Join Today
Zatvorena tema
Stranica 5 od 8 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 101 do 125 od 193
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.532, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja bi samo jos napomenuo da ua ios imas iGO, Navigon, TomTom i od jucer i Garmin navigaciju....posto si to naveo kao nedostatak u svom postu...
    jos sto se tice app-ova tu nema do ios...dosta ih se placa ali mozes iz 97% nabavit crackane VRLO jednostavno a i malo ih je preko 3,4 $, dok za android osim sto ima tona jako losih appova
    su svi besplatni a time i vecinom sa reklamama ili ogranicenim mogucnostima, a ne postoji kod nas mogucnost kupnje...

ali opet android ima 1000% vecu korisnost out of d box!
    Second place is the first loser!!

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    Xperia P;D500;LG Pop
    Operater
    T-Mobile ; VIP
    Bodovi
    6.663
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.663, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hakiaj Pregledaj post
    ja bi samo jos napomenuo da ua ios imas iGO, Navigon, TomTom i od jucer i Garmin navigaciju....posto si to naveo kao nedostatak u svom postu...
    jos sto se tice app-ova tu nema do ios...dosta ih se placa ali mozes iz 97% nabavit crackane VRLO jednostavno a i malo ih je preko 3,4 $, dok za android osim sto ima tona jako losih appova
    su svi besplatni a time i vecinom sa reklamama ili ogranicenim mogucnostima, a ne postoji kod nas mogucnost kupnje...

ali opet android ima 1000% vecu korisnost out of d box!
    Fuck, nisam znao za garmina....
    Bio sam kod jednog poznanika koji ima 4ku i malo se pozabavio istim, sve štima, ali nekak se više vidim u slobodama androida nego u Stevinim ograničavanjima dobrog hardvera....
    (nije jb-an mob). I još mi 4ka izgleda kao da bi pukla samo tako kad bi je kvrcnuo ili kad bi pala na tvrdu površinu; i još pizdarije sa gubljenjem signala (mrzim caseove na mobovima), natezanja sa itunesom, itd. Nisu mi sjele te peezdarije s istim, tako da sam ovaj put odabrao samsunga; iphone - maybe next time... (a ak se predomislim i starcima svakome izlazi pretplata pa mogu uzet preko njih - prodam galaxy-a ak mi se ne svidi(sumnjam ali, eto slučajno sam saznao kad sam svratio do njih to da mogu i oni produžit ugovor baš u ovo doba).

= Citat = Izvorno postao vwgolf3 Pregledaj post
    i? šta je izabrano na kraju?
    Frendica kod koje sam ostvarivao narudžbu mi je rekla da sam zakasnio za prvu turu 4ki, slijedeća je tek za 10-15 dana, a galaxy dolazi ili sutra ili u ponedjeljak, a i to mi je već knap vremenski za biti na mom prvom samsungu s500 iz 2003. bez 80% brojeva u imeniku, a mob/imenik mi je vrlo bitan zbog posla.... Tako da će biti galaxy s ovaj put, valjda se nisam zaj....

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma nisi zajebo,samo ga rutaj..jer meni osbno ovak je teze .....
    toliko potencijala u mobu,a 0 bod out of the box..

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma nisi se zeznuo u nikojem slucaju! ja osobno nemam nikakvih problema sa signalom, al bas nista (zg)!sto se tice ogranicenja, kad ga jb nema vise problema a na itunse se naviknes! ja ih isto mrzim iz dna duse al ti spreme SVE tako da ako se selis na novi mob,ili formatiras u 5min imas sve identicno kao sto je i bilo do zanje postavke,save u igri ili dokumenta u nekoj app!vrlo korisno s obzirom na soft koji se nudi za android...onaj htc sync je smece da nemre bit vece...gore i od itunsa

kolko ti je pouzdana ta info o 10-15 dana?

