Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 25 od 67 PrvaPrva ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 601 do 625 od 1731

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao adrian7000 Pregledaj post
    na kompu dobijes isto ono iz safaria...
    Zas onda ne spremi sa safaria?
    One day, sky went blue...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    ViP
    Godina
    35
    Bodovi
    12.848
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.848, Nivo: 27
    Bodovi: 12.848, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zasto mi u itunesu sa strane kod moba nema ringtones?
    What else you gonna do on a saturday?

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao @l@n Pregledaj post
    zasto mi u itunesu sa strane kod moba nema ringtones?
    Idi u postavke i oznaci sto hoces da bude sa strane
    iPhone 5s 16 GB

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2010
    Bodovi
    3.147
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.147, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dal vrijedi ova folija ove novce ako tko zna? ili dajte link na sličnu neku.
    http://www.zagg.com/invisibleshield/...ns-shields.php
    ili ova
    http://www.gadgetshieldz.com/apple-i...ors-cases.html
    Zadnji uredio scaraser : 05-01-2011 u 01:29

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    T-mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.281
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.281, Nivo: 20
    Bodovi: 7.281, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao scaraser Pregledaj post
    ili ova
    Ma daj, 25$ za dvije folije, katastrofa!
    Na ebayu uzmeš za 1$ prednja+stražnja, ima i mat folija, free shipping... naravno uzmeš par komada za svaki slučaj.

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    14.040
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.040, Nivo: 28
    Bodovi: 14.040, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao scaraser Pregledaj post
    ili ova
    ja imam ZAGG-full cover vrijedi svakog dolara a sada sam narucio za probu od stealthguards za probu,placa se samo poštarina 2$
    ★★★★★

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 3GS
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fico45 Pregledaj post
    Zas onda ne spremi sa safaria?
    mozda jer mi se neda ic na full site u safariu nego jednostavno opalim SS u appu

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Narucio sa ebaya 6 prednjih + 6 zadnjih za 2$. Vec dva mjeseca bez problema rade svoj posao
    iPhone 5s 16 GB

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung SIII
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Bodovi
    5.312
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.312, Nivo: 17
    Bodovi: 5.312, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takje dečki, nedajte za folije više od 5 $ sa shippingom jer sve ostalo je pljačka. Ja na svojim telefonima već 3 godine koristim one jeftine s ebaya i nikada problema, ako se i ogrebe uzmem novu i bok.
    +++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 screen protectora za iPod, 1 funta, poslo mi u najobicnijoj kuverti. A folija je ok, ne lijepi se, ko da je nema samo moras pazit da ti ne ode u koso kad meces i da nema baloncica

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2010
    Bodovi
    3.147
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala svima na odg

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    iPhone 6s
    Operater
    te-kom
    Bodovi
    14.784
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.784, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam iphone 4 16 GB verzija i sad sam napravio 4.2.1 updejt jer mi JB bas nije od neke koristi.No sad imam glupi problem da mi na svim kompovima kad spojim iphone pise da ima 13.5 GB zauzeto od 27.5 GB prostora ??? u iphone i itunes pise 14. nesto ali windowsi na 3 razlicita kompa pokazuju 13.5 od 27.5 ? A neda mi vise dongrade na 4.1
    For the hoven lands...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 3GS
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Xulos Pregledaj post
    Imam iphone 4 16 GB verzija i sad sam napravio 4.2.1 updejt jer mi JB bas nije od neke koristi.No sad imam glupi problem da mi na svim kompovima kad spojim iphone pise da ima 13.5 GB zauzeto od 27.5 GB prostora ??? u iphone i itunes pise 14. nesto ali windowsi na 3 razlicita kompa pokazuju 13.5 od 27.5 ? A neda mi vise dongrade na 4.1
    jesi stisnuo update ili restore kad si stavljo 4.2.1? ako si stisnuo update onda odi sad na restore

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    iPhone 6s
    Operater
    te-kom
    Bodovi
    14.784
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemoze, neda.Nije to bitno, mob radi savrseno 4.2.1 je osjetno bolji od 4.1.Samo izgleda sad prikazuje "punu" internal memory a ne samo koliko imam za koristenje. Znaci prikazuje mi 14 gb free od 27.5 a prije je prikazivao samo 14 gb free( windows 7 , probano na 3 kompa ) .
    For the hoven lands...

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.532, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni je mob najbolje radio na 4.01! sad mi malo laga multitasking, i dalje je brzi i sve al kad ga usporedim s starim je sporiji :/ a i taj sat su mogli vec sredit...sramota!
    Second place is the first loser!!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 3GS
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemoze, neda.Nije to bitno, mob radi savrseno 4.2.1 je osjetno bolji od 4.1.Samo izgleda sad prikazuje "punu" internal memory a ne samo koliko imam za koristenje. Znaci prikazuje mi 14 gb free od 27.5 a prije je prikazivao samo 14 gb free( windows 7 , probano na 3 kompa ) .

dobro kak od 27.5 ak imas 16gb verziju?

