setings-opcenito-tipkovnica-auto ispravak-0
setings-opcenito-tipkovnica-auto ispravak-0
pozdrav zanima me hrv slova na tipkovnici kako ukljuciti č ć š đ ž ...hvala
drzis malo duze tipku s za š, c za č,ć
iPhone 5s 16 GB
jel postoji kakva mogučnost kad se pišu hr znakovi da ti ne skine broj znakovlja koje mozes stavit u poruci na pola
Me postoji
iPhone 5s 16 GB
S obzirom da je ovdje tema i o hardware-u, budem ovdje postavio pitanje..
Znate možda di ima za kupit bumper za iP4 od Applea u ZG?
Tražio sam u city centeru u istyleu uopće nemaju original nego od gear4 ili tako nešto, a ni na njuškalu(?!?) nema ni jedan jedini baš original Apple
T-Mobile od nedavno ima u ponudi original bumper crne boje, 168kn košta
Ima u tisak media neki lepi plavi bumper u importane, a nemam pojma od kog je... XD
One day, sky went blue...
Jel imao netko problema sa lijevim zvučnikom na iphonu 4? Možda mi je uključeno negdje mono, pa meni radi samo desni zvučnik? :S
Ili je posrijedi neki kvar? U svakom slučaju ako je netko imao sličnih problema trebao bi znat. Inače iphone je jailbreakan, ne znam jel ima kakve veze to
Točno tako, nema razloga za brigu.
A kad već spominješ zvuk i zvučnik... otkad sam stavio GreenPoison na 4.2.1 nešto čudno mi se događa. Uključen mi je ton tipki i kada recimo tipkam slova u bilo kojoj aplikaciji, recimo 5. slovo mi se čuje puuuno jače i nakon njega opet sve normalno. Isto vrijedi i za brojeve u Phone aplikaciji... kad tipkam broj isto tu i tamo zaluta neki glasniji DTMF ton.
Još netko primjetio ovo? Baš mi se ne da opet raditi restore i JB, u tjedan dana sam 2 puta sve ispočetka radio.
imas instaliran appsync?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Zadnji uredio mbusic : 17-02-2011 u 14:40
jel ti u inistallousu oznaceno da synca aplikacije?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
postovanje novisam ovde na forumu jako je zanimljiv i koristan pa evo jedno pitanje molim pomoc veliku kupija sam iphone 4 iz amerike . e sada sljedece na mrezi je at&t unlocka sam ga sa jeilbrake e sada imam verziju 4.2.1 firmware03.10.01 poslje jeilbrake mogao sam uci u izbornik nije trebala aktivacija sada nastaju problemi u iphone ide micro sim kartica otisa sam kupija je u teleta dosao doma ubacija je u iphone i tiltttttttttttttt nema SIGNALAAAAAAAAA ODEM U T-MOBIL KUPIM OPET KARTICU MICRO NEMA SIGNALA U CEMU JE PROBLEM !!!! ????? MOLIM POMOZITE
Jel ti znas citati naslove tema? Sad sam ti premjestio u odgovarajucu temu, sljedeci put sve brisem. Mod
Zadnji uredio imaticx : 20-02-2011 u 14:28
Nije ti unlockan
Takodjer, bilo bi dobro da bar tu i tamo koristis interpunkcije, ovo je bilo stvarno mucno za citati. Pod time naravno ne mislim gomilu usklicnika ili upitnika nabacanih na hrpu, vec tocke i zarezi kako to hrvatski jezik zahtijeva.
BTW, stvar se zove "jailbreak" a ne "jeilbrake".
...evo danas mi je prvi put pa iphone4, nakon 3 miseca pazenja, mazenja...
izletija mi iz ruke i jos san ga isa stopat nogon al umisto da ublazin pad jos san ga
lansira 3m dalje, uuuuuuu,tako je klepnia od pod kao da san kamen bacia, srce mi se steglo!!!
...srica sta iman bumper od tvrde plastike pa mu je to ublazilo udarac, bar ja tako mislin
...da kucnem u drvo za sada mu nije nista, sve funkcijonira
...kakva su vasa iskustva u slicnim situacijam i kakve su posljedice nastale poslin toga!
Prvi slijedeći koji spomene i jedno slovo o pravopisu na forumu letit će s foruma. Zar vas nije stid? Kad pišete na svom dijalektu onda ne razmišljate da li vas svi razumiju, a čim netko drugi upotrijebi svoj dijalekt koji nije vaš dižete graju.
Sram vas bilo!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
imam jedno pitanje u vezi tmobile-a i iphona. naci kad kupim iphone, s recimo tarifom 160, dali je moguce prec na tarifu 60 nakon 3 mjeseca kao sto se prije moglo. cuo sam da su to "zabranili" ako kupis iphone.
Bookmarks