jel šljaka za ip4 ona tubro sim nalijepnica, kao ono staviš na karticu i otključan ti je mobitel?
Koja je razlika izmedju tethered i untethered?
For the hoven lands...
jel šljaka za ip4 ona tubro sim nalijepnica, kao ono staviš na karticu i otključan ti je mobitel?
@scaraser ... u pravu si kume...pokrivam se ušima...jbte bio sam siguran u par navrata da mi je poruka "nestala" ...
Upravo sam jailbreakala iphone s greenpoisonom. To sve radi ok. Izrezala sam vip karticu (zakljucan je na at&t) i stavila unutra i sve normlano radi. Ali iako je zakljucan pokazuje jednu crticu na signalu, nece zvati.
Kaj to znaci? I kad izlazi unlock za 02.10.4?
Čitam nešto na twitteru od onog redsnow i kaže untethred ovih dana navodno... jel netko to može potvrdit?
Greenpois0n Untethered Jailbreak for iOS 4.2.1 on All iDevices on Its Way - Redsn0w
Da, kao biti ce do Bozica
iPhone 5s 16 GB
Jedva cekam![]()
One day, sky went blue...
Prije svega dobro jutro i oprostite, ali moram postaviti za vas mozda glupo pitanje.
Ovih dana mi treba stici iPhone 4G i zelio bih vas pitati za top 3 stvari koje bih trebao sa njim uraditi da bi pocetak koristenja bio uspjesan.
Ovo pitam prije svega jer je rijes o zakljucanom telefonu i softweru 4.2. S obzirom da imam zelju svaki slijedeci skidati, zelio bih znati gdje najlakse nauciti otkljucavati telefon jer ne zelim svaki put placati po 25 do 50 € koliko to kosta ovdje kod nas u Bosni. Pozdrav za sve i hvala.
Je li najbolje napravti jailbreake onako jednostavno sa jailbreakeme.com
a za unlock cekati taj od greenpois0na?
(oce li neko staviti link za to kad stigne?
jel to tesko napraviti?
moze li ste sta pokvariti ako se pogresno napravi?)
Zadnji uredio dr_rock : 11-12-2010 u 11:27
Jutro
Jailbreak i unlock jos nisu izasli za 4.2. Jailbreak je, ali svaki put kada se ugasi mob., mora se spojiti na komp. da se moze upaliti.
Znati ces sve ovdje kad izade (trebalo bi do Bozica)
iPhone 5s 16 GB
Ma dobro, cekacu, jel mi nista jailbreak ne znaci kad ne mogu svoju karticu staviti.
Nego me zanima jesu li te dvije stvari opasne i da li ih je jednostavno napraviti (jailbreake i unlock)?
Ma kakvi, imam jailbreak otkad imam ipod i iphoneNikad nista. A bez SBSettingsa vise ne mogu
![]()
Zadnji uredio imaticx : 11-12-2010 u 17:08
iPhone 5s 16 GB
A sta je sa unlockom? I razlikuje li se u icemu fabricki okljucan i unlockovan?
Tvornicki otkljucan je stalno otkljucan, a ovaj "unlockani" se svaki puta opet zakljuca kada se stavi novi software ili se radi restore
iPhone 5s 16 GB
Hvala. To kuzim sa updateom, ali postoji li razlike IKAKVA izmedju recimo 4.1 na fabricki otklj. i unlockovanom? i jeli to tesko sam odraditi?
mene zanima sljedeca stvar...zna li se, ili da li nagadate sa kojim bi softwareom mogao doc iphone u vip?odnosno basenbande?vidjela sam na http://jailbreak-me.info/ da ako dode sa BBom 01.59.00 ima unlock...pa me zanima hoce li se mozda kojim slucajem isporuciti s tim BBom, ili je to vec zastarjelo?
i, ja sam mamu nedavno predbiljezila za iphone, i nisu nas zvali, pa me zanima hoce li se moc kupiti i bez te predbiljezbe?onak da dodem na blef u vip ducan i da se kupi?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Uf, teška pitanja tutlek, i mene zanima hoće li padati kiša u Zagrebu na Novu godinu
iPhone sa BB 01.59.00 se isporučivao uz iOS 4.0 koji je sad već pomalo zastario. Uz 4.1 već dolazi novi BB koji se neda otključati.
Ovu foru kupnje iPhona na prepad u T-Centru smo saznali tek kada je netko otišao u T-Centar i ekšli tako i kupio iPhone, sumnjam da ćemo za situaciju u Vipu saznati prije 17.12. a lako je moguće da ni oni sami još to ne znaju
P.S. Poznavajući VIP i njihove fore vrlo je vjerojatno da će broj dostupnih iPhone uređaja između 17.12. i 31.12. (kada završava akcija 50% popusta na sve za mene tarife) biti vrlo ograničen.
Treba ti kartica od at&t da bi ga aktivirala, pa onda unlock, pa tek onda kartica od vipa
iPhone 5s 16 GB
pozdrav,dosta mi je cekanja za unlock pa sam juce kupio att prepaid karticu unlimited sms i unlimited voice call i hocu da je koristim u ajfonu 4 aktivirana je al iphone pokazuje no service isekao sam je sa micro sim cutterom regularno al i dalje pokazuje no service att ne podrzava iphone na prepaidu al sam citao pre negde da su ljudi opusteno kupovali pay as you go kartice i koristili ih u iphonu 4,jel moze neka pomoc kako sve to da se odradi znaci i4 je jailbroken nije otkljucan naravno 4.1 i basband je 02.10
hvala
jeli mi moze ko reći jeli se triba čekat za iphone ili čin doden u t-mobila mogu ga uzet...a ja se nadan vise da su se opskrbili...jer ako nisu onda su majke mi nesposobni....
Bookmarks