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    iPhone 6s
    Operater
    te-kom
    Bodovi
    14.784
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao adrian7000 Pregledaj post
    dobro kak od 27.5 ak imas 16gb verziju?

Genijalac -.-'

Da znam nebi pitao.Ali malo sam se potrudio i raspitao i jos 2 frenda koji imaju 4.2.1 imaju isti problem, znaci 16 gb verzija prikazuje 14 gb free od 27.5, tako da znate ako prefleshate .
    For the hoven lands...

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    May 2010
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    vip
    Bodovi
    2.030
    Nivo
    10
    Bodovi: 2.030, Nivo: 10
    Bodovi: 2.030, Nivo: 10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

4.2.1 jb

ima kakvih novih informacija o untethered verziji 4.2.1 jb?? Navodno je jos oko Božića najavljivan???
    HVALA!

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da podijelim iskustva sa Vama! Ispričavam se na dužem postu.

1. Nikad nisam bio pristaša Appla tako da su moji prvi dojmovi o iPhone-u 4 pisani sa stanovišta da je to bio zadnji mob koji bih uzeo zbog svih priča o gubitku signala, glupih i Tunesa i svih ostalih navodnih problema koji se daju naći na ovom ili drugim forumima.

2. A kako sam ga ipak uzeo?

3. Kako imam pretplatu u T-comu odlučih iskoristiti ovu akciju i zamijeniti svoj stari LG za novi mob. Ja i klinac smo imali svaki svoju tarifu u pretplati. Kako sam ja na svojoj tarifi produžio ugovor prije par mjeseci i klincu uzeo Nokiu 72 nije bilo šanse da dobijem neki mobitel povoljnije. Nazvao sam iz očaja službu za korisnike i pitao da li je moguće da objedinim te dvije tarife u tarifu obitelj i uz produljenje ugovora uzmem novi mob povoljnije. Naravno da nije bilo moguće.
    I sad gle čuda... Prvi put u životu mi se javio pametni operater! Čovjek sam predložio da uzmem novi broj, ova dva stara pridružim tarifi obitelj i mogu uzeti novi telefon. Odlično!

4. Odem ja sav sretan u ponedjeljak u T-centar rano u jutro. Nema gužve !? Super. Kažem stričeku takva i takva stvar, a on meni nema problema koji mob želim? E sad zašto Iphone... Htio sam uzeti nešto sa Androidom ili u najgorem slučaju sa Win mobile OS-om. Prva i velika želja mi je bila HTC.
    Imate li Desire? Nema i ne znamo kad će doći! Ima te li HD2? Nema i ne znamo kad će doći! Imate li bilo što od HTC-a? Nema i ne znamo kad će doći!
    Sad se već očajan lovim za zadnje slamke spasa. Galaxy tab? Nema i ne znamo kad će doći! I9000? Nema i ne znamo kad će doći! S8500? Nema i ne znamo kad će doći! X10? Nema i ne znamo kad će doći! Očaj dosiže vrhunac! LG Optimus? Nema i ne znamo kad će doći!
    U tom trenutku ostao mi je samo tup pogled u gospodina iza pulta. U podsvijesti mi još stoji iPhone.
    Na glas prokomentiram kako za iPhone neću ni pitati jer znam da postoje liste čekanja od mjesec, dva. Striček se složi sa mnom. I gle čuda... Drugi pametni operater u T-comu. „Molim pričekajte da nešto provjerim...“ Ode u podrum i vrati se sa nekakvom malom kutijcom ne puno većom od kutije cigareta. „Imate sreće netko nije došao po svoj iPhone“. U redu, daj što daš. I sad, dok on popunjava papire gledam ja tu kutijicu na pultu. Znao sam da je Apple vrhunac dizajna ali ovo me oduševilo. Toliko malo pakiranje za ne vjerovati. Ostali su pakirani u kutije za cipele, a ovu kutijicu komotno možete staviti u džep jakne. Pogledam unutra, sve uredno složeno, punjač minimalan jedva ga vidiš, slušalice; USB kabel koji se ujedno koristi i za punjač, upute, ma sve super složeno. Lijepo... ali još mi je u glavi sve ono što sam napisao na početku. Platim ja još 650 kunića i odem.