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    Xperia P;D500;LG Pop
    Operater
    T-Mobile ; VIP
    Bodovi
    6.663
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    ma nisi zajebo,samo ga rutaj..jer meni osbno ovak je teze .....
    toliko potencijala u mobu,a 0 bod out of the box..
    Ma budem se igrao s njim prilično, samo polako, bit će vremena za sve
    Samo neka on dođe u ruke....

= Citat = Izvorno postao hakiaj Pregledaj post
    ma nisi se zeznuo u nikojem slucaju! ja osobno nemam nikakvih problema sa signalom, al bas nista (zg)!sto se tice ogranicenja, kad ga jb nema vise problema a na itunse se naviknes! ja ih isto mrzim iz dna duse al ti spreme SVE tako da ako se selis na novi mob,ili formatiras u 5min imas sve identicno kao sto je i bilo do zanje postavke,save u igri ili dokumenta u nekoj app!vrlo korisno s obzirom na soft koji se nudi za android...onaj htc sync je smece da nemre bit vece...gore i od itunsa

kolko ti je pouzdana ta info o 10-15 dana?
    A gle, frendica radi u tmobile partner dućanu, predobri smo i ne prtlja sigurno bzvz, tako joj je njen dugogodišnji dobavljač rekao. Samo što je njen dobavljački centar osijek ne zagreb, pa sad vjerovatno i tu ima neke razlike.
    Ma itunesi su mi pojeli živce ljetos sa 3gs-om... Na moru sam bio, na internetu na bonove, vikendica, brzina veze skoro ko na modemu, a oni svaki dan rade hebeni update nečega....

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    po meni iphone 4 nije ništa novo i to je ono zbog čega ga ne bih kupio, nema nikakve velike razlike u dizajnu i novom OS-u i kod odabira bi uzeo neki uređaj sa WP7 koji je novi na tržištu i drugačiji je od drugih!

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drugaciji i losiji od drugih,zasad

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    drugaciji i losiji od drugih,zasad
    Potpisujem!
    Mislio sam da je iOS ograničen u nekim stvarima no WP7 je katastrofa...
    Bom Chicka WahWah

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    Xperia P;D500;LG Pop
    Operater
    T-Mobile ; VIP
    Bodovi
    6.663
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto, da napišem i ovdje da je konačno danas stigao galaxy S.
    Sve je kako je i napisano ranije - mob je out of box trzav u nekim stvarima, ali sve je riješeno patchanjem kiesa i updateom moba na 2.2.1 - osjeti se prilična razlika u brzini, gore sam stavio dosta aplikacija, widgeta i ne smeta mu niti malo, radi odlično, ekran je savršen, wlan hvata odlično, surfanje je besprijekorno zahvaljujući velikom ekranu i brzom mobu, i tako.... Ja sam prezadovoljan Čak sam i skroz promijenio mišljenje o nedostatku moba u vidu njegove veličine - najnormalnije stane u džep i ne smeta, ponajviše jer je tanak.... Kad se samo sjetim 5800xm u džepu...
    Hvala svima još jednom na savjetima i preporukama.

E, da, ugodno se iznenadih pakiranjem uz mob. Kao što ranije rekoh, mob sam uzeo na produženje pretplate u tmobile-u. Uz mob sam dobio usb kabel, punjač, slušalice, 2gb memorijsku, auto punjač i vakumski nosač moba za auto. Stvarno pozitivno i lijepo od njih, pošto sam dosad svaki puta trošio 200-300kn na nosač za auto i auto punjač....
    Zadnji uredio jopis8 : 11-01-2011 u 02:29

SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Posto se tema u principu svodi na usporedjivanje iPhonea (iOS) i nekod Android mobitela, mene interesira koja je platvorma vise "otvorena" za modanje?
    Znam da je Android Open-Source, pa se mogu "kuhati" ROMovi, ali postoje i na iOSu tweakovi, pa sta vi mislite?
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a gle na 3G mozes stavit android 2.2 frojo...tkao da moze se svasta

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2003
    Bodovi
    18.317
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Posto se tema u principu svodi na usporedjivanje iPhonea (iOS) i nekod Android mobitela, mene interesira koja je platvorma vise "otvorena" za modanje?
    Znam da je Android Open-Source, pa se mogu "kuhati" ROMovi, ali postoje i na iOSu tweakovi, pa sta vi mislite?
    Oba podjednako... sad će ovo opet prijeć u flamanje.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    Samsung galaxy S
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sad sam procitao ovu temu i jednostavno ne mogu odoliti da napisem i svoj komentar..
    Ovako.. Svi mobiteli koji se nabrajaju u ovoj temi su odlicni.. Samo svatko sebi treba uzeti ono sto im treba..
    Galaxy, desire, nokie, iphoni.. Sve je to super..
    Ali ljudi previse napuhuju iphone i onda kad ga kupe i izvade iz kutije pitaju sami sebe: "I sta sad" ili "i to je to"? i najcesce zovu nekoga koga znaju,a tko ima iphone duze od njih...
    Ovako... Ako necete raditi nista nelegalno onda nikako ne preporucam iphone..
    Sad ce me napasti ljudi koji su se uzivili u taj telefon i ne znaju za drugi niti zele znati ili oni koji su napravili JailBrake...
    Uglavnom.. iphone bez JB je uredjaj koje NE MOZE ili ne moze "normalno" (bez dugotrajne sinkronizacije na itunesu puno stvari.. Tipa:
    Ne moze se povezati bluetooth-om sa ostalim telefonima, Ne moze se staviti mp3 pjesma, placanje aplikacija ( sve sto valja kosta ), cak se jedva stavi pozadina...... bla bla
    Ugl. ne moze neke stvari sto moze nikia 3310.. i to je cinjenica.. A najgore u svemu sto ima anketa na jednom drugom forumu (globalnom) koja je izgledala ovako ( ne znam jel smijem staviti link ):

1. Napravio sam JB na svom iphoneu
    2. Nisam napravio JB i nikada ni necu
    3 Sta je to??

Odgovorilo tj. kliknulo je oko 12000 ljudi, a rezultati su bili:
    1. - 3%
    2. - 2%
    3. - 95%

Hm.. znaci ovako.. 95% ljudi koristi stock iphone i ne nadogradjuje vjerovatno uopce ni softver..

Ako ste jedan od th ne vidim razloga zasto bi kupili iphone.. Osim za nekakvo dokazivanje i pokazivanje drugima - iako ne vidim razlog, jer ga imaju ljudi stvarno svih slojeva i mogucnosti i ne znam ni ja cega.. tj. ima ga "svaka druga budala" - bez uvrede onima koji ga imaju..
    Ponavljam!
    Dakle ako ste se prepoznali gore ili ako ne znate o cem pricam ne trebate imati niti kupovati ovaj uredjaj..
    Za vas preporucam Galaxy s, htc neki sa androidom, mozda i neki symbian.. svejedno vam je..

A za one potkovanije softwerski i informaticki.. Hm.. mislim da je njima svejedno.. Oni ce od uredjaja napraviti sve sto zele i od iphone-a i od androida i od ostalih ( valjda )..
    Android je otvoreni sustav i jednim klikom misa na njega stavljate piratske mp3 pjesmice, koje kakve filmove i povezujete se bluetoothom s kim zelite.. Ugl. sve ono na sto ste do sad navikli samo punoo bolje..

Hm.. sad vec vidim da ce me opet ljudi napasti bez argumenata, ili kao sto sam vec gore napomenuo: "Sad ce me napasti ljudi koji su se uzivili u taj telefon i ne znaju za drugi niti zele znati ili oni koji su napravili JailBrake..."

Nadam se da sam pomogao, i da se nitko nije nasao "uvrijedjen"..
    Heh..
    Zadnji uredio galaxys : 18-01-2011 u 15:38

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uopce se nisam nasao uvrijeden postom, a sa dobrim dijelom se slazem... Zanima me samo sto se to tocno ne moze?

