Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 18 od 24 PrvaPrva ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 426 do 450 od 582

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II ; X2
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    8.337
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.337, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao n3n0 Pregledaj post
    http://www.mediafire.com/?mc9wuj2429hd9ma

Staviti u system/app preko Root Explorera i promjeniti Permissions u (s lijeva na desno) x x o, x o o, x o o. Restart. [za slucaj da neznas, da nebi bilo : "pise mi App not installed" xD]
    Hvala! Za sada radi OK!
    Isprobat ću je sutra na danjem svjetlu...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.233, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jučer stavio Froyo mod 2.6.0, čini mi se da je brz, nisam imao problema do sada nikakvih, osim fotič je jako loš, smetnji ima jako puno na slici, puno previše, kak je vama?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zašto si ne instalirate stock motorolinu kameru? ona se pokazala kao jako dobra. Vignette je super za po noći. Ne bude puno šuma.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slazem se s tobom stock motorlina kamera je bila suer kad je htjela raditi, jer je bio neki bug a gdje mogu skinuti tu kameru?

1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Motorola Milestone
    Operater
    Vip
    Godina
    32
    Bodovi
    2.500
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.500, Nivo: 11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao alex1 Pregledaj post
    jučer stavio Froyo mod 2.6.0, čini mi se da je brz, nisam imao problema do sada nikakvih, osim fotič je jako loš, smetnji ima jako puno na slici, puno previše, kak je vama?
    Ja zadovoljan s kamerom na Cronosu (ista kao na CM7). Neki se zale da im FCa, blokira, ali meni nije . Ja sam zadovoljan sa slikama tako da i ne koristim neku dodatnu kameru.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nekog velikog buga nikad nije bilo, no davala je jako loše fotke po mraku sa puno šuma. Što se tiče brzine aplikacije i svega ostalog, bila je najbolja od svih ovih koje koristite.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bas istestirao camera360 i vignette i nema neke razlike, uglavnom na daljinu. Objekt nekih 5 metara svjetlo u sobi dosta jako, slika ispada dosta tamno, koda prigusi svjetlo iz nekog razloga i strahovito puno suma, mrlje po slici ko prasina, dok na blizinu nekih pola metra slikan objekt slika cista, cisto ock za mob. Cini mi se da su prije bile bolje slike sa enclairom

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II ; X2
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    8.337
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni polako počinje ići na živce svakodnevno rebootanje moba. Iz početka me nije smetalo, al do sad mi se već nekoliko puta dogodilo a se mob zblesirao baš kad mi je trebao. Da li da čekam taj RC4 za CM7 ili da pokušam sa nekim stabilnijim ROMom al a bude 2.2 ili viši?
    Ajmo preporuke...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam na 2.2.2. android verzija i Kernel 2.6.32.9 sa froyo mod 2.6.0, i zadovoljan sam. brz je mob, sve šljaka, jedina zamjerka je što mi se jednom-dvaput na tjedan zabloka dok pišem poruku ili dok sam na netu pišem tekst, al to riješim tak da isključim ekran i ponovno uključim i peri dalje, nemam problema s resetiranjem i force close, igram ptice bez frke...

