evo posto ste počeli davati svoje dojmove pa da i ja pridodan svoje....
kreniti ću od problema sa antenon
prije nego sta san uzea mob virova san u to i drza san ga u rukama i primjećiva problem i kad san kupia svoj mobitel i ubacia karticu jos jednom san se uvjeria da problem postoji...pukla mi je veza u srid poziva i to vise puta u samo 2 dana....zna bi naglo izgubiti signal iz meni nepoznatih razgloga (čak ga nisan drza onako di mu je ta slaba točka), ali nakon par dana koristenje (nakon prvih par punjenja) taj problem sa signalom je nesta...neznan kako ni zasto, ali od onda signal je skroz normalan kao i kod drugih mobitela mozda čak i nesto bolji....pozivi mi ne pucaju a kvaliteta zvuka je dobra....nisan nista primjetia fenomenalno (mozda zato sta san prije ima N95 8gb)
i druga stvar je u vezi baterije
prvo san mislija da će mi baterija trajat jedan dan....ali kad san ga uzea malo san se iznenadia...prvih par dana mi je drzala 1 dan ali bia bi ciiilo vrime na njemu....a sad mi traje dva dana i puno ga koristim...od toga mi bude 7 ipo sati koristenja...uglavnom igrice i internet....to je vise nego dobro....mislim da bi baterija mogla i 3 dana da ne visin stalno na njemu....
e i ja van isto nisan fan apple-a....i mrzin kad neko riječ mobitel zamjenjuje iphone-om (npr aj daj mi svoj iphone)....to me tako iritira...hhaha....uzea san ga samo zato jer je u tarifi bija puuuno jeftiniji od ostalih uredaja

) isti update 
Bookmarks