da se napravit jb al samo tehered za sad. mislim da je to odgovoreno cak na prosloj stranici
da se napravit jb al samo tehered za sad. mislim da je to odgovoreno cak na prosloj stranici
a što znači tehered
Robert-Honor Magic V2
Znaci da svaki put kada ugasis mob i ides ga upalit ga moras spojit na itunes da bi ga aktivirao ponovo. U prijevodu: nesmije ti se ugasit inace moras imat komp uz sebe
A unlock nije dosao vec 4 mjeseca, niti nebude jos najmanje 2
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
pa se moze taj iphone iz vipa stavit na 4.1 i onda JB normalno?
Ne može se ići na niže. S kojom verzijom dolazi, to je najniža na kojoj ikad možeš biti.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
ne može ako je tvornički došao sa 4.2.1
a šteta tnx anyway
Ajmo dosta offtopica i cijena uredaja, tarifa i ostalog. Drzite se teme
iPhone 5s 16 GB
Ako mi možete preporucit jos koji program da mogu koristit ajfon kao ruter jer onaj mywi sa cydie je istekao-trial. I jos jedno,spojio sam mob na komp i upalio iTunes,kliknem na app tab i nemogu izbrisat mywi. Kako da ga izbrisem?
Pozz
@Rus pa preko Cydie, isto kako si ga i instalirao
iPhone 5s 16 GB
da skuzio sam u medjuvremenu di i kakodosada ipak radi svoje pa sam malo pokopao i potrudio se.
rijesio sam i problem sa mywi. dodao sam sorce sinfuliphonerepo i od tamo skinuo taj program al sa crackom pa vise nije trial
hvala
Nesto me zanima.ako uzmem sad 4 na pretplatu pise da ima gps navigaciju u t-comovoj ponudi jel onda ima navigaciju ili se ta aplikacija mora platit jos dodatno preko onih ifone aplikacija ili kako li to vec ide???
To znaci da ima GPS cip, ali ne i program. Ima Google maps, ali za to ti je potreban wlan ili 3G. Igo, navigon i ostale moras kupiti
iPhone 5s 16 GB
Pozdrav ljudi novi sam u ovome hh...ovako situacija je sljecesa...imam Iphone 4g 16gb verzija 4.2.1 i sada me zanima kako ga jailbrakati da mogu instalirati druge aplikacije i igre.... hvala puno na pomoci
Ne mozes JB iphone sa 4.2.1. Zapravo mozes, ali svaki put kad se ugasi moras ga spojiti na komp da ga upalis
iPhone 5s 16 GB
hm...to mi se onda neda.... a dali psotiji kakva mogucnsot da se instaliraju druge app ?? i dali ima kakvih saznanja kada ce biti dostupan JB
Mozes instalirati samo free app. Trebao bi (nije nista sigurno) kad izade 4.3 fw
iPhone 5s 16 GB
Tethered jailbreak se netočno smatra takvim da ne možeš upalit mob nakon što se jednom ugasi, tj. bar na 4.2.1 se može najnormalnije upaliti uz uvjet da nije instalirano ništa što ima utjecaja springboard. Meni osobno je jailbreak koristio samo zbog sbsettingsa jer su se ugrađeni settingsi palili cijelu vječnost na 3G-u, a sad na četvorci se pale instantno pa nemam potrebe za time. Jedini razlog sada bi bio instaliranje nelegalnih aplikacija, ali i za to je velika cijena a to je trajanje baterije, koje se pokazalo stravično lošim na jailbreakanom 4.2.1. Štoviše, rado bih podržavao developere s obzirom da aplikacije zbilja nisu skupe, no imam divnu zagrebačku banku koja ne podržava nikakve načine plaćanja koji se mogu koristiti za kupnju na iTunes.
Navigacija je dosta skupa, 30 dolara su slabije verzije sa samo jednom zamljom ili manjom regijom, a cijeli kontinenti idu i preko 120$
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Navigon Eastern Europe - 89,99 $
Igo MyWay Eastern Europe - 64,99 $
Ali ako imas jailbreak, normalno mozes imati to sve free![]()
iPhone 5s 16 GB
Lolčina.
Da se pohvalim! Upao mi je iphone u čašu vode. Kako da izvadim bateriju?
Ima netko preporuke kako ga osušiti?
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Ugasi ga i metni ga u kutijicu rize. No, riza ti tu isto nece puno pomoc. Najbolje bi bilo da odes do servisera, netko je spominjao neku kadicu za ciscenje za takve slucajeve.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pogledaj senzore za vlagu. Nalaze se u utoru za slušalice i utoru za usb kabel, ako vidiš ružičastu boju, garancije ionako više nemaš tako da ga možeš odnest tommu s mackorisnika da ga rastavi i onda nekom serviseru da ga baci u kadicu. Ako nema nikakvih naznaka da su se senzori aktivirali, imaš sreće. Koristi cionnovu metodu, a ako krepa i nakon nje-imaš garanciju a oni nemaju dokaz da je od vode. Ovdje je točna pozicija senzora
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Ljudi pozdrav. Isprika sa moje strane ako je vec odgooreno na moje pitanje,ali nemam vremena citati 31 stranicu. Buraz si je uzeo iPhone 4. Ukratko, moze li se nekako sakriti SIM kontakte da se ne prikazuju u imeniku??
Hvala dečki, za sada sve radi ali je gornji indikator crven.
Bookmarks