za pod 1. imaš atomic lite koji je besplatan i dosta je brzi od safarija i jednostavniji...ima i verziju koja se plača ali meni nije potrebna pa neznam što se njome dobije
za pod 1. imaš atomic lite koji je besplatan i dosta je brzi od safarija i jednostavniji...ima i verziju koja se plača ali meni nije potrebna pa neznam što se njome dobije
kao sto je kolega iznad naveo....vecinu problema mozes rijesit kad ga JB-as....sbssettings su stvarno naj stvar ikad!to mi je najvise i nedostajalo na androidu...
evo jedna dobra str zasto to napraviti
http://www.hackthatphone.com/4x/read_me_first.html
sto se tice grebanja...s ebaya narucis naljepnice za napred i iza za 1$ i ako se nesto i dogodi, sam stavis dr i bok! preporucljivo je imat i neku navlaku, bumper ili sl...ali naljke definitivno!
Zadnji uredio hakiaj : 11-01-2011 u 17:15
Second place is the first loser!!
Mi moze netko reci s kojim softverom i basebandom dolazi iPhone 4 kada bih ga sad kupio
4.2.1 i 03.10.01 verzijom BB-a.
I pretpostavljam da se ne moze Unlockat? A Jailbreak?
Nemože unlock. Jailbreak može al svaki put kad ti se ugasi moš ga upalit jedino preko kompa, to je onaj tethred.. Nadam se da će bit do kraja mjeseca i ovaj cijeli jailbreak za 4.2.1.. Kakva su vaša mišljenja?
Da li se sa jailbreakom može koristiti iphone kao flash memorija? Mass storage device? Koje video formate podržava sada, a koje nakon jailbreaka? Kako to da ne mogu pogledat neki video .wmv?
Pa sta vec nije stigao unthetered jailbreak, redsnow sa betom6 koliko sam vidio na redmondpie...
Pitanje jedno. Dali su i dalje duge liste cekanja za iphone?
Sent from my HTC Hero using Tapatalk
Sony Xperia S-Sony Xperia Mini Pro-Samsung Galaxy SII-Samsung Nexus S-HTC Flyer[/U][/B]-HTC Sensation-Motorola Defy-iPhone4-Xperia X8-Galaxy 3-GalaxyS-Hero-Pulse-8800-i3G-5800-6288-KU990-6131-W760-W910-K800-K750-D750-K700-3660-CF62-C65-C35-OT 300/OT Easy
Produljujes ugovor? Da! Pogotovo sad kad je akcija 50%, nema ih...
Kupi preko oglasnika prek njuškala od nekog tko je kupio iz t-mobile centra na ugovor. Pa oglasnik je pun takvih. Isti mobitel ko u t-mobile centru, zapakiran, zavakumiran, iste pare daješ samo ništa ne potpisuješ![]()
Istina, samo sto ga na njuskalu dobijes za 3200 a na produljenje ugovora za cca 650kn...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nema jos JB za 4.2.1, trebao bi uskoro, sad nesto kao geohot nece cekati 4.3 ili 4.5 (koji bit trebao izaci 10.2.)
iPhone 5s 16 GB
Ma čekaju oni znaš šta...
Zajebavaju, ili neznaju/nemogu ili je neka fora sa lovom u igri.
Kad je trebao izać 4.2 rekli su da čekaju da izađe...sad je već vani 2 mjeseca i sad čekajju 4.3..ma daj, te fore mogu drugima prodavat...
Malo su se zanijeli ...
Ja ću to riješit na drugi način![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ipak kako izgleda u iOS 4.3 ce to biti opcija dostupna za sve uredjaje
link
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa vjerojatno će od neke revizije fw-a ujedinti to sve u istu brojku, kako su sad napravili s iPadom. GSM iPhone će izgleda odmah dobiti 4.3 krajem drugog mjeseca.
Pozdrav svima, ispričavam se unaprijed ako je bilo slično pitanje negdje, ja nisam uspio naći...
Imam iPhone 4 na IOS 4.0.2. (zbog tele 2 kartice i basebanda 1.59), skinem super temu sa cydie (za ios 4 HD) i sve izgleda odlično osim ikonica u statusbaru koje su loše rezolucije. Da li netko slučajno zna kako to rješiti, vidio sam kroz iFile u foderu UIimages od teme da postoje i ikone u višoj rezoluciji sa nastavkom na kraju imena @2x ili sl ali mi njih ne povlači u temi...
Hvala unaprijed na odgovorima...
i kad ce taj unlock?
google maps me trenutno locira u Veneciji (3g signal dostupan, trenuna lokacija Prisavlje)...dal bi mi mi to trebalo biti smjesno ili bi se trebao zabrinuti??? :/ :s
adrian7000 hvala ti na replyu...nakon malo smijanja i malo znojenja sam dosao na ideju koja se na kraju i pokazala kao rjesenje...ugasio sam 3g i onda kad se spustio na 'edge' se odblesirao... :/ uglavnom, cudni su putevi vipa i ajfona 4...![]()
bilo je rijeci da mogu ajfon ko ruter koristit pa me zanima kako posto od ponedeljka opet radim(pokrali me izgleda za slobodne dane)
a nece novi soft kod mene jer bi onda navooodno trebao untehered jb izac za ovaj koji sad koristim pa nema vise straha od gasenja
hvala
E to mi trebalo, vlc player. A kako da prebacim wmv file na iphona? xD
Znači imam jednu mapu sa dosta starih filmića što sam snimao po kući i snimljeni su u wmv formatu, htio bi ih prebaciti na iphone da ih mogu gledati kasnije. Kako je to izvedivo?
Zadnji uredio mbusic : 15-01-2011 u 17:34
Bookmarks