Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 22 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 126 do 150 od 536
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam sinoć instalirao Navigon 3.5.0 na svoj HTC Desire i mogu reći da mi ne radi. Ne samo da mi ne radi, već mi je napravio tolike probleme memorijskoj kartici. Nije mi htjelo ništa učitati s memorijske kad sam mob ištekao iz kompa, znači sve što sam imao na memorijskoj, ništa nije radilo. Probavao sam sve i ništa pa sam formatirao karticu i napravio factory reset i sad sve dela kak spada. Inače, prije sam imao instaliran Navigon 2.5.1. i super radi pa sam se sad vratio na njega, radi odlično. Ak ima ko neki bolji prijedlog za neku bolju navigaciju, bio bih mu zahvalan. Pozdrav

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.106, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jurica_m Pregledaj post
    Ja sam sinoć instalirao Navigon 3.5.0 na svoj HTC Desire i mogu reći da mi ne radi. Ne samo da mi ne radi, već mi je napravio tolike probleme memorijskoj kartici. Nije mi htjelo ništa učitati s memorijske kad sam mob ištekao iz kompa, znači sve što sam imao na memorijskoj, ništa nije radilo. Probavao sam sve i ništa pa sam formatirao karticu i napravio factory reset i sad sve dela kak spada. Inače, prije sam imao instaliran Navigon 2.5.1. i super radi pa sam se sad vratio na njega, radi odlično. Ak ima ko neki bolji prijedlog za neku bolju navigaciju, bio bih mu zahvalan. Pozdrav
    Da li ti ta 2.5.1 verzija radi rute iz Hrvatske u neku drugu državu? Meni 2.6.1 neće raditi rutu. Pronadem neku adresu od frenda u Austriji i kada stisnem start neće napraviti rutu nego mi kaže da provjerim postavke koje su već postavljene tako kako treba biti...
    PREDATOR

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Da li ti ta 2.5.1 verzija radi rute iz Hrvatske u neku drugu državu? Meni 2.6.1 neće raditi rutu. Pronadem neku adresu od frenda u Austriji i kada stisnem start neće napraviti rutu nego mi kaže da provjerim postavke koje su već postavljene tako kako treba biti...
    Ne, iz države u državu ne radi ni ovaj moj, a ni tvoj, dakle 2.6.1 verzija. Kažu da radi verzija 3.5.0., ali kao što rekoh, ona mi radi velike probleme na mobitelu pa sam izbrisao i opet se prebacio na 2.5 verziju. Koliko koristim GPS, ovo mi je i super. S verzijom 2.5.1. nikad nisam imao zamjerki, brzo učitava satelite i ima čak neka mjesta za koja sam se i iznenadio. Sad, kolika je razlika između moje i tvoje verzije? Jesi koristio još koju navigaciju osim Navigona?

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koristio sam via GPS i Igo8 ali na WM (touch HD), ovo mi je prvi android i prva navigacija koju sam imstalirao. Inaće Navigon mi se baš sviđa, brz je, karte su dobre ali bi želio staviti 3.5.0 da mi može raditi rute izvan Hrvatske.
    PREDATOR

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    motorola milestone
    Operater
    Vip
    Bodovi
    10.731
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.731, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam stavio i dobro radi, nadao sam se da će raditi rute izvan HR, ali ne ide???

Problemi oko instalacije, mislim mogu biti samo u vezi version.xml gdje treba prije pokretanja nove verzije promijeniti par vrijednosti kako je i opisano (mislim da ne treba raditi sve one korake opisane na drugom forumu) nisam baš detaljno pratio, ali mislim da prilikom instalacije programa navigon fresh na komp i pokretanja sa karticom u čitaču, promijeni ID u version.xml-u, tako da taj ID i verziju softa treba promijeniti prije pokretanja novog 3.5.0

Inače, ako netko zna gdje treba biti ona mapa Landmarks... i one datoteke sa extenzijom *.nfs? ja sam stavio u mape
    povratak motoroli :)

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pretpostavljam da je tu greška. Umjesto ID treba upisati imei ali kada se spoji na navigon fresh promjeni se taj podatak u version.xml-u pa ga treba ponovo upisati prije pokretanja 3.5.0 . Na to si mislio?

