Join Today
Zatvorena tema
Stranica 3 od 8 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 193
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.644, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Fadolf Pregledaj post
    Kaj se tiče iPhonea, znam sve, kao što rekoh, njih sam prešao uzduž i poprijeko, niša mi na njemu nije nepoznato i možda je želja za četvorkom stvar navike. Vizualan sam tip, ali mi dizajn ipak nije nešto što će me privući na iPhoneu. N900 mi se i sviđa zbog Maema, skoro pa i ne postoje limiti. Windows Phone 7 OS mi se još u vrijeme najave činio dobar, ali opet, relativno je svježe.

Mislim da ću riskirati i uzeti N900 pa kaj bude, bude...

Hvala!
    Nemoj riskirati bas previse. Moj ti je savjet da ipak probas naci nekog tko ima taj telefon i vidis kako to radi ili barem nadi na youtubu filmice. Ja osobno nikada nisam bio zadovoljan s niti jednim OS-om na kojem je Nokija radila...bio smart ili dummy os, Nokija je uvijek imala to lose napravljeno.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mobitel
    Xperia X10 mini pro
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da i ja komentiram obzirom da je 20-tak kolega na poslu pokupovalo iPhone 4 čim je izašao. Jedini kolega koji ju koristi još i danas je svoju kupio u Americi. Svi ostali imaju užasnih problema sa smrzavanjem, u pošti ne mogu čitati attachmente, spori su im i često se iz čistog mira ugase. Konstantno su na servisima i sada će mjenjati za HTC ili Nokiu jer je lik u servisu potvrdio da su nekaj grdo zeznuli za naše tržište jer imaju dnevno po 50-tak reklamacija.

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moj telefon je radio super bez ikakvih smrzavanja, ali wifi mu nije dobar. No danas sam otkrio da na mojem ruteru niti jedan iphone ne radi kako treba.
    Sto se tice HTC-a to ti nista ne znaci da ce mobitel raditi dobro. I HTC i Nokia imaju isto puno kvarova kao i iphone itd. No razlika je u tome sto HTC ima najsugaviji servis na planeti.
    Neka se pomoli da mu ne crkne jer servis jako cesto ne priznaje garancije vec krivi ljude da su oni ostetili telefon itd.... Samo provjeri pod windows mobile rubriku Agrammservis iskustva.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Joker2206 Pregledaj post
    Moj telefon je radio super bez ikakvih smrzavanja, ali wifi mu nije dobar. No danas sam otkrio da na mojem ruteru niti jedan iphone ne radi kako treba.
    Sto se tice HTC-a to ti nista ne znaci da ce mobitel raditi dobro. I HTC i Nokia imaju isto puno kvarova kao i iphone itd. No razlika je u tome sto HTC ima najsugaviji servis na planeti.
    Neka se pomoli da mu ne crkne jer servis jako cesto ne priznaje garancije vec krivi ljude da su oni ostetili telefon itd.... Samo provjeri pod windows mobile rubriku Agrammservis iskustva.
    Ovisi o posiljci mobitela.
    Recimo, Nokia XM 5800 kada je dosla u Hrv. imala je problema sa zvucnikom za razgovor i puno ljudi je to reklamiralo.
    Onda na N97 su se ljudi zalili da im nije enter radio.
    Mislim, svakakvih gresaka je bilo.
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao carica2010 Pregledaj post
    Da i ja komentiram obzirom da je 20-tak kolega na poslu pokupovalo iPhone 4 čim je izašao. Jedini kolega koji ju koristi još i danas je svoju kupio u Americi. Svi ostali imaju užasnih problema sa smrzavanjem, u pošti ne mogu čitati attachmente, spori su im i često se iz čistog mira ugase. Konstantno su na servisima i sada će mjenjati za HTC ili Nokiu jer je lik u servisu potvrdio da su nekaj grdo zeznuli za naše tržište jer imaju dnevno po 50-tak reklamacija.
    Po ovome tvome ispada da od 20ak kolega njih 19 ima problema s iPhoneom, osim ovog jednog kaj ga je kupio u Americi. Po mom mišljenju ovo je čista patka i nepotrebno pljuvanje po navedenom uređaju. OK da postoji problem s 1-2 uređaja od njih 20 ali s 19 ne vjerujem nikako, sorry. Imam i ja par prijatelja koji imaju iPhone 4, imam ga i ja i nisam čuo nikog od nikog od njih da su imali nekih problema. U mjesec dana korištenja nisam imao niti jedan problem a niti oni se ne žale. Tak da ti ova priča ne drži vodu jer bi to već pisalo po novinama, internetu i sl.
    Bom Chicka WahWah

