daj nemoj me zajebavati...pa mobitel je dosa kod njih u prodaju prije skoro 3 miseca i oni jos nisu u stanju napraviti manju količninu zaliha da se ne čeka jebeni mobitel...
daj nemoj me zajebavati...pa mobitel je dosa kod njih u prodaju prije skoro 3 miseca i oni jos nisu u stanju napraviti manju količninu zaliha da se ne čeka jebeni mobitel...
vidjet ćemo koliko će ih Vip imati u zalihama![]()
Da li ikome rade SBSettings na iphone 4
Modem Firmware: 03.10.01
Versija Firmware: 4.2.1 (8C148)
Ja kad instaliram Cydiju, ponudi mi automatski par updateova,nakon tog idem instalirat sbsettings i pita me za respring, više se iphone neće da digne, od kad updatejtam, stoji na jabuci i ne mrda, pa opet nanovo moram sve uradit. Volio bih imat SBSettingse, a ne mogu izgleda. Ima neko neku ideju?
Radi normalno na 4.1. 4.2.1 jos nisam probao zbog JB
iPhone 5s 16 GB
mozda jedno glupo pitanje al eto da puknem
posto planiram uzet u vipu ajfon i u tarifi 200(400)kn dobijem i 2 gb prometa. znam da sa njega mogu surfat al me zanima dal ja ajfon mogu spojit na komp i koristit ga kao ruter na kompu posto je veci ekran i ugodnije je.
mozes
mozes spojiti i preko BTa i (pozeljnije) preko USBa...pozeljnije zato jer ti se nece istrositi brzo baterija![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ej ljudi!
znate ono kako u safariju (pod opciju za dodavanje bookmarka) mozete staviti neku stranicu na home screen, mislim ono pored aplikacija i to.. e sad, kako to maknuti? probao sam preko iTunse-a kao sto tamo mozes razmjestati i brisati aplikacije, ali s ovim nemrem nista. kako maknuti? :S![]()
hahah lijep smajlic si mi dao
nov sam sa iPhone-om (imam ga tjedan dana) i neznam sve te finese. ovo je predobro, mozes razmjestat appove na samom mobu (ja mislio da uvijek trebam iTunes :S). tek sam neki dan skuzio za mogucnost SS ekrana.
jos jedna stvar - jel ima neka stranica sa takvim tips and tricksima ili to nadem na onom online iPhone user guide ili nesto trece postoji?
A kako da maknem ono da mi predlaže riječi u sms-u?
molila bih pomoc...htjela bih JB 4orku sa redsnowom, 4.2.1 je na njemu...citala sam tutoriale, i stalno se spominje dizanje BB na onaj ipadov...ja to ne bih htjela, pa ako bi netko bio voljan napisati kratki tut kako to napraviti...znaci, zelim ga samo JB...hvala
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ne postoji JB za 4.2.1 koji je untethered. Sacekaj malo, i ja cekam da mogu napokon imati sms tonove![]()
iPhone 5s 16 GB
ma nema veze sto je tetheredkad dode untethered, lako se ja prebacim...
samo sad bih jb sa redsnowom, ali mi nista nije jasno...
R.I.P.-16.10.2007.
Jel imas spremljene SHSH za 4.1? Ako imas vrati se na njega. Ali evo ti tut za JB http://www.redmondpie.com/jailbreak-...0.9.6b4-guide/
iPhone 5s 16 GB
imaticx, imam spremljen shsh al za 3GS...ovo je nova 4orka koja je došla origigi s 4.2.1![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Aha, ja imam jednu koja je dosla pocetkom 11. mjeseca sa 4.1 pa sam zato mislio. Onda sacekaj jos malo da izade pravi JB![]()
iPhone 5s 16 GB
Valda se mozete strpiti jos max. 7 danaevo upravo procitao da do Bozica izlazi, i ne mogu sad nac link..
a strpit cu se, a kaj sadsamo se nadam da ce i unlock onda izac
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Untethered iOS 4.2.1 Jailbreak for iPhone 4 Is On Track For Release On Christmas Eve ! - Redsn0w
Badnjak - jailbreak))
Bookmarks