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ima li tko kakvih iskustava sa MIUI mod-om? Ja sam nedavno instalirao, nakon tristo muka s CM7 i vrlo sam zadovoljan (priznajem, dopada mi se sminkerski design).... uz malo overclocka (900/56vsel) sve radi kao podmazano, naravno i angry birds rio leti bez problema.... imam ga 4 dana, do sad sam imao mozda jedan force close i niti jedan reboot (iako tu i tamo se desi po koji lag, ali prodje nakon par sekundi bez previse "zaglupljivanja".... takodjer, pitanjce za ljubitelje eclaira - ima li smisla instalirati telus lite mod? Koliko sam uspio shvatiti s xda foruma, to je hibrid SHOLS 2.36 za Europu i SHOLS_U2_03.11.0 za Telus mrezu, s ukljucenim americkim frekvama - da li bi to radilo u HR...
    p.s. napominjem da mi i dalje ni jedan od modova nije nadmasio stock shols 2.36 - naprosto, imam dojam da je s njime cigla najbolje i najpromptnije funkcionirala, bez i jednog zastoja/reboota...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    6p, BB9700
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    17.148
    Nivo
    31
    Bodovi: 17.148, Nivo: 31
    Bodovi: 17.148, Nivo: 31
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao chele Pregledaj post
    Ima li tko kakvih iskustava sa MIUI mod-om? Ja sam nedavno instalirao, nakon tristo muka s CM7 i vrlo sam zadovoljan (priznajem, dopada mi se sminkerski design).... uz malo overclocka (900/56vsel) sve radi kao podmazano, naravno i angry birds rio leti bez problema.... imam ga 4 dana, do sad sam imao mozda jedan force close i niti jedan reboot (iako tu i tamo se desi po koji lag, ali prodje nakon par sekundi bez previse "zaglupljivanja".... takodjer, pitanjce za ljubitelje eclaira - ima li smisla instalirati telus lite mod? Koliko sam uspio shvatiti s xda foruma, to je hibrid SHOLS 2.36 za Europu i SHOLS_U2_03.11.0 za Telus mrezu, s ukljucenim americkim frekvama - da li bi to radilo u HR...
    p.s. napominjem da mi i dalje ni jedan od modova nije nadmasio stock shols 2.36 - naprosto, imam dojam da je s njime cigla najbolje i najpromptnije funkcionirala, bez i jednog zastoja/reboota...
    Imao sam ga jednu subotu i poludio sam
    Preretardiran mi je taj MIUI, fura se na iOS, a ne pojednostavljuje sučelje kao što bi trebao, nego ga po meni bespotrebno komplicira. Pošto koristim Launcher 7 (metro UI), prednosti MIUI homea nisam pravo niti iskusio, samo sam probao i čini mi se glupim... Sve aplikacije imat na homeu mi je glupo i to mi se nikad nije sviđalo kod iOS-a, pogotovo kad imaš programe koje ne koristiš, tipa 3G tethering.
    Što se tiče stabilnosti, meni se pokazao nestabilnim, restarirao se miljon puta i sam uređaj se zagrijavao luđački. Nije bio niti milostiv prema bateriji. Jedino što mi se svidjelo je unlock screen i to što ima 2 odvojene pozadine (1 za lock, 1 za home).

Telus lite mod sam htio probat, čini mi se da bi trebao biti najstabilniji od svih modova jer je ipak temeljen na 2.1 koji se meni, a kao što vidim po forumu, i vama ostalima nije baš restartirao ni FC-ao. Isto bih ga htio probat samo neznam da li nakon postavljanje tog moda moram staviti i patch za EU frekvencije, pa mi se na kraju nije dalo, pa sam stavio standardni 2.1. Slažem se s tobom da je taj rom najstabilniji i koristio sam ga par dana i ništa nije štekalo... No nije mi se svidio jer mu je falilo par kozmetičkih stvari koje su mi smetale (messaging app...).

Preporučio bih theFroyoMOD 2.6 s isključenim JIT-em. Koristim ga sad već tjedan i pol i radi stabilno. Niti jedan FC i restart, samo uspori tu i tamo malo. Ništa strašno. Jedini problem je užasno dugačko bootanje (~5 min). Sve igre rade ko odlično, nakon inicijalnog trzanja prvih 30 sec Baterija je malo slabija na tom romu, ali ništa strašno, i dalje mi drži punjenje 1 dan.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lujo_zgb Pregledaj post
    Što se tiče stabilnosti, meni se pokazao nestabilnim, restarirao se miljon puta i sam uređaj se zagrijavao luđački. Nije bio niti milostiv prema bateriji. Jedino što mi se svidjelo je unlock screen i to što ima 2 odvojene pozadine (1 za lock, 1 za home).
    ...................
    Slažem se s tobom da je taj rom najstabilniji i koristio sam ga par dana i ništa nije štekalo... No nije mi se svidio jer mu je falilo par kozmetičkih stvari koje su mi smetale (messaging app...).
    .............
    Preporučio bih theFroyoMOD 2.6 s isključenim JIT-em. Koristim ga sad već tjedan i pol i radi stabilno. Niti jedan FC i restart, samo uspori tu i tamo malo. Ništa strašno.
    K vragu, ispada da je neophodno napraviti brutalan rez u odabiru - ili kozmetika, ili stabilnost (da, i mene je kupila promjena slike u lock/home screen-ovima, a koncepcija da je sve na home screenu mi se jako dopada)... nemam nista protiv sucelja MIUI-a, meni je stock sucelje opcenito precrno (no dobro, ne potezimo raspravu o ukusima!) ono sto me najvise muci kod svih modova, pa i kod stock update-a na froyo su - zastajkivanja i usporavanja.... do sad, jedino sa shols 2.36 nisam imao tih problema, svi drugi romovi su stekali makar malo, ukljucujuci i froyo mod (koji sam rabio 2 dana i poludio od kocenja i usporenja, a i imao sam par FC-ova)... probacu ga opet s iskljucenim JIT-om, iako, da kucnem u drvo, za sad me ni MIUI ne razocarava, cak se i kamera/video jako pristojno ponasaju (nije mi ni jednom puklo, a masa ljudi se u upravo na to zali, u subotu sam snimio nekih 40 fotki i par klipova i sve je funkcioniralo savrseno).... aplikacije koje su mi potrebne rade ok (AndFTP, DropBox, Gmaps, Youtube, Angry birds i jos par drugih)... Baterija se korektno ponasa, s obzirom na overclock izdrzi bez malo cijelih dan i pol (na poslu i doma sam konstantno nakacen na wifi zbog mailova, dok se vozim tramvajima tu i tamo upalim 3G radi surfanja i ubijanja vremena, a glazbu slusam dosta)... no vidjet cemo... hvala na dijeljenju iskustva, svakako, ukoliko se pokaze ok ili se ukaze kakav update, ostajem na njemu, ako ne - zivio 2.36, a look/feel cu vec nekako nadomjestiti, iako teska srca....

