Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 74 od 108 PrvaPrva ... 24 64 70 71 72 73 74 75 76 77 78 84 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1.826 do 1.850 od 2682
    Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    LG Optimus 2X
    Operater
    Tele 2
    Godina
    54
    Bodovi
    12.658
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.658, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel je neki zaključak da Tele 2 vrijedi na bonove a na pretplatu baš i ne? Pošto vidim da ljudi koji se žale su uglavnom na pretplati..

Nisam sve čitao ali imam feeling da nezadovoljstvo ljudi ne dolazi toliko radi Tele2 operatera nego više radi pretplate same.. jer kad si već postao pretplatnik ruke su ti vezane a nisi više ni interesantan operateru... i to mislim da ide sve operatere, ne samo Tele 2, zar nije tako ljudi? Nitko nije sretan na pretplati bio on u T-mobile, Vipnetu ili Tele 2...
    Zadnji uredio Renta : 15-12-2010 u 01:53

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Bodovi
    8.439
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Renta Pregledaj post
    Nitko nije sretan na pretplati bio on u T-mobile, Vipnetu ili Tele 2...
    Ne bih se baš složio. Ovo vrijedi specifično za tele2. KO na pretplati i prepaidu su praktično ista stvar, ako je iznos oko 100kn mjesečno. Cijene su iste za pretplatu i prepaid (mala razlika je u data paketima) a ne plaća se radijska frekvencija. Cijene mobitela na pretplati su previsoke. I još sada ovi problemi s tpo i samim izgledom računa, tj. specifikacijom poziva.
    Kod tmobile i vipa ipak ima bitnih razlika prepaid/postpaid u samim cijenama a i mobiteli su povoljniji.

3. 'Hvala' kaže:

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    rip..N96 i ajfon 4
    Operater
    098-091
    Godina
    40
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cijena-kad sam ja uzimao tele2 na pretplatu bila je cijena oko 49 i lipa po minuti sta je bilo odlicno da bi sad cuo da ako si na prepaidu dodas 100 kn svaki mjesec i pricas za 20 lipa sa tim da su mi racuni bilo oko 250-300 kn znaci sad ce bit manje a jedini minus je to sta treba kupit bon.

Mobitel-sljedeci minus mi je bio kad sam htio novi mobitel uzet i gledam da ja koji sam ostavio tamo cca vec 1000 eura(bez cijene aparata) imam pravo 100 kn popusta naspram novih pretplatnika.
    popust ponude tek kad raskines ugovor i to te nazove zena i ponudi umjesto da imas stalno tu opciju.

TPO-da budem iskren ja neznam ako sam uopce kad provjerio potrosnju u ovih cca 27 mjeseci,jedino kad mi doma dodje ispis zena baci oko koga ja zovem
    sad kad su ga ukinuli e sad bi bas to htio da sam i dalje na pretplati jer sam ko malo dijete kad ti recu da nesmijes jednostavno to moras probat
    to je ja mislim to sta mene smeta a i jos koga

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel je neki zaključak da Tele 2 vrijedi na bonove a na pretplatu baš i ne? Pošto vidim da ljudi koji se žale su uglavnom na pretplati..

Nisam sve čitao ali imam feeling da nezadovoljstvo ljudi ne dolazi toliko radi Tele2 operatera nego više radi pretplate same.. jer kad si već postao pretplatnik ruke su ti vezane a nisi više ni interesantan operateru... i to mislim da ide sve operatere, ne samo Tele 2, zar nije tako ljudi? Nitko nije sretan na pretplati bio on u T-mobile, Vipnetu ili Tele 2...
    Slazem se sa tobom! Ja sam na bonovima i uopce nisam nezadovoljan! Ovi na pretplati ocekuju puno vise, cak bi rekao i previse kad vide kako to u t-mobile i VIPu rade. A ne racunaju da vecina tarifa na t-mobile imaju vise cijene od 0,49kn PREMA SVIM MREZAMA, namjerno sam to naglasio jer imas puno popusta unutar mreze ili ti daju fiksnu kolicinu besplatnih min. i sms-ova dok kod Tele2 nemas ono 300 min. pa nakon toga cijena od 1kn i vise! VIP je sad poceo sa akcijom ali zato sto su poceli gubiti korisnike i prihode, ali ne bojim se da ce oni ove "Sve za mene" tafire s 50% oni nekako kompenzirati jer obaveza od 24 mj. ipak dugo traje!

Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    Slazem se sa tobom! Ja sam na bonovima i uopce nisam nezadovoljan! Ovi na pretplati ocekuju puno vise, cak bi rekao i previse kad vide kako to u t-mobile i VIPu rade. A ne racunaju da vecina tarifa na t-mobile imaju vise cijene od 0,49kn PREMA SVIM MREZAMA, namjerno sam to naglasio jer imas puno popusta unutar mreze ili ti daju fiksnu kolicinu besplatnih min. i sms-ova dok kod Tele2 nemas ono 300 min. pa nakon toga cijena od 1kn i vise! VIP je sad poceo sa akcijom ali zato sto su poceli gubiti korisnike i prihode, ali ne bojim se da ce oni ove "Sve za mene" tafire s 50% oni nekako kompenzirati jer obaveza od 24 mj. ipak dugo traje!
    pa oprosti, al obzirom da ce od mene ziher dobivat minimalno MMP 24 mjeseca, imam rpavo ocekivat malo vise. puno vise. ionako oni zaradjuju minimalno 300% od onoga kaj ih sve to skupa kosta (struja, radnici i sl.), tak da ono, nis im nije. a bas me zanima kaj ce meni ponudit kad cu raskidat, samo da mi je to cut

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.poslovni.hr/vijesti/tele2...na-166368.aspx

Od Udruge potrošača su još i pohvalu dobili! Super!

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    G810
    Operater
    Teletinu
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da se sad malo ja izjadam
    na tele2 sam od kad je dosao u hrv, medjutim bio sam na prepaidu i prezadovoljan, nema sanse da bi mjenjao mrezu...ali ja pikirao vec duze vrijeme SE X10, i htio sam prijec na pretplatu i uzet ga. na pretplatu sam preso i to bez ugovorne obveze jer sam mislio mob uzet sljedeci mjesec, cisto da vidim kako funkcionira na pretplati... i ovo je kaos, pa ja nikako da provjerim ni koliko trosim, sta moram svaki put zvat SZK da saznam potrosnju...katastrofa... sve mi se cini da cu se vratit na prepaid a mob cu kupit drugom prilikom
    mislim da su u prepaidu najbolji a u postpaidu najgori...

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    LG Optimus 2X
    Operater
    Tele 2
    Godina
    54
    Bodovi
    12.658
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesam reko, evo vidite!

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cickova13 Pregledaj post
    pa oprosti, al obzirom da ce od mene ziher dobivat minimalno MMP 24 mjeseca, imam rpavo ocekivat malo vise. puno vise. ionako oni zaradjuju minimalno 300% od onoga kaj ih sve to skupa kosta (struja, radnici i sl.), tak da ono, nis im nije. a bas me zanima kaj ce meni ponudit kad cu raskidat, samo da mi je to cut
    Ja i dalje ostajem pri svojoj tvrdnji, jer bi vi na pretplati htjeli sve pogodnosti koje imaju VIP plus t-mobile. A trebas usporediti da ni t-mobile nema sve sto ima VIP (npr. 50% popusta na tarifu) a ni VIP nema ono sto ima t-mobile (plus bodove). A zato Tele2 ima 0,49kn neograniceno, sto t-mobile i VIP nemaju (mozes ovaj mjesec potrositi 150kn a sljedeci 300kn,...) dok kod VIPA imas odredjenu minutazu i ako je slucajno predjes onda ides po skupljoj tarifi (0,91kn/min.).
    A i kad shvatis da je ljudska psiha zajebana stvar, pogotovo kad obavezno moras potrositi 150kn mj. onda ides da maksimalno iskoristis tu mogucnost i najcesce i predjes tu svotu od 150kn, a to svi operateri koriste!
    A ti se ipak na kraju osjecas prevareno jer si "prisiljen" trositi kad im i ovako svaki mjesec dajes 150kn a da i ne uzmes telefon u ruke!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni prepaid radi savršeno, pretplata fuj prema tome kaj čitam, a i obračunska jedinica je nepovoljnija.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi Pregledaj post
    Meni prepaid radi savršeno, pretplata fuj prema tome kaj čitam, a i obračunska jedinica je nepovoljnija.
    +1
    Ništa više za dodati. Jedino im zamjeram nefunkcionalnost webshopa.
    Trošim Smiley tarifu, uz gratis 150MB mjesečno se počastim i sa dodatnih 150 ako za to ima potrebe. Uštedu na besplatnim porukama potrošim na malo više pričanja. Sad kako je net za moje potrebe skoro pa đabe, razmišljam da potpuno pređem na VOIP, samo da još složim neke računice.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pričanje o uslugama koje tele2 daje pretplatnicima i njihovim cijenama je u ovom trenu suludo, jer ono što piše na papiru nije tako u praksi. Cijene, obračuni i evidencija potrošnje ovisi o trenutnom funkcioniranju i nefunkcioniranju sustava pa kolko imaš sreće tolki ti bude račun i potrošnja. Moji prigovor koji se odnosi na potrošnju u 10mj još nisu obradili niti će u skorije vrijeme kažu, na čekanju je, jer im sustav ne radi (zbog tog ni tpo) pa nit nemogu pregledat obračun za 10mj. U obračun I naplatu usluga se NEMOŽE UZDATI...I TAKO VEĆ 3 MJESECA