Ugl. ne moze neke stvari sto moze nokia 3310
    iphone bez JB je uredjaj koje NE MOZE ili ne moze "normalno"
    Jer ne volim dvostruke standarde, iPhoneu se predbacuje sto je za neke stvari potreban JB, a istovremno se kuhani romovi, rootanje, signanje aplikacija itd za druge OSove smatra normalnim... Ako usporedujemo "out of the box" telefone sto tocno iPhone ne moze u usporedbi sa uredajima iz iste klase? Vecina stvari nije besplatna? Pa sto? Ako platim 500 ili više eura telefon najmanji mi je problem potrositi jos 50tak dolara na par korisnih appova....

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.644, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao galaxys Pregledaj post
    Ovako... Ako necete raditi nista nelegalno onda nikako ne preporucam iphone..
    Sad ce me napasti ljudi koji su se uzivili u taj telefon i ne znaju za drugi niti zele znati ili oni koji su napravili JailBrake...

Ne moze se staviti mp3 pjesma, placanje aplikacija ( sve sto valja kosta ), cak se jedva stavi pozadina...... bla bla

Ugl. ne moze neke stvari sto moze nikia 3310.. i to je cinjenica..
    Ne da mi se komentirati cijeli post, ali evo da se osvrnem na neke sitnice.
    Prvom recenicom upucujes ljude da ne kupuju iphone jer iphone je samo za ilegalne stvari ?!?!
    Nece te nitko napasti tko ne zna za druge mobitele (ja sam imao 3 HTC-a, od kojih imam jos uvijek jedan) vec ljudi koji se ne slazu s tvojim misljenjem ili nacinom na koji si to napisao.

Mp3 pjesme se mogu stavljati free preko itunesa jer je tako zamisljeno. Prebacivanje pjesama preko BT valjda jos jedino rade curice u osnovnoj/srednoj skoli jer su cule kod frendice na mobitelu novu stvar od "Rijane".

Postoje free aplikacije, a placanje aplikacija je logicna stvar. Ipak programeri moraju zivjeti od onog sto su naucili, a na tebi je da kupis ili ne. Osim toga ne znam po cemu se tu neki android razlikuje jer i tamo se aplikacije naplacuju (osim crackanih ili free, a takvih ima i za JB-ani iphone).

Jedva se stavi pozadina ??? Jesi li ti uopce koristio iphone ? Jer iphone koji ja imam (a i svi drugi koji su updateali na os 4) mijenja pozadine kroz settings.

I na kraju nije mi jasno sto to nokia 3310 moze a da iphone ne moze.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    Samsung galaxy S
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rise000 Pregledaj post
    Uopce se nisam nasao uvrijeden postom, a sa dobrim dijelom se slazem... Zanima me samo sto se to tocno ne moze?

Jer ne volim dvostruke standarde, iPhoneu se predbacuje sto je za neke stvari potreban JB, a istovremno se kuhani romovi, rootanje, signanje aplikacija itd za druge OSove smatra normalnim... Ako usporedujemo "out of the box" telefone sto tocno iPhone ne moze u usporedbi sa uredajima iz iste klase? Vecina stvari nije besplatna? Pa sto? Ako platim 500 ili više eura telefon najmanji mi je problem potrositi jos 50tak dolara na par korisnih appova....
    hm.. Ovako.. Nisam niti spomenuo rootanje ni romove ni ostalo (o tome da i ne govorim)..
    Ovo za 3310.. je dio sa recimo pozadinama, mp3, video klipovima.. ( mislim ne moze 3310, ali svi znamo sta sam htio reci )
    Zato sam i rekao "stock" proizvodi.. jer sam o takvima i govorio..
    "Android je otvoreni sustav i jednim klikom misa na njega stavljate piratske mp3 pjesmice, koje kakve filmove i povezujete se bluetoothom s kim zelite.. Ugl. sve ono na sto ste do sad navikli samo punoo bolje.."
    to je stock.. tj "out of box"...
    Sad ok??