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.2 froyoMOD. probaj ovo, mani se CM-a. inače, ja volim da mi mobitel bude pouzdan i stabilan. ako to zahtjeva eclair, vratit ću se na njega. jednostavno.

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II ; X2
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    8.337
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jučer sam ustvrdio da imam staru verziju ROMa CyanogenMod 7 RC3 0.08-11.03.16, pa sam napravio upgrade na CyanogenMod 7 RC3 0.08-11.03.27.
    Za taj zadnji update se spominje da su ispravljene nekakve DSI greške koje rezultiraju random rebootovima.
    Budem pratio par dana i brojao rebootove. Ako neće biti napretka onda budem pokušao sa 2.2 froyoMOD. Vidim na XDA da ga hvale...

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Motorola Milestone
    Operater
    Vip
    Godina
    32
    Bodovi
    2.500
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kolibri Pregledaj post
    Jučer sam ustvrdio da imam staru verziju ROMa CyanogenMod 7 RC3 0.08-11.03.16, pa sam napravio upgrade na CyanogenMod 7 RC3 0.08-11.03.27.
    Za taj zadnji update se spominje da su ispravljene nekakve DSI greške koje rezultiraju random rebootovima.
    Budem pratio par dana i brojao rebootove. Ako neće biti napretka onda budem pokušao sa 2.2 froyoMOD. Vidim na XDA da ga hvale...
    DSI greske ti uzrokuju random reboot i freeze. Taj fix popravlja dsi error, ali FPS skalira, tj.nije bas stabilan, lag je veci i kada scrollas, stranica kao da se sijece... Probaj, reboot ce ti popraviti ali ako igras igre nije dobro.

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Motorola Milestone
    Operater
    Vip
    Godina
    32
    Bodovi
    2.500
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao chele Pregledaj post
    K vragu, ispada da je neophodno napraviti brutalan rez u odabiru - ili kozmetika, ili stabilnost (da, i mene je kupila promjena slike u lock/home screen-ovima, a koncepcija da je sve na home screenu mi se jako dopada)...
    Na FroyoMod se isto mogu stavljati teme, ali nisu ni priblizno dobre kao za CM7. Ja namjeravam portat jednu temu s CM7 na FM, ali samo slike, znaci .png fileove. Raspakiram "Honeybread.apk" i neki .zip od teme za FM, promijenim jednu sliku s drugom (s tim da cu morati mjenjati i nazive .png-ova i gledati slike da znam sta s cim zamjeniti :S), upakiram u zip i Voila! Ali puno je to posla :/

Inace, da mi neki ROM radi besprijekorno, da pokrece sve aplikacije bez FCanja i slicno, + da ima app2sd, sigurno me ne bi bilo briga za kozmetiku. Ok, app2sd bi zamjenio s app2ext...

Btw na XDA ima nacin da se ubrza citanje podataka sa SD kartice, pa se sve sto je na kartici brze otvara stavit cu link...

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1010807

http://forum.xda-developers.com/show...postcount=2531

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao n3n0 Pregledaj post
    Inace, da mi neki ROM radi besprijekorno, da pokrece sve aplikacije bez FCanja i slicno, + da ima app2sd, sigurno me ne bi bilo briga za kozmetiku. Ok, app2sd bi zamjenio s app2ext...

Btw na XDA ima nacin da se ubrza citanje podataka sa SD kartice, pa se sve sto je na kartici brze otvara stavit cu link...
    To i jeste problem... da je stock dobar, ne bih se mucio ni sa cim i zurio u forume satima, unatoc tome sto mi se dopada recimo MIUI okruzenje... ovako.... damn... Ipak, hvala za korisne linkove.... btw, i miui je izdao novi update, ako nekog zanima, navodno su rijesili probleme sa FC-om i usporenjem aplikacija (ja sam tek danas primjetio ozbiljno trokiranje angry birds-a)....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=850276

@ kolibri: Bojim se da ni meni nema odmora, prosto ne znam sto bih prije isprobao....

