Znam da pozadine mogu mijenjati, ali sam mislio pitati ovo što si mi objasnio. Dakle, ove neke promjene, poput dockova ikona mogu promijeniti, a za promjenu ovih malo većih stvari, dakle tema i tak nešto nejde bez rootanja? Evo, recimo, u ovoj gornjoj slici, post 151 od vale24, što bih mogao promijeniti bez rootanja? Pitam jer imam od ne tako davno HTC Desire, a jako me zanimaju ov promjene.
Satove imaš na marketu(pregled marketa možeš radit na kompu na raznim stranicama, appbrain npr.).
Dockove i ikone imaš po raznim forumima(xda, androidforums, droidplanet....), na dropboxu(moraš nać link od ljudi koji imaju u galeriji to).
Ikone možeš nać i ovdje na forumu(mislim da su u prvom packu ikone koje ti želiš).
Evo i od mene skromnog doprinosa temi. Ovo je tek početak kako ću srediti Home Screen (s).
![]()
![]()
![]()
evo wall..
na ovom linku skuhas temu , mos svasta... moras bit roortan.. kad skuhas prebacis na sd i flashas ko novi room; http://circle.glx.nl/
prog za sat i ovaj datum ispod se zove: minimalistic text
i za kraj nekin 4000 ikona... he he .. koristis ih preko programa koji se zove desktop visualizer..
http://www.2shared.com/file/sFAZwQBL/ikone.html
-i sada masti na volju.... aj stavi screen koji kad slozis nes he he
Lijevi screen shot, gore lijevo u kutu.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
to znam.ali kako se zove?
Upišeš Agenda Widget u Market i prva ti je (zove se Android Agenda Widget- ako ćemo sitničariti).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ta mi nije valjala jer brijem na minimal grey-blue...našo sam neku koja samo napiše dan i kaj je ...znači samo slova...
ova je imala previše detalja i nisam mogo isključit one točkice crtice s lijeve strane pokraj svakog zapisa.
imam sad kolokvije pa za tjedan dana postam screen kad sve dovršim...
jap!super mi je...ova agenda je prekomplocirana...nikako nisam našo opciju za gasiti te bedarije s lijeve strane teksta niti za promjenu boje istih!
DigitalClock Widget
LauncherPro
DesktopVisualizer
Evo mojih..
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio crni : 27-01-2011 u 10:19
Uploaded with ImageShack.us
Evo napokon skužio kako staviti screenshot bez rootanja... Pa evo malo minimalizma![]()
![]()
Sat: Digital clock
Vrijeme: Snowstorm
Tekst za razinu baterije: battstat
Ikone: Suave
Player: Glass player
Ikone ispod playera: simi folder
Toggle ikone: extended control
Lockscreen: Lock 2.0
Mogo sam se više potrudit, al et, volim uredno i čim manje kićasto![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Kako si stavio screnshoot bez rootanja?
Sry što pitam ovdje, ali nemogu ti poslati PM :S
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks