ma ebem njih i froyo.razočaran sam.čak je i wildfire dobija upgrade prije milestonea.nažalost,zadnja motorola u mom vlasništvu.prilazim na htc.iz principa.
https://supportforums.motorola.com/c...ftwareupgrades
Initial rollout of upgrade to Android 2.2 planned for Early Q1 2011.
Krasno. Early Q1 Motoroli vjerojatno znaci 31.03.![]()
ma ebem njih i froyo.razočaran sam.čak je i wildfire dobija upgrade prije milestonea.nažalost,zadnja motorola u mom vlasništvu.prilazim na htc.iz principa.
zbog principa. haha, smješan si. Pa dobro, tko te tjerao da kupiš motorolu. Motorola je, po N-ti put govorim, vrlo oprezna sa europskim tržištem, i normalno da je slaba podrška ovdje kad su se orijentirali na tržište koje donosi lovu. A to je azija i amerika. Najavljuju da će se vratiti pred kraj 2011 godine u punom stilu u europu. pripremaju lijepi portfolio smartphonea za europu, što će značiti i bolju podršku. Froyo će doći, mislim da ste malo bezveze nestrpljivi. Onom kom užasno treba froyo, taj će si staviti cyanogenMOD-a na mob i imat riješene sve probleme. Ne vidim uopće u čemu je problem.
@Doctor: ne znači im. kad su naveli Q4, nisu naveli ni da je početak ni kraj. nego da će biti u tom kvartalu. Naveli su da je froyo u fazi testiranja kod operatera i da ovi prijavljuju bugove. očito su nešto ipak sjebali. No meni sve smrdi na nešto drugo. Dugo im treba, čak me malo i pika da će možda dodati i motoblur u taj froyo, pa zato relativno kasne. Ovo je dakako moje nagađanje, no ne znam. Možda nas na koncu i iznenade.
ma u k. su totalno.ljut sam,zavlače nas ka budale.nije meni problem stavit cyanogen,ali nije to to.nije u redu da desire ima froyo već više od 4. miseca,a mi raspravljamo kad će se pojavit za milestone.
nije njima stalno do zajebancije s nama magarcima, malim ljudima. imaju oni malo veće apetite. njima je stalo do novaca. ako novac znači da ne izdaju upgrade kako bi ljudi kupili nove izlazeće modele, onda je to njihovo opravdanje. i to sasvim solidno, i oni na koncu moraju od nečega živjeti.
hvala ti na ovoj nepotrebnoj informaciji, nije da nas zanima![]()
Pa ja sam rekao da ce kupci shvatiti da ovih nije briga za bugove na uredajima i upgradeanje, i ubuduce nece kupovati uredaje od njih. Tako to ide u 99% slucajeva. Mislim, da mi se pruzi za 2 godine Milestone 3, ili 4 ili sto ja znam, mozda bi se opet odlucio za taj mob jer mi se svidja dizajn i mogucnosti moba(od 1. i 2. Milestonea). Ali bi se dobro, predobro raspitao na internetu kakve updateove i dokad ce Motorola iste izdavati za taj mobitel. Kad HTC, jbmu, moze za mobitel od 1000-1500kn izdati update, Motorola za mob od 4000kn MORA to uciniti prije njih :-S...
P.S. ja imam novi OS, al neki ljudi nisu napredni korisnici, i uopce nemaju pojma da mogu stavit Froyo, ili ne zele izgubiti garanciju. Oni samo zele update da im se popravi alarm clock, neki force close i slicno. A ovi im to ne poprave ili to ucine prekasno.
gogs u pravu si.u pravu sam i ja kad tvrdim da mi se takva politika motorole ne sviđa.htc više brine o svojim kupcima,očigledno.znam par ljudi koji su kupili wildfire,prije par tjedana,sad imaju froyo na njemu.ja imam milestone koji je puno bolji mob.,od 4. miseca i nemam froyo. želim proizvod koji vridi svoje pare. želim froyo na svom android smartphone-u!želim update-e jer volim update-at svoje gadget igračke hehehe.na legalan način.)
Preluda stvar, samo bi se malo valjalo navikavati....malo vishe, zapravo... ja sam ipak staromodan tip, glasam za qwerty (ne qwertz, stara shkola) ili josh bolje, za tipkovnicu s gornje slike (post od Doctor HR)....
