras spojit na itunes da bi ga aktivirao ponovo. U prijevodu: nesmije ti se ugasit inace moras imat komp uz sebe
A unlock nije dosao vec 4 mjeseca, niti nebude jos najmanje 2
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
pa se moze taj iphone iz vipa stavit na 4.1 i onda JB normalno?
Ne može se ići na niže. S kojom verzijom dolazi, to je najniža na kojoj ikad možeš biti.
ne može ako je tvornički došao sa 4.2.1
a šteta tnx anyway
Ajmo dosta offtopica i cijena uredaja, tarifa i ostalog. Drzite se teme
iPhone 5s 16 GB
Ako mi možete preporucit jos koji program da mogu koristit ajfon kao ruter jer onaj mywi sa cydie je istekao-trial. I jos jedno,spojio sam mob na komp i upalio iTunes,kliknem na app tab i nemogu izbrisat mywi. Kako da ga izbrisem?
Pozz
@Rus pa preko Cydie, isto kako si ga i instalirao
iPhone 5s 16 GB
da skuzio sam u medjuvremenu di i kakodosada ipak radi svoje pa sam malo pokopao i potrudio se.
rijesio sam i problem sa mywi. dodao sam sorce sinfuliphonerepo i od tamo skinuo taj program al sa crackom pa vise nije trial
hvala
Nesto me zanima.ako uzmem sad 4 na pretplatu pise da ima gps navigaciju u t-comovoj ponudi jel onda ima navigaciju ili se ta aplikacija mora platit jos dodatno preko onih ifone aplikacija ili kako li to vec ide???
To znaci da ima GPS cip, ali ne i program. Ima Google maps, ali za to ti je potreban wlan ili 3G. Igo, navigon i ostale moras kupiti
iPhone 5s 16 GB
Pozdrav ljudi novi sam u ovome hh...ovako situacija je sljecesa...imam Iphone 4g 16gb verzija 4.2.1 i sada me zanima kako ga jailbrakati da mogu instalirati druge aplikacije i igre.... hvala puno na pomoci
Bookmarks