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hm.. Ovako.. Nisam niti spomenuo rootanje ni romove ni ostalo (o tome da i ne govorim)..
    Ovo za 3310.. je dio sa recimo pozadinama, mp3, video klipovima.. ( mislim ne moze 3310, ali svi znamo sta sam htio reci )
    Zato sam i rekao "stock" proizvodi.. jer sam o takvima i govorio..
    "Android je otvoreni sustav i jednim klikom misa na njega stavljate piratske mp3 pjesmice, koje kakve filmove i povezujete se bluetoothom s kim zelite.. Ugl. sve ono na sto ste do sad navikli samo punoo bolje.."
    to je stock.. tj "out of box"...
    Sad ok??
    Pa i ne baš Wallpaper se namjesta doslovno sa dva klika plus ima mogucnost podesavanja pozicije i velicine, te odabir lock ili home screena (naravno i oba istovremeno)...

O kakvim mp3ica pricamo? Meni je sva muzika (iskreno nemam je puno cca 100GB) syncana sa Tunsima, a radi se o albumima skinutim sa neta. Dakle i ovo radi.

Za video necu puno pisati jer taj dio uopce ne koristim, pa me niti ne zanima (ostavljam mogucnost da si mozda u pravu).

Jedino sto priznajem da ne radi BT file transfer sa ostalim uredajima. Kad se vec pozivamo na Nokiu 3310 ona nije imala BT

Tako da od 4 navedene stvari jedna ne radi. Dalje...?

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako cemo gledati out of the box, onda je tu galaxy s najlosiji smart phone zbog svih softwarskih bugova koje ima......ali moze se ispraviti updateima, zar ne ?
    Tako i JB moze rijesiti sve "tvoje" probleme oko funkcija na iphoneu.
    I dalje mi nije jasan ovaj dio sa skinutim mp3ovima, pozadinama i video clipovima da se ne moze ubaciti u iphone jer moze.....

Kada sam imao windows mobile uredaj, toliko sam prckao po njemu i trazio po XDA forumu svakakve hackove i bilo mi je to zanimljivo u pocetku, ali onda sam dosao do cudne "racunice": Sto god diras (citaj hackiras) narusava stabilnost sustava i tko zna sto sve jos.
    Ako se ne varam bas to su iskoristili svakakvi hackeri-programeri kod Androida i napisali viruse za taj open source OS.

Sada koristim iphone i kada sam vidio kako to tecno i brzo radi u odnosu na bilo koji android, jednostavno sam ostao pri iphonu.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    Samsung galaxy S
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Joker2206 Pregledaj post
    Ne da mi se komentirati cijeli post, ali evo da se osvrnem na neke sitnice.
    Prvom recenicom upucujes ljude da ne kupuju iphone jer iphone je samo za ilegalne stvari ?!?!
    Nece te nitko napasti tko ne zna za druge mobitele (ja sam imao 3 HTC-a, od kojih imam jos uvijek jedan) vec ljudi koji se ne slazu s tvojim misljenjem ili nacinom na koji si to napisao.

Mp3 pjesme se mogu stavljati free preko itunesa jer je tako zamisljeno. Prebacivanje pjesama preko BT valjda jos jedino rade curice u osnovnoj/srednoj skoli jer su cule kod frendice na mobitelu novu stvar od "Rijane".

Postoje free aplikacije, a placanje aplikacija je logicna stvar. Ipak programeri moraju zivjeti od onog sto su naucili, a na tebi je da kupis ili ne. Osim toga ne znam po cemu se tu neki android razlikuje jer i tamo se aplikacije naplacuju (osim crackanih ili free, a takvih ima i za JB-ani iphone).