![]()
Shto reci, nego - shjajno... u doba kad sam pocheo s rachunalima, za vladavine BBS-ova, kodne strane nisu bile osobito populrna stvar i svako se snalazio kako je umeo, tako da nishta ne bih imao protiv SH CH na tipkovnici... dan danas mi se ne da prebaciti na bilo kakvu NON-EN varijantu, usporava zivot i misli.... sem toga, softver koji svakodnevno rabim za poslovne svrhe i dalje (unatoch visokoj cijeni i visokoj verziji!) ne prepoznaje HR karaktere i uzasnih problema imam kad importiram neshto shto je tako nazvano... ocito, od stare navike i neke koristi...sorry za offtopic, nije mi namjera smetati......
btw, ovaj forum je "kriv" shto kanim ozbiljno kupiti milestone u narednih par dana - konachno, overclocking, modding, beskrajna chachkanja i veselje novih otkrica - to je neshto shto mi symbian nikako nije pruzao sve ove godine (unatoch sjajnim aplikacijama koje su vjerno funkcionirale s minimumom truda).... 1000x hvala vrijednim ljudima za sve tutorijale i korisne informacije, od velike su mi pomoci da (nakon 7 godina na Tibetu i Nokie u dzepu) shvatim koliko propushtam, ne unaprijedim li se pod hitno androidom....a milestone je bash po mjeri - beskrajno prostranstvo i gusht eksperimentiranja koji mi ni tisucu iphona ne moze dati.... chitam i uzivam... pitanjce - koliko je realno dati novca za telefon? Vjera mi ne dozvoljava dugotrajne ugovore s operaterom (pokushao jednom i ne zelim vishe imati posla s njima), tako da mi preostaju oglasi, a cijena se krece od 1600-2500kn.... molim za neku razumnu procjenu, poshto se vishe-manje svi svode na isto - "kupljen u vip-u, neotpakiran, blah, blah".... moze li se ikako provjeriti to "neotpakiran", s obzirom na masu postova u kojima se objasnjava backup/downgrade, a i na kvalitet izrade (nije bash lako skuziti ni ogrebotine na tako robusnom uredjaju)? Hvala!
puno pitanja... a samo jedan odgovor. milestone, sa garancijom godinu dana i neoštećen, u savršenom stanju, može danas postići 2300 kuna. realno. i maksimalno.
Update nije toliko problem Motorole, koliko Google-a. Pogledajte MS, Phone7 ce ici simultano na sve uredjaje, za razliku od ovih update koji idu po modelima...
a to je problem jer svaki proizvođač tura nešto svoje u android. eto ti recimo, motorola gura taj svoj motoblur, samsung touchwiz, htc sense. mislim da bi bilo u redu da to izvedu kroz neku apk aplikaciju i predinstaliraju u romove prije izdavanja samog uređaja. ovako integriraju duboko u OS sve to i onda ode puno vremena na to. zato update-i kasne. eto ti recimo nexus 1. on je stalno up to date. zašto? zato što je pure google OS i nema dodataka. kako su ga napravili, samo se šibne gore i to je to.
znam, nije to sve tako jednostavno... yebiga, korporacije su. trebali su to pojednostaviti.
Zadnji uredio GoGs : 07-01-2011 u 02:21 Razlog: hebem ti točkice :D
Milestone u Rusiji nece dobiti 2.2.
Ja takoder ne shvacam, kakva slika, kakva tipkovnica?
Evo sto je rekao Nadlabak(developer Cyana za Milestone) na pitanje hoce li biti gingera na Milestoneu.
I'm working on it, very hard. There are some issues to get parts of the modem driver package running (the gkisystem) -it seems not so easy to be solved. But the 2.3 itself seems to be running really great and very fast on Milestone... So fast and great that I don't have any interest in 2.2 anymore... Let's see how the development will go. Currently, there is no when but only what (needs to be fixed). Let's see how it will evolve... Be patient, please.
kao što sam rekao, Nadlabak radi na novom cyanu. no kaže da ga modem driver ovdje zeza, što mi je i logično, jer je to bio problem kad su htjeli portati i froyo gore. mislim da će to uspjet riješiti, nije to neriješiv problem.
čeka se službeni froyo od motorole i novi kernel.
Bookmarks