Još jedno pitanje, da li se kartica baš mora staviti u čitač pa u komp ili se može i preko usb-a to napraviti kada se mob spoji kao vanjski disk?
    PREDATOR

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    motorola milestone
    Operater
    Vip
    Bodovi
    10.731
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, prilikom pokretanja navigon fresh-a navigacija postane "trial" i dobije drugi ID (ili što već) pa se to promijeni u version.xml-u u "select", kao i prefix koji se mijenja na 2 mjesta i verzija software-a.
    Što se kartice tiće, ja sam je vadio iz mobitela što na milestone-u nije jednostavan zadatak...
    Možda bi odradilo i sa karticom u mobu, ali nitko nije isprobao da to potvrdi. meni je sve od prve proradilo, tako da nisam morao "kemijati" sa drugim opcijama.

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vip
    Godina
    35
    Bodovi
    9.686
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.686, Nivo: 23
    Bodovi: 9.686, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kartica ne mora u čitač, može se i prek moba na usb spojit ionako nema razlike. Samo ne pokretati navigon prije stavljanja karti iliti dok je mob spojen preko usb-a zato jer ce navigon stalno javljati da kartica nije u uređaju pa morate "killati" navigon proces a ak to ne pomaže mora se restartati uređaj.

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam sinoć instalirao točno po uputama, i skinuo karte putem NAVIGON Fresh-a i sve, da bi se zatim odspojio s kompa i monitel mi uopće nije htio učitati karticu, ništa na njoj. Danas sam napravio potpuni format kartice i sad je sve u redu, s tim da sam stavio Navigon 2.5.1 i ta verzija potpuno funkcionira.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG Optimus 2X
    Operater
    T-lopine
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne znam zašto imate probleme, jedino što mogu zaključiti je da nešto nije napravljeno prema uputstvu. jer meni radi, a nisam baš neki haker

3.5.0 kalkulira rutu odavde do Minkena samo tako

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    motorola milestone
    Operater
    Vip
    Bodovi
    10.731
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Možeš ukratko opisati što si sve napravio...
    meni ne radi kalkulaciju izvan HR i daje mi poruku ... "Could not calculate route (472)"
    probao sam staviti sve karte EU (skinute sa torrenta) da li si ti skidao sa navigon fresh-om?

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Dac Pregledaj post
    ne znam zašto imate probleme, jedino što mogu zaključiti je da nešto nije napravljeno prema uputstvu. jer meni radi, a nisam baš neki haker

3.5.0 kalkulira rutu odavde do Minkena samo tako
    Dac, ja sam išao po tvojim uputstvima, točno onako kako si napisao prije par dana. Kad sam završio sa svime, regao se na NAVIGON Freshu, skinuo mapu Hrvatske, izašao iz svega toga, odspojio kabel iz mobitela, i nije mi htjelo učitati memorijsku. Na njoj sam imao igrice, programe, sve, jednostavno mi nije htjelo učitati. Zatim sam prebacio sve sa kartice na komp, formatirao ju i sve je radilo, s tim da sam instalirao Navigon 2.5. koji mi na Desireu besprijekorno radi. Ti si išao po tim uputstvima koje si mi dao? Sad, ja bih htio instalirati ovaj 3.5. al se bojim da ću opet doći na isto pa ne znam da probam opet ili ne. Imaš koji savjet? Kad si izašao van s Navigon Fresha, koja ti se ikona javlja u mobu od Navigona, mislim kak se zove? Navigon ili Navigon Select?

= Citat = Izvorno postao mali David Pregledaj post
    meni ne radi kalkulaciju izvan HR i daje mi poruku ... "Could not calculate route (472)"
    probao sam staviti sve karte EU (skinute sa torrenta) da li si ti skidao sa navigon fresh-om?
    Jel se treba onaj x. file mijenjati samo jednom, znači kad instaliram pa obrišem Navigon 2.6, ili se treba opet nešto mijenjati kad se skineš s Navigon Fresha?
    Zadnji uredio ravilov : 27-12-2010 u 11:01

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mali David Pregledaj post
    Ovu istu poruku i meni stalno javlja bez obzira skinuo karta sa navigon fresh ili sa drugih linkova. U HR sve normalno radi, verzija je 2.6.1
    PREDATOR

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG Optimus 2X
    Operater
    T-lopine
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dac, ja sam išao po tvojim uputstvima, točno onako kako si napisao prije par dana. Kad sam završio sa svime, regao se na NAVIGON Freshu, skinuo mapu Hrvatske, izašao iz svega toga, odspojio kabel iz mobitela, i nije mi htjelo učitati memorijsku. Na njoj sam imao igrice, programe, sve, jednostavno mi nije htjelo učitati. Zatim sam prebacio sve sa kartice na komp, formatirao ju i sve je radilo, s tim da sam instalirao Navigon 2.5. koji mi na Desireu besprijekorno radi. Ti si išao po tim uputstvima koje si mi dao? Sad, ja bih htio instalirati ovaj 3.5. al se bojim da ću opet doći na isto pa ne znam da probam opet ili ne. Imaš koji savjet? Kad si izašao van s Navigon Fresha, koja ti se ikona javlja u mobu od Navigona, mislim kak se zove? Navigon ili Navigon Select?
    Navigon Select, pretpostavljam da je to ono "S" što se mijenja u version.xml

Sve skinuo sa Fresha, mape koje sam trebao i neki dodatak, valjda Lane Assist, ne sjećam se - ali prije nisam imao instaliran Navigon. Možda mu je ostalo još nešto od prije, jer naravno ako je nešto bilo treba obrisati tako da u Navigon folderu nema ničega osim version.xml . piše tamo na ipmartu:

3)Uninstall Navigon 2.6.1. If it was fully installed before, also delete the map, data and sound folders.
    Moglo bi se reći da sam pogriješio što to nisam tamo napisao u prijevodu, činilo mi se očitim s obzirom da se prelazi sa verzije 2 na verziju 3 i sve se skida novo sa Navigonovog servera

Nadopisao sam tamo. Ako je u tome bio problem, ne znam...
    Zadnji uredio Dac : 26-12-2010 u 13:23

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Dac Pregledaj post
    Navigon Select, pretpostavljam da je to ono "S" što se mijenja u version.xml

Sve skinuo sa Fresha, mape koje sam trebao i neki dodatak, valjda Lane Assist, ne sjećam se - ali prije nisam imao instaliran Navigon. Možda mu je ostalo još nešto od prije, jer naravno ako je nešto bilo treba obrisati tako da u Navigon folderu nema ničega osim version.xml . piše tamo na ipmartu:

Moglo bi se reći da sam pogriješio što to nisam tamo napisao u prijevodu, činilo mi se očitim s obzirom da se prelazi sa verzije 2 na verziju 3 i sve se skida novo sa Navigonovog servera

Nadopisao sam tamo. Ako je u tome bio problem, ne znam...
    Evo napokon RADI!!! Greška je upravo bila u tome da je nakon deinstalacije 2.6.1 verzije ostalo u mapi navigon još podataka. To nisam bio pobrisao jer je pisalo da se samo promjeni version.xml . Nakon brisanja svega iz te mape i promjene version.xml filea 3.5.0 verzija radi normalno, kalkulira rute izvan HR normalno . Nakon par dana zezanja s instalacijom napokon sve RADI normalno .
    PREDATOR

