Mozda je to novi telefon iz K serije (pa je time CyberShot), ali srednje klase, mozda nasljednik K510 ili K610 (pa je time 2 Mpx).
Na netu sam nasao slike moguceg novog cybershot telefona. samo vidim da ima kameru od 2 Mpx. Meni izgleda dosta lijepo
![]()
iPhone 5s 16 GB
Mozda je to novi telefon iz K serije (pa je time CyberShot), ali srednje klase, mozda nasljednik K510 ili K610 (pa je time 2 Mpx).
Nije los, lijepo izgleda ali izgled ponekad vara![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
meni nisu jasni ovi konektori sa strane za bateriju i punjac
iPhone 5s 16 GB
Lijep mob.
Ovi konektori su, bit će po uzoru na Nokiju koja je počela, iz ne znam kojeg razloga konektore stavljati na bok telefona. Dosta nespretno.
Vjerojatno mu cijena neće biti visoka.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Izgleda mi kao neka stylish edicija iz K serije... Prvestveno zbog uskih, metalnih tipki...
meni se to čini kao cybershot verzija W810-ke, prvenstveno zbog "gubića" na prednjoj strani...
Od iza mi je malo dizajnom čudan, ali koliko vidim ima dosta aluminija...
Hm... samo koji će to biti model?![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
meni je ruzan a sad pravit mob od 2mpx je glupost jer su takvi izasli prije 1god.
mob mi se svidja, vjerovatno nece biti skup...i po meni na mobu ti netreba bolja kamera od 2MPX....
Od sonyck-a uvijek pametan i konstruktivan odgovor. Jos si mlad, ali jednom ces skuziti da se ne prodaju samo high end mobiteli, vec da 90% ljudi ne treba 160mpx kamere i 10X opticki zoom na mobitelima sa 4G mogucnostima i prijenosom podataka od 100Mbps, vec im mobiteli sluze da mogu pricati na mob i tu i tamo poslati koju poruku. Ovo ce ocito biti neki nasljednik K510/610 serije i samim time biti, recimo, mobitel srednje klase. E sad ako pogledamo da ce ovaj novi mob imati LED diode u funkciji blica i 2mpx kameru sa autofokusom, vec imamo napredak u odnosu na starije SE-a iz te klase mobitela.Izvorno postao sonyck
Na drugim forumima govore o 3G kongresu, koji pocinje kroz par dana, i tad ce vjerovatno biti predstaljeno dosta mobitela svih proizvodjaca, pa mozda se sazna i nesto vise o ovom modelu SE-a.
Prije je glupost pisati ovakve konstatacije... Po toj teoriji, već bi trebali imati 7 mp digitalce u mobitelima, a digitalci bi se već polako trebali prestati proizvoditi... Kaj će sad netko davati dva i pol, tri soma kuna, a da mu mobitel služi samo za razgovore i SMS poruke, kao i većini?Izvorno postao sonyck
Lijepo rečeno...Izvorno postao xianfu
![]()
Ima dosta ljudi koji imaju nekakav digitalac koji koriste za slikanje, a fotić na mobu im služi više ono, "za svki slučaj"... Tako i meni... sa mobom sa slikao svega par slika...
Samo kad bi cijena bila malo ispod sadašnje cijene K750, možda bi bio jako dobro prodavan...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dobro izgleda na slikama.Ako približno dobro bude izgledao u živo, bit ce jako prodavan kao i svi modeli SE-a.To još ovisi i o tome po kojoj će ga cijeni naši operateri prodavati i da li će ga uopce imati.
lijep aparat, posebno mi se svidja zbog kromiranih dijelova...![]()
po meni nema svrhe pravit ovakav mob jer ih ima more jedno,cak starijih ali boljih i jeftinijih vjerojatnoIzvorno postao xianfu
Slazem se...Izvorno postao ravilov
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Svidja mi se da vise ne pucaju samo na stvaranje uber telefona, nego su poceli raditi i malo classy uredjaje.
Ovaj mi se zbilja svidja.
2MP je cist dosta ako ima autofokus, jos ako ima i image stabilizer, cist ok kao prirucni fotic.
Po ostalim karakteristikam kolko sam procitao na netu, trebao bi imati ekran od k800, znaci qvga, a ujedno i walkman player 2.0. Samim time, telefon ce meni cak i pozeljniji nego k800.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Pa di je slika?![]()
![]()
Izvorno postao sonyck
Ah,ah,ah,ahhhhhhh
I feel the need -the need for speed!!!!!
što se tiče izgleda mobitel mi se stvarno sviđa. Zna li netko kada će to izać. Volio bi sebi jednog takvog uzet.![]()
predivno! svaka cast se-u. preljep je.
Dobar je i ljep je.Ali stvarno se ne zna koja će biti generacija.Cybershot i izgled.To je neka mješavina K i W ali malo me više vuče na K generaciju
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
sa koje si stranice skinuo te slike?
Pa na slikama ima onaj papirić i piše
secentral.net
ali ja tamo nemogu ništa nać
Zadnji uredio Babaa : 15-10-2006 u 20:48
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
A kakav to mobitel ima svrhe praviti, po tebi? I daj mi navedi par mobitela iz tog mora koji su bolji i jeftiniji od ovog modela. Za ovaj model se zna potencijalni izgled i tip kamere i ti vec znas da bi SE trebao odustati od njegove proizvodnje, jer mislis da ga nema svhre praviti jer nema niti jednu prednost pred trenutnim flagship-om SE-a K800i. Mali pa nije svaki mob koji izadje iz neke tvornice po defaultu bolji od najboljeg trenutnog moba te firme, vec se pokusavaju unaprijediti modeli pojedinog segmenta i cijenovnog razreda, i samim time povecati njegovu prodaju i udio tog proizvodjaca na svjetskom trzistu.Izvorno postao sonyck
Bookmarks