Jedva se stavi pozadina ??? Jesi li ti uopce koristio iphone ? Jer iphone koji ja imam (a i svi drugi koji su updateali na os 4) mijenja pozadine kroz settings.

I na kraju nije mi jasno sto to nokia 3310 moze a da iphone ne moze.
    Hm.. ovako..
    Ne upucujem ja ljude da ne kupuju iphone ( iphone je mozda najbolji ).. Nego kazem da 95 % ljudi koji ga kupe ga ne koriste ni blizu kako bi mogli.. Nego zovu, salju SMS i malo cackaju po internetu eventualno.. Jel za to treba uredjaj od 8000 kuna? - Zato sam na pocetku napisao da treba odmah odrediti za sto ti mobitel koji kupujes treba
    Pjesme preko itunesa.. heh.. de malo ajd pogledaj sta se nudi i kako se dolazi do tog... de malo.. jedino ako slusas "rijanu".. Imas od nedavno i Beatlese koji su PRODALI 2 milijuna pjesama na itunesu
    Hm bluetooth.. ok.. mozda ni ne treba na smartphoneu.. Ali evo.. posaljem ti pjesmu preko maila, preko npt whatsapp-a.. iphone ju ne moze preuzet..
    Postoje free aplikacije, a placanje aplikacija je logicna stvar. - meni nije ako su na androidu besplatne.. stvarno nije i ne vidim razlog..
    Koristio iphone.. ako si i ti onda znas zasto sam to napisao..
    3310.. - prosli post..

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    Samsung galaxy S
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako cemo gledati out of the box, onda je tu galaxy s najlosiji smart phone zbog svih softwarskih bugova koje ima......ali moze se ispraviti updateima, zar ne ?
    Tako i JB moze rijesiti sve "tvoje" probleme oko funkcija na iphoneu.
    I dalje mi nije jasan ovaj dio sa skinutim mp3ovima, pozadinama i video clipovima da se ne moze ubaciti u iphone jer moze.....

Kada sam imao windows mobile uredaj, toliko sam prckao po njemu i trazio po XDA forumu svakakve hackove i bilo mi je to zanimljivo u pocetku, ali onda sam dosao do cudne "racunice": Sto god diras (citaj hackiras) narusava stabilnost sustava i tko zna sto sve jos.
    Ako se ne varam bas to su iskoristili svakakvi hackeri-programeri kod Androida i napisali viruse za taj open source OS.

Sada koristim iphone i kada sam vidio kako to tecno i brzo radi u odnosu na bilo koji android, jednostavno sam ostao pri iphonu.
    Kojih to bugova?? Mobitel radi ko sat..
    Nisam rekao da iphone nesto ne moze.. citaj ponovo..
    Nisam nista dirao na galaxyju

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hm.. ovako..
    Ne upucujem ja ljude da ne kupuju iphone ( iphone je mozda najbolji ).. Nego kazem da 95 % ljudi koji ga kupe ga ne koriste ni blizu kako bi mogli.. Nego zovu, salju SMS i malo cackaju po internetu eventualno.. Jel za to treba uredjaj od 8000 kuna? - Zato sam na pocetku napisao da treba odmah odrediti za sto ti mobitel koji kupujes treba
    Pjesme preko itunesa.. heh.. de malo ajd pogledaj sta se nudi i kako se dolazi do tog... de malo.. jedino ako slusas "rijanu"
    Hm bluetooth.. ok.. mozda ni ne treba na smartphoneu.. Ali evo.. posaljem ti pjesmu preko maila, preko npt whatsapp-a.. iphone ju ne moze preuzet..
    Postoje free aplikacije, a placanje aplikacija je logicna stvar. - meni nije ako su na androidu besplatne.. stvarno nije i ne vidim razlog..
    Koristio iphone.. ako si i ti onda znas zasto sam to napisao..
    3310.. - prosli post..
    Kolega, mislim da si ti nesto pobrkao. U ITUNES SE MOZE UBACITI I SINKR. S IPHONOM BILO KOJI MP3 !!!!! Dakle, skinuto s interneta, izvaden cd iz smeca (ako je ispravan) ili prekopiran s bakinog laptopa.
    Ako hocu da mi saljes mp3 mailom (sto ne zelim jer mogu skinuti mp3 koji zelim s neta), onda cu ga skinuti na racunalu i ubaciti u itunes, a u slucaju da mi mob crkne ili nesto trece, mp3-ice ostaju u racunalu kao kopija.
    Kao sto sam rekao: Na app storeu postoje aplikacije koje se placaju, a isto tako ima i android market place. Znaci i jedan i drugi imaju free non-free aplikacije.
    Kada (ako) postanes developer i ti ces zeljeti da ljudi kupuju tvoje aplikacije...
    BTW, imas sto novo od Ketty Perry ? :-)

P.S. Da se odmah osvrnem na tvoj zadnji post: Po cijelom netu (na gsmareni, xda itd) mozes naci da je GalaxyS android s najvise bugova...

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    Samsung galaxy S
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rise000 Pregledaj post
    Pa i ne baš Wallpaper se namjesta doslovno sa dva klika plus ima mogucnost podesavanja pozicije i velicine, te odabir lock ili home screena (naravno i oba istovremeno)...

O kakvim mp3ica pricamo? Meni je sva muzika (iskreno nemam je puno cca 100GB) syncana sa Tunsima, a radi se o albumima skinutim sa neta. Dakle i ovo radi.

Za video necu puno pisati jer taj dio uopce ne koristim, pa me niti ne zanima (ostavljam mogucnost da si mozda u pravu).

Jedino sto priznajem da ne radi BT file transfer sa ostalim uredajima. Kad se vec pozivamo na Nokiu 3310 ona nije imala BT

Tako da od 4 navedene stvari jedna ne radi. Dalje...?
    Koji dio u ovome nije jasan:
    iphone bez JB je uredjaj koje NE MOZE ili ne moze "normalno" (bez dugotrajne sinkronizacije na itunesu puno stvari..

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koji dio u ovome nije jasan:
    iphone bez JB je uredjaj koje NE MOZE ili ne moze "normalno" (bez dugotrajne sinkronizacije na itunesu puno stvari..
    Pa ovaj dio nije jasan:

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    Samsung galaxy S
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo za kraj jos jedan post.. Shvatite da vi ne spadate u ovih 95% ljudi koji kad su ga kupili su napravili:
    "I sta sad" ili "i to je to"? i najcesce zovu nekoga koga znaju,a tko ima iphone duze od njih..."
    Sigurno ste i vi dobili ovakav poziv..
    Ima jos anketa o iphoneu.. ljudi ne znaju sta je itunes, ne znaju napravit sinkronizaciju, ne znaju nista...
    Malo je to komplicirano za vecinu ljudi.. nije za vas, ni za mene.. ali znate vi o cem pricam..
    Ne pljujem po nicem.. iznosim cinjenice.. sve sam lijepo napisao.. ako se dobro procita gore veliki post zna se sto sam htio reci..
    Ma ako nista drugo zbog tih 95% ljudi ste bili na listi cekanja.. Kak da objasnim da ne govorim nist lose o telefonu.. super je.. svaki je super.. napisao sam gore..

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    Samsung galaxy S
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ovaj dio nije jasan:
    De ne pravite se ludi jbt..

Znaci npr. nemos ustekat iphone USB kablom u comp, otici na npr. pjesmu, kopirat ju i zaljepit hard od iphonea..

Zatvorena tema
Stranica 5 od 8 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [n70] nTorch i ostali programi
    By dodo_88 in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 11-11-2007, 12:02
  2. ICQ i ostali IM na symbianu
    By KaKaV NeReD in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 31-08-2005, 23:43
  3. SMS - AutoCleanUp i ostali sms problemi