Fuck, nisam znao za garmina....
Bio sam kod jednog poznanika koji ima 4ku i malo se pozabavio istim, sve štima, ali nekak se više vidim u slobodama androida nego u Stevinim ograničavanjima dobrog hardvera....
(nije jb-an mob). I još mi 4ka izgleda kao da bi pukla samo tako kad bi je kvrcnuo ili kad bi pala na tvrdu površinu; i još pizdarije sa gubljenjem signala (mrzim caseove na mobovima), natezanja sa itunesom, itd. Nisu mi sjele te peezdarije s istim, tako da sam ovaj put odabrao samsunga; iphone - maybe next time... (a ak se predomislim i starcima svakome izlazi pretplata pa mogu uzet preko njih - prodam galaxy-a ak mi se ne svidi(sumnjam ali, eto slučajno sam saznao kad sam svratio do njih to da mogu i oni produžit ugovor baš u ovo doba).
Frendica kod koje sam ostvarivao narudžbu mi je rekla da sam zakasnio za prvu turu 4ki, slijedeća je tek za 10-15 dana, a galaxy dolazi ili sutra ili u ponedjeljak, a i to mi je već knap vremenski za biti na mom prvom samsungu s500 iz 2003. bez 80% brojeva u imeniku, a mob/imenik mi je vrlo bitan zbog posla.... Tako da će biti galaxy s ovaj put, valjda se nisam zaj....![]()

(sumnjam ali, eto slučajno sam saznao kad sam svratio do njih to da mogu i oni produžit ugovor baš u ovo doba).

Čak sam i skroz promijenio mišljenje o nedostatku moba u vidu njegove veličine - najnormalnije stane u džep i ne smeta, ponajviše jer je tanak.... Kad se samo sjetim 5800xm u džepu...
moze se svasta

Bookmarks