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo napokon RADI!!! Greška je upravo bila u tome da je nakon deinstalacije 2.6.1 verzije ostalo u mapi navigon još podataka. To nisam bio pobrisao jer je pisalo da se samo promjeni version.xml . Nakon brisanja svega iz te mape i promjene version.xml filea 3.5.0 verzija radi normalno, kalkulira rute izvan HR normalno . Nakon par dana zezanja s instalacijom napokon sve RADI normalno .
    Cekaj, kad instaliram i pokrenem Navigon 2.6.1, pustim ga da počne skidati, prekinem skidanje, izađem, obrišem Navigon 2.6.1., obrišem na kartici sve osim fajla version.xml? Znači, njega promijenim i pustim u mapi? Dajte, ljudi, pomagajte. Fakat bih ovo htio instalirati.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cekaj, kad instaliram i pokrenem Navigon 2.6.1, pustim ga da počne skidati, prekinem skidanje, izađem, obrišem Navigon 2.6.1., obrišem na kartici sve osim fajla version.xml? Znači, njega promijenim i pustim u mapi? Dajte, ljudi, pomagajte. Fakat bih ovo htio instalirati.
    Obrišeš sve u mapi mapi navigon osim xml. filea kojeg promjeniš kako je opisano. Na kraju mora biti mapa navigon i u njoj promjenjeni xml. file. Onda instaliraš 3.5.0, NE pokrečeš ga i sa freshom skineš karte koje ti trebaju. Sada pokreneš. Ja sam tako napravio i sve proradilo.
    PREDATOR

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pokrenuo sam navigon, instalirao i stvarno je ok program Zanima me da li je potrebno imati ukljucen mobile 3g network stalno, i koliko troši? Jer kad stavim samo gps bez 3g-a ne učitava ništa?

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne treba ti nikakav 3g jer ti telefon sam po sebi ima ugrađen gps i morao bi ti naći. Za bolji prijem signala probaj otići negdje van na otvoreno. Evo, ja sam napravio sve što treba i sad mi se skida onaj paket Europe 40 package sa mapom Hrvatske, valjda će raditi, ja se nadam.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne treba ti nikakav 3g jer ti telefon sam po sebi ima ugrađen gps i morao bi ti naći. Za bolji prijem signala probaj otići negdje van na otvoreno. Evo, ja sam napravio sve što treba i sad mi se skida onaj paket Europe 40 package sa mapom Hrvatske, valjda će raditi, ja se nadam.
    Jesi uspio pokrenuti navigon?
    PREDATOR

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    motorola milestone
    Operater
    Vip
    Bodovi
    10.731
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, treća sreća.
    dac je to njjednostavnije objasnio u postu 119
    u svakom slučaju rade rute preko granice

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesi uspio pokrenuti navigon?
    Pozdrav!
    Pokranuo sam Navigon i radi, vratio sam se na verziju 2.5.1. jer je gotovo sve isto, osim što ova novija verzija radi rute preko granice. Koliko koristim GPS, dovoljna mi je i ova verzija. Inače, s Navigonom sam prezadovoljan. Brzo pronalazi satelite i karte su poprilično dobre. Ima ko kakvih iskustava s drugim navigacijama, ili je ova najbolja? Koliko čitam po forumima, Navigon se predstavlja kao jedan od ponajboljih rješenja.

EDIT:
    Večer!
    Imam problem sa Navigonom. Imao sam instaliranu verziju 2.5.1. koje je radila savršeno, danas sam morao radi nekih razloga formatirati karticu, ponovno sam instaliao Navigon, pokrenuo ga, no jako sporo učitava satelite.. Znači, prije kada sam izašao van, učitao je odmah i nakon par sekundi u zatvorenom prostoru, sada stalno učitava ali gotovo da nikakvih rezultata nema. Zna li netko u čemu je problem?

EDIT:
    Evo, proradio, radi ko urica. Pozdrav
    Zadnji uredio ravilov : 28-12-2010 u 19:07

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.656
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.656, Nivo: 19
    Bodovi: 6.656, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sve mi je super proslo kod instalacije ali me zanima sta nema glasnovna navigacija na hrvatskom??

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Bodovi
    2.918
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.918, Nivo: 12
    Bodovi: 2.918, Nivo: 12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nema......

25. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Frend ima na iPhoneu Navigon sa hrvatskom navigacijom tj. jezikom .
    PREDATOR

+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 22 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Navigon Serial Key?
    By rhabulin in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 29-07-2007, 20:42
  2. Navigon Mobile Navigator 6
    By Shamanix in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 17-06-2007, 11:20