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II ; X2
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    8.337
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nova verzija CM7 RC4

https://github.com/downloads/nadlaba...one-signed.zip

A baš sam htel ići spavati...

Samo, nema još changeloga, ipak ću pričekati...
    Zadnji uredio kolibri : 05-04-2011 u 21:53

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Motorola Milestone
    Operater
    Vip
    Godina
    32
    Bodovi
    2.500
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja cu sutra rc4, kad stavi changelog ... sad mi je kasno x)

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II ; X2
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    8.337
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto i mene na RC4...
    Za sad sve OK. Radi brzo, stabilno. Vidjet ćemo kroz dan dva.
    Na prvi pogled, primjetio sam mogućnost promjene frekvencije u CM7 settings, pa sad nema više potrebe za editiranjem one konfiguracijske datoteke.
    BTW, jel zna netko kako doći do notification area a da ne moram vući gornji status bar prema dolje.
    Naime, na 2.1 je u soft meniju bila stavka notifications što mi je bilo puno praktičnije s obzirom na veličinu ekrana. A sad mi fali malo veći palac...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Note4, 8850
    Bodovi
    18.838
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.838, Nivo: 33
    Bodovi: 18.838, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam se vratio na 2.1 i sretniji sam s time nego dok sam bio na 2.2.
    Znam da je korak natrag, ali mi barem radi sve kako treba.

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Motorola Milestone
    Operater
    Vip
    Godina
    32
    Bodovi
    2.500
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto i mene na RC4...
    Za sad sve OK. Radi brzo, stabilno. Vidjet ćemo kroz dan dva.
    Na prvi pogled, primjetio sam mogućnost promjene frekvencije u CM7 settings, pa sad nema više potrebe za editiranjem one konfiguracijske datoteke.
    BTW, jel zna netko kako doći do notification area a da ne moram vući gornji status bar prema dolje.
    Naime, na 2.1 je u soft meniju bila stavka notifications što mi je bilo puno praktičnije s obzirom na veličinu ekrana. A sad mi fali malo veći palac...
    Dosta launchera ti ima swipe down i up opciju. Npr u ADW i LP samo odaberes open/close notifications, i kad pomaknes prst od gore prema dolje na ekranu(na desktopu) i otvore ti se.

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II ; X2
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    8.337
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala, iskusano i radi!

Sent from my Milestone using Tapatalk

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II ; X2
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    8.337
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas mi se vec dva puta rebootao mob tijekom igranja angry birds. Najprije su pocele trzati a onda se mob rebootao. Samo sto se tu ne radi o kompletnom rebootu vec se samo izvrti onaj cm 7 logo, unos pina i to je to.
    Inace cm 7 rc4 u ostalim stvarima cijeli dan radi ok...
    Ima neko rjesenje?
    Ja sam podigao najnizu frekvenciju na 250 mhz, ali nije pomoglo.
    Hoce li se baterija brze trositi zbog podizanja donje frekv.?

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Motorola Milestone
    Operater
    Vip
    Godina
    32
    Bodovi
    2.500
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas mi se vec dva puta rebootao mob tijekom igranja angry birds. Najprije su pocele trzati a onda se mob rebootao. Samo sto se tu ne radi o kompletnom rebootu vec se samo izvrti onaj cm 7 logo, unos pina i to je to.
    Inace cm 7 rc4 u ostalim stvarima cijeli dan radi ok...
    Ima neko rjesenje?
    Ja sam podigao najnizu frekvenciju na 250 mhz, ali nije pomoglo.
    Hoce li se baterija brze trositi zbog podizanja donje frekv.?

Nece jako. U svim prijasnjim je bio 250. Ja sam isto dignuo na 250. Takodjer sam imao par rebootova. Nije mi jasno zasto ih imas kad je po defaultu DSI fix ukljucen. Ja sam ga iskljucio pa zato imam rebootove (2 danas, 1 u gps 1 u browseru)... probaj iskljucit pa restart pa probaj. CM settings>display>dsi hack...ako bude gore, opet ukljuci pa restart.

Osobno na Cronosu nisam imao ovako puno rebootova. Mozda se mob treba priviknuti na novi ROM xD(optimizam)

+ Odgovori na temu
Stranica 18 od 24 PrvaPrva ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [Desire] službeni Froyo update
    By xlr in forum HTC
    Odgovora: 152
    Posljednji post: 21-10-2010, 14:09
  2. [HTC Desire] Froyo procurio
    By ce3hel in forum HTC
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 14-08-2010, 08:53
  3. [Milestone] Tutorial - Froyo
    By pajo2 in forum Lenovo / Motorola
    Odgovora: 4