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    iphone4, nokia c5
    Operater
    098,099
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .El Nino. Pregledaj post
    Po ovome tvome ispada da od 20ak kolega njih 19 ima problema s iPhoneom, osim ovog jednog kaj ga je kupio u Americi. Po mom mišljenju ovo je čista patka i nepotrebno pljuvanje po navedenom uređaju. OK da postoji problem s 1-2 uređaja od njih 20 ali s 19 ne vjerujem nikako, sorry. Imam i ja par prijatelja koji imaju iPhone 4, imam ga i ja i nisam čuo nikog od nikog od njih da su imali nekih problema. U mjesec dana korištenja nisam imao niti jedan problem a niti oni se ne žale. Tak da ti ova priča ne drži vodu jer bi to već pisalo po novinama, internetu i sl.
    Pusti čovjeka da priča svoju priču..bit će tu još zanimljivih nastavaka vjerovatno..
    20-ak kolega kupilo iphone??

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li mi mozete reci zasto je nekima desire htc bolji od iphona pod uvjetom da su ga imali i koristili a ne zamisljali da ga imaju i koriste.Te ovi drugi koji znaju za iphone ali su se ipak odlucili za htc.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zato što je android OS flexibilniji i logičniji od iOS-a koji je samo intuitivan, ja se inače radije koristim logikom nego intuicijom i vjerujem da mi je baš zbog toga draži moj Pulse (~1000kn) nego iPhone4 (~4000kn).

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo dobio sam HTC Desire HD na test, i nakon iPhone4, mogu samo reci, da je iPhone obicna igracka a ovo zbilja impresivan smartphone.

To tako dobro i ugladjeno radi da je to tesko objasniti, posebice uz live wallpaper, HTC Sense sucelje, widgete i slicno, a Android mogucnosti su nevjerojatne. Kad imate takav jedan uredjaj onda shvatite da iPhone4 nije niti trebao niti je top model.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da se i ja prikljucim raspravi.

Ja imam Milestone (android 2.2) a frend mi ima iphone4. Mislim da sve ove prepirke uopce nemaju smisla. Ono sto se meni ne svidja na iphonu je da se moraju instalirati dodatne aplikacije (itunes) da bi se koristio kao removable disk, sto je na androidu jako jednostavno rjeseno. Sto se tice dizajna na novom iphonu mi se nesvidjaju malo ostrije tipke za pojacavanje i rubovi. Iphone3 je savrseno lezao u ruci. Ali operativni sustavi su bazirani na dva koncepta ali su jako dobri sto se tice funkcionalnosti. Android ima desktope sto je nekome plus, ali nekome nije. Mislim da su trenutno iOS i android definitivno najbolji operativni sustavi za mobitele, a razlike su vrlo male i sve ove prepirke su suvisne. iOS je mozda jednostavniji, stabilniji i to je mozda puno bolji izbor za prosjecnog korisnika kojemu je mobitel - mobitel. A tko voli flashati, modati, stalno nesto mjenjati - onda android.

Pozdrav

Sent from my Milestone using Tapatalk
    Zadnji uredio johnnydk : 24-11-2010 u 16:01

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Harasho! Pregledaj post
    Pulse (~1000kn) nego iPhone4 (~4000kn).
    Za pocetak ovo nije niti usporedivo. Isto kao da si isao usporedivati Punto 1.2 sa Audiem A6 4.2 i onda tvrdis da je Punto bolji jer imanje gumbica na konzoli , pa je logicniji za upotrebu. Oba idu sa tocke A do tocke B i tu svaka poveznica prestaje istao kao i kod telefona od 1000 i 4000kn. Oba telefoniraju. Tocka.

Imho tesko ce netko dati objektivnu usporedbu ova dva modela (Desire Vs iPhone) tko nije koristio oba i pod uvjetom da si niti jednog nije ostavio jer ce to odmah reci da mu je taj drugi i drazi, a samim time usporedba iznimno subjektivna. Meni uglavnom nije jasno kako se ljudi ne mogu odluciti sto sami zele...osobno koristim iPhone ali mi ne pada napamet dizat nesto u nebesa. Pa ne placa Apple mene nego ja njih tj njihove proizvode. Svaki OS ce imati svoje poklonike i sigurno se u skorijoj budcnosti nece dogoditi da jedan telefon ili brand ili platforma imaju 90 ili vise posto trzista. Da smo svi isti ne bi valjalo

Otidi u trgovinu, isprobaj oba uredaja ili pitaj frendove/poznanike koji imaju te telefone da ti ih daju na probu dok pijete kavu negdje... Tako ces najlakse odluciti jer ono sto je nekome logicno drugome je kriminalno losa izvedba operativnog sustava. A same cinjenice i tech sheet mozes iscitati sa bilo koje gsm stranice. Niti jedan forum ti ne moze dati ono sto saznas kad primis telefon u ruke.

Moj glas ide ajfonu jer ga, kako sam i naveo, osobno koristim, izgleda mi bolje, ima apsolutno sve sto meni treba i naravno da ne mogu onda biti potpuno objektivan. Desire sam imao priliku koristiti neko vrijeme i nije mi se pretjerano svidao (odlican telefon u svakom slucaju ipak da ne bi bilo zabune) i zakljucak je da niti sa jednim neces pogrijesiti samo je pitanje sto ti zelis i koji su tvoji prohtjevi.

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.291
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.291, Nivo: 13
    Bodovi: 3.291, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao johnnydk Pregledaj post
    iOS je mozda jednostavniji, stabilniji i to je mozda puno bolji izbor za prosjecnog korisnika kojemu je mobitel - mobitel.
    Nekome kome je mobitel-mobitel, neće kupiti ni jedno ni drugo. Iphone je, ukratko rečeno, precijenjeno smeće napuhano pomoću odličnog marketinga čija se uspješna prodaja temelji na visokom postotku ljudi koji lako padaju pod takav utjecaj ili ih jednostavno nije briga, a dolazi sa hrpom korisnih i beskorisnih aplikacija koje se plaćaju i ne plaćaju i kojem pola stvari ne funkcionira kako bi se očekivalo od tako skupog uređaja (antena, bluetooth, nativna podrška za flash, spojivost sa PC-jem, itd.) pa tako još jednom, po četvrti put dokazuje apsurd potrošačke manije i efekt ovaca kod ljudi. Po tome ga jedino cijenim, po svemu ostalom je Android bolji, iako da se razumijemo, sve je to ista kaša napravljena da izmuze lovu i informacije od vas

13. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ rise0000
    Ne bih se baš složio, Pulse je hardverski gotovo isti kao i 3GS (3.2mpix autofokus, wifi, gps, kompas, 3.5" HVGA kapacitivni ekran (jedino što je slabije je prcesor - 528mhz, grafika, nema multitouch)
    A cijena uopće nije važna, to sam tek tako spomenuo jer višestruko veća cijena ne znači nužno puno bolje performanse.

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vipnet d.o.o.
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam imao I 3gs I i4 u rukama I usporedivao sa svojim desire-om.jedino sto je kod iphone-a bolje je ekran,nista drugo.i ovisno od osobe do osobe,mozda izgled.jer je stvarno iphone lijep mobitel.a po cemu ga stavljaju I karakteriziraju kao top smartphone,ja stvarno neznam.u usporedbi sa obicnim desire-om,htc je puno bolji,pogotovo desire hd.
    moja cura nema koristi od androida I takvih uredaja jer se treba s njim zabavljat I istrazivat.njoj je iphone super jer je tvornicki sve namjesteno,i nema previse prostora ni potrebe za nekom nadogradnjom samog software-a I dodavanja nekih aplikacija.a ja svakodnevno kopam po svom htcu I svakodnevno ga prilagodavam svojim trenutnim potrebama.i tu nema granica.za razliku od iphone-a...

ali kao sto je neko gore rekao,ovisi sta tebi treba.ako hoces mobitel bez nekog pretjeranog zamaranja s njim,a da opet imas izvrstan uredaj onda iphone.ako imas volje I vremena I zelju igrat se s njim,onda android.ali je stvar osobnih potreba I navika.ja sam se dugo dvoumio,i nisam htio iphone jer ga svi imaju...samo zato.(iphone ima brdo aplikacija,da nebi mislio da nemozes na njemu nista dodavat I mijenjat,personalizirat)
    koji god uzmes neces pogrijesit.prvo ti odluci sta tebi treba...onda ce ti odma bit lakse...

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gle uopće nisu bitni ni Pulse ni cijene ni auti ni ništa.
    Čovjek iznad mene je pitao zašto ljudi više vole android od iOS-a i ja sam se samo nadovezao zašto ja više volim svoj android mobitel (Pulse), nisam rekao da iPhone nije bolji uređaj niti da je samo malo bolji, dapače, mobitel je zmajčuga ali je zbog pre striktnog iOSa u nekim segmentima nevjerovatno ograničen i nepovratno osakačen, dok s druge strane android uživa u tim stvarima. I samo to je razlog zašto mi je Pulse draži
    Ali se slažem s tim da je iOS stvarno Ok, od kako sam na iPhonu4 puno manje se bavim sa warez, ROMovima i sličnim sranjcima, tako da imam puno više vremena za socijalizaciju.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U tome i je poanta - slazem se definitivno da iOS ima jos jako puno mjesta za popravak i da definitivno po nekakvom spec sheetu nije u vrhu smartphoneova ali jednostavnost, fluidnost i koncept sucelja je takav da je neodoljiv velikom broju ljudi. Zato je i jakooo malo neutralnih misljenja oko iPhonea, ljudi ga ili vole ili mrze no to prihvacam iskljucivo od onih koji su ga koristili, pa im se dopao/nije dopao... Ekipa koja koristi samo jedno, a pljuje drugo sigurno nije sposobna ocjenjivati kvalitetu uredaja tj njegovog OSa.

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rise000 Pregledaj post
    U tome i je poanta - slazem se definitivno da iOS ima jos jako puno mjesta za popravak i da definitivno po nekakvom spec sheetu nije u vrhu smartphoneova ali jednostavnost, fluidnost i koncept sucelja je takav da je neodoljiv velikom broju ljudi. Zato je i jakooo malo neutralnih misljenja oko iPhonea, ljudi ga ili vole ili mrze no to prihvacam iskljucivo od onih koji su ga koristili, pa im se dopao/nije dopao... Ekipa koja koristi samo jedno, a pljuje drugo sigurno nije sposobna ocjenjivati kvalitetu uredaja tj njegovog OSa.
    iPhone 4 koristim 2mj. i mogu reći da sam izuzetno zadovoljan mobitelom. Nemam nekih posebnih primjedbi, sve radi kako treba i ima sve korisne aplikacije koje su mi potrebne (mail, navigacija, prognoza, vijesti itd.). Također, postoji i AutoCad za iOS koji koristi cura i tu aplikaciju nisam vidio na drugim smartphone-ovima.
    Od Androida sam koristio HTC Desire i X10. Desire mi nije sjeo jer postoji hrpa stvari za personalizaciju što mi se ne sviđa i nije mi bili potrebno. X10 mi je bio bolji i mislim da je Timescape super stvar, no opet lošiji od iPhone-a.
    Znači, iPhone mi je mob bez konkurencije jer ima gotovo sve što poželim od moba a opet je jako jednostavan!
    Bom Chicka WahWah

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam zasto si kvotao mene jer ja se apsolutno slazem za iPhone no dopustam da ima ljudi koji misle drugacije. A istina je da i dalje ima mjesta za poboljsanja koliko god da je i trenutno nama dobar

Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iPhone 4 koristim 2mj. i mogu reći da sam izuzetno zadovoljan mobitelom. Nemam nekih posebnih primjedbi, sve radi kako treba i ima sve korisne aplikacije koje su mi potrebne (mail, navigacija, prognoza, vijesti itd.). Također, postoji i AutoCad za iOS koji koristi cura i tu aplikaciju nisam vidio na drugim smartphone-ovima.
    Od Androida sam koristio HTC Desire i X10. Desire mi nije sjeo jer postoji hrpa stvari za personalizaciju što mi se ne sviđa i nije mi bili potrebno. X10 mi je bio bolji i mislim da je Timescape super stvar, no opet lošiji od iPhone-a.
    Znači, iPhone mi je mob bez konkurencije jer ima gotovo sve što poželim od moba a opet je jako jednostavan!
    Ne vidim smisao te aplikacije na mobitelu...

21. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miro29 Pregledaj post
    Ne vidim smisao te aplikacije na mobitelu...
    Ako nisi arhitekt ili nešto slično, nećeš vidjeti smisao te aplikacije isto kao ni ja. No moja djevojka, koja je arhitektica, itekako vidi smisao u toj aplikaciji. S obzirom da je dosta na terenu, na gradilištu, kod investitora i sl., postoji dosta stvari u kojima joj ta aplikacija pomaže :-)
    Bom Chicka WahWah

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    iphone4, nokia c5
    Operater
    098,099
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Evo dobio sam HTC Desire HD na test, i nakon iPhone4, mogu samo reci, da je iPhone obicna igracka a ovo zbilja impresivan smartphone.

To tako dobro i ugladjeno radi da je to tesko objasniti, posebice uz live wallpaper, HTC Sense sucelje, widgete i slicno, a Android mogucnosti su nevjerojatne. Kad imate takav jedan uredjaj onda shvatite da iPhone4 nije niti trebao niti je top model.
    Hehehe tipično za tebe..vrlo "objektivno"
    Naravno (kao što je već netko napomenuo prije) da svaki telefon ima svojih prednosti i mana ali Desire HD je ogroman a baterija mu traje cca 6-8 sati (Eldar ga je testirao)
    Da li je to cijena napretka mobilnog telefona?

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao maxx75 Pregledaj post
    Hehehe tipično za tebe..vrlo "objektivno"
    Naravno (kao što je već netko napomenuo prije) da svaki telefon ima svojih prednosti i mana ali Desire HD je ogroman a baterija mu traje cca 6-8 sati (Eldar ga je testirao)
    Da li je to cijena napretka mobilnog telefona?
    Nije mi nikako jasno zašto se uopće rade takvi uređaji. Nakrcaju ga odličnim performansama i specifikacijama a baterija ostane katastrofa. Za mene je to poluproizvod za koji nema opravdanja bez obzira na sve dobre stvari koje nudi. Baterije su isto napredovale i nije mi jasno zašto proizvođači taj napredak ne primjenjuju. Ne kažem da je na iPhoneu baterija nešto spektakularno ali mi drži dan i pol do dva bez problema.
    Bom Chicka WahWah

Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako nisi arhitekt ili nešto slično, nećeš vidjeti smisao te aplikacije isto kao ni ja. No moja djevojka, koja je arhitektica, itekako vidi smisao u toj aplikaciji. S obzirom da je dosta na terenu, na gradilištu, kod investitora i sl., postoji dosta stvari u kojima joj ta aplikacija pomaže :-)
    ACAD na mobitelu nema nikakvog smisla. Čak ni na nekom od 4.3" (pogotovo ne na nekom od 3.5").
    svatko tko je ikad koristio ACAD zna da nikad nemaš dovoljno velik ekran (čak ni 24" nije nešto posebno).
    Zato i kažem da ta aplikacija nema nikakvog smisla na bilo kojem mobitelu

Nije mi nikako jasno zašto se uopće rade takvi uređaji. Nakrcaju ga odličnim performansama i specifikacijama a baterija ostane katastrofa. Za mene je to poluproizvod za koji nema opravdanja bez obzira na sve dobre stvari koje nudi. Baterije su isto napredovale i nije mi jasno zašto proizvođači taj napredak ne primjenjuju. Ne kažem da je na iPhoneu baterija nešto spektakularno ali mi drži dan i pol do dva bez problema.
    prije bi se za iPhone moglo reći da je poluproizvod nego za HTC Desire (HD). Baterija je loša, ali je sve ostalo funkcionalno (za razliku od iPhonea)
    Zadnji uredio ravilov : 29-11-2010 u 14:48

26. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prije bi se za iPhone moglo reći da je poluproizvod nego za HTC Desire (HD). Baterija je loša, ali je sve ostalo funkcionalno (za razliku od iPhonea)
    Baterija na mobitelu je jedna od najbitnijih stavki. Ako moraš mob punit dvaput dnevno i baterija traje 7-8 sati, onda je to katastrofa. Ne kažem za Desire HD da je specifikacijski loš, no baterija me odvlači od kupnje navedenog mobitela i samim time mi nije interesantan. iPhone ima apsolutno sve što mi treba i OK bateriju.
    Bom Chicka WahWah

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a funkcionalnosti se najbolje iskoristi kad je mobitel ugasen jer je baterija crkla LOL

Zatvorena tema
Stranica 3 od 8 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [n70] nTorch i ostali programi
    By dodo_88 in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 11-11-2007, 12:02
  2. ICQ i ostali IM na symbianu
    By KaKaV NeReD in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 31-08-2005, 23:43
  3. SMS - AutoCleanUp i ostali sms problemi