5. A sada dojmovi... Izvadim mob iz kutije, dizajn samo kakav Apple može napraviti. Metalni rubovi kućišta su pomalo oštri i to se možda neće svima dopasti ali meni kao starom metalcu... volim osjetiti metal pod prstima i to ti je... super! Upali ga i gle čuda, prikaz na ekranu fantazija, touch screen radi nevjerojatno dobro gotovo da ga ni ne moraš dotaknuti, nema štekanja ni zapinjanja, zamrzavanja. Na mom starom LG-u morao sam sa čekićem udarati po ekranu. Čekam da mi aktiviraju broj i igram se po mobu. WiFi radi super, prikaz stranica odličan, kamera super. I onda iTunes... Katatstrofa!!! Toliko nelogično i bedasto da ti pamet stane. Pokušavam otkriti najbitnije stvari, pa traži po netu, po forumima i polako se ufuravam. Glupo je ali mob mi se sve više sviđa i zanemarujem glupi iTunes. Skidanje aplikacija na mobu radi super i bez ITunesa. Još uvijek čekam aktivaciju broja, zovem podršku, gužva je pa obračunsko razdoblje itd. Ne budi lijen režem stari SIM stavljam u mob i sve radi. Super! Prvi poziv da se pohvalim frendovima. I wow! Zvuk odličan, puno basa kao da razgovarate sa nekim oči u oči. Nikako onaj klasični telefonski izobličen. SMS mi se zasad ne sviđa. Čudno je dizajniran . Veliki prostor za odabir kontakta i samo jedan red za pisanje poruke, pomalo nepregledno. Slušalice? Hm... čudne. Ako ih stavite kao i sve druge zvuk je kilav piskutav ni equalizer ne pomaže. Skužih da ih trebate malo jače utisnuti u uho i onda pokazuju svu svoju kvalitetu. Puno basa, ne škripe, nema izobličenja. To igra na mojim velikim zagorskim ušima ali na nekim manjim i ženstvenijim, ne znam. Što se tiče gubljenja signala nisam primijetio. Čak i na mjestima na kojima na starom LG-u nisam imao sad ga imam i razgovaram normalno. Ne pazim kako ga držim. Treči dan mi je stalno u rukama i baterija je tek sada došla ispod 50%. Ja zadovoljan.

Sve zajedno kad se zbroji i znajuči kako nisam volio Apple sa mobom sam ODUŠEVLJEN. Ne znaći da nema svojih mana, ali kao i da ostali nemaju. Nitko nije savršen.

Baš sam se raspisao i ispričavam se. Ako nekoga još kaj zanima rado ću odgovoriti.

PS. Dok ovo pišem dolazi mi poruka da mi je na micro sim kartica aktivirana. Četri dana im je trebalo! Svaka čast!

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svaka cast
    A za iTunes-e ces se naviknut, nije to tak jako tesko ni komplicirano, vidjet ces...
    Zadnji uredio imaticx : 07-01-2011 u 14:33

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nije jos izaslo. Kad bude, pisat ce tu
    iPhone 5s 16 GB

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i moje iskustvo sa ajfonom 4. Imam ga 2 mjeseca, 4.2.1 od prvog dana nažalost, itunes pita update yes no, ja onakav laik za ajfon reko yes i eto ti banane...

Čitam kako svima baterija traje vječno, pa to su neistine, moja izdrži odoka 30ak sati i počne cvilit da je prazna. Istina 3g i WiFi su stalno uključeni jerbo naš tmobile nedopušta da istovremeno jeftino razgovarate i surfate na netu preko mobitela tako da bi bez wifija popio siromašnih 250 MB paketa za cca pola dana. Dolaze i mailovi razni, puševi i ima tu i razgovora dosta. Sve u svemu, nadao sam se da će trajat i treći dan do predvečer uz takvo korištenje, ali valjda nisu još toliko sposobni (nemogu prežaliti stare T610 i T68, pa to se punilo nedjeljom).
    Signal mi je u istoj sobi, u istim uvjetima znao varirati od jedne do 5 crtica bez da ga uopće i diram? Pa sad ko je tu lud nemam pojma. Jednom mi je izgubio signal al to je to.. :S
    Zviznuo mi je jednom pošteno sa cca 1.80m visine na pločice. Posljedice? Na rubu maske sitna udubina (0.5 mm možda).
    Zadnja maska od silnog stavljanja na stol i valjanja u autu (Astra H nema pretinac di se mobitel može normalno stavit pa ga držim ispod ručne i leta mi lijevo desno malo pa malo... -.-) ima sitne 2 ogrebotine (mislim da bi trebao nabaviti zaštitu neku za buduće grebanje ako ga kanim prodat kroz mjesec dana).
    Koristio sam više manje sve jače mobitele zadnjih pola godine i mogu reći da je iPhone dosta visoko, definitivno među 7 najboljih.

+
    Kamera - nema nijednu opciju, ali radi svoj posao, što se tiče slikanja i snimanja. Oštre slike jasnih boja. Za mobitel više nego dovoljno. Jedino fali gumb tako da se možete sami uslikat (ne, prednja kamera je očajna i slike ispadaju otprilike kao na T610, cca 100 KB, nije ni čudo što joj treba pola sekunde da uslika sliku)
    iOS - jednostavan, brz, napravljen za glupe Amere, na principu YES i NO, nema treće
    tipkovnica - stvarno dobro izvedena, jednom kad se naviknete, ne griješite toliko često, sve je na svom mjestu
    razgovori - sve 5, bez pogovora, jasan zvuk, dobra slušalica, glasnoća, sve
    sklopka za vibraciju - za svaku pohvalu tko se sjetio, jednostavno, praktično, ko prekidač za svjetlo, vidi se jasno na čemu je, nema potrebe ulaženja u mobitel i paljenja ako ste na sastanku
    dizajn - elegantno izgleda stvarno, malo ga je teže uzet sa stola nažalost ali zbilja elegantno

-
    Bluetooth - ako nisam 50 puta htio razbit mobitel kombinirajući jer mi treba neka datoteka sa drugog mobitela... neshvatljivo, nezamislivo...
    iOS - koliko jednostavan i primitivan za glupe Amere, toliko mi i fali onih 100 stvari što bi htio, nemogu se trenutno sjetit, al recimo galaxy je imao pojačavanje vibracije amo reć...
    hardware tipke - android ima savršeno, 3 tipke, srednju ko na iphonu i još 2, jedna je opcije (dodatne opcije, postavke, "more"...), a druga povratak u prethodni izbornik, definitivno fale što god vi rekli
    iTunes - toliko nejasan program da to nisu istine. spojio sam ga s laptopom na putovanju a on mi je pobrisao pola iphona! htio sam stući i iphone i laptop
    brzi izbornik? - jel postoji nešto takvo? posred ekrana neki "widget" da uključim i isključim wifi, 3g,.. (rekao bih bluetooth da ga ima)...
    FM radio - nemojte mi samo reć da ga ne koristite nikad, znam, nisam ni ja dok se ne nađeš recimo u nekoj zabiti, tramvaju, busu, vlaku, a počinje tekma na koju kasniš prvo poluvrijeme, e onda shvatiš da si u totalnoj banani (opet sreća da naši operateri jeftino nude velike pakete interneta pa možemo kao i svi ameri slušati online radio)

Toliko od mene za sada, ima tu još mana, vjerojatno i dobrih stvari samo se ne mogu sjetiti sada..
    Za kraj samo pitanje. Koliko MB na sat troši slušanje nekog radija? Vjerojatno ima neku brzinu kojom se prenosi (tipa 64 kbps - znači nešto manje od 30 MB na sat)
    I još jedno, može neki link sa nekim objašnjenjem šta donosti taj jailbreak (pretpostavite da objašnjavate to 50-godišnjaku).
    Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima, pozdrav

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    iPhone 4 32GB
    Operater
    Teletina, T-ŠIT
    Godina
    40
    Bodovi
    5.428
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.428, Nivo: 17
    Bodovi: 5.428, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 17,0%
    Ukupna aktivnost: 17,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa koji firmware imaš gore već 5 mjeseci? Jer ja imam mob 3 mj pa mi je uredno otkljucan odkad sam ga i kupio.

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Zagy Pregledaj post
    Pa koji firmware imaš gore već 5 mjeseci? Jer ja imam mob 3 mj pa mi je uredno otkljucan odkad sam ga i kupio.
    Ma imam ga od pocetka 11. mj i nemrem ga unlockat jer je 4.1 na njemu sa 2.10.xx
    Grrrrrr
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    je itunsi su malo zeznuti ali kad se naviknes i kad skuzis za sto zapravo sluze (iskljucivo back up i prebacivanje) to je to!
    napokon da je netko pohvalio kvalitetu razgovora koja ja kod ovog uredzaja doslovce nenadjebiva!!naj uredzaj za razgovaranje, uostalom za sto i sluzi MOBITEL
    Second place is the first loser!!

+ Odgovori na temu
Stranica 25 od 67 PrvaPrva ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 871
    Posljednji post: 04-10-2015, 08:17
  2. Odgovora: 506
    Posljednji post: 22-03-2015, 01:10
  3. Odgovora: 242
    Posljednji post: 27-02-2015, 18:27
  4. iOS 5.1 - 5.1.1 - sva pitanja, update, jailbreak
    By EdgeD600 in forum iPhone firmware
    Odgovora: 139
    Posljednji post: 22-11-2012, 19:52
  5. iOS 4.2.1 - sva pitanja, update, jailbreak