14. 'Hvala' kaže:

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sada su mi poslali uplatnicu za podmirenje dugovanja pri prijenosu broja, na moje ime, za krivi broj (tj broj koji prvi puta vidim) te su mi rekli drugačiji iznos dugovanja nego SZK nedavno.
    Na upit da li se te obavijesti automatski šalju, rečeno je da da, stoga nije jasno kako je upisan pogrešan broj... i NAJZANIMLJIVIJE - tehnička služba koja rješava "poteškoće" u sustavu radi subotom NO NE I NEDJELJOM!!! to je istinsko pokazvanje TRUDA I NAPORA da se "poteškoće" otklone!!!!!!!!!!!!!!11

VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Godina
    42
    Bodovi
    25.562
    Nivo
    38
    Bodovi: 25.562, Nivo: 38
    Bodovi: 25.562, Nivo: 38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja definitivno odlazim sa KO pretplatnicke tarife- em sto sam uzeo bozicnu akciju i ajfon u vipu, em sto nisam zadovoljan uslugama i kvalitetom zadnjih par mjeseci (inace sam na pretplati T2 od samog pocetka)...
    pa me zanima jel moguce prebacit se sa pretplatnicke KO tarife na bonove uz uvjet da zadrzim broj naravno (pretplata mi traje do 03.2011)???

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Operater
    Nažalost TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neslazem se.
    1) U cijeloj zapadnoj europi ti vise vrijedi klient s pretplatom, nego na bonove. To da to tele2 nekuzi je njegov problem a njegova sramota. Prosjecna potrosnja pretplatnika ti je u prosjkeu (u EU) veca nego kod bonisti a jos dobijes njegov cist novac (nemas trosak za izradu bonova, prodaju bonova atd).
    2) ja sam sada dva mjeseca nakon "nadogradne sustava" tele2 presao na tmobile a mogu iskreno reci, da sam konacno dobio to, sta sam zelio, to jest fer ponasanje prema klientu. Ono je dosta pogledati kolko naprimjer ima topic "T-mobile- kritike/pohvale korisnika" stranica (11) vs ovaj od tele2 (74).

A nemislim si da bi pretplatnici zelili nesto extra vise nego sto zasluzuju, bar ne prema tome sta sam dobio kao pretplatnik kod drugih EU operatera.

Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cime Pregledaj post
    ja definitivno odlazim sa KO pretplatnicke tarife- em sto sam uzeo bozicnu akciju i ajfon u vipu, em sto nisam zadovoljan uslugama i kvalitetom zadnjih par mjeseci (inace sam na pretplati T2 od samog pocetka)...
    pa me zanima jel moguce prebacit se sa pretplatnicke KO tarife na bonove uz uvjet da zadrzim broj naravno (pretplata mi traje do 03.2011)???
    da, i ako ti je isteko ugovor naplatit ce ti to 40 kn. Meni nije jasno zakaj, al aj dobro. ljut na tele2 :@

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Samsung s5230, Xperia X8
    Operater
    Tele2, BonBon
    Godina
    35
    Bodovi
    8.551
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.551, Nivo: 22
    Bodovi: 8.551, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 19,0%
    Ukupna aktivnost: 19,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel netko radio prebacivanje s pretplate na bonove samo da mi kaže kakav je bio postupak?
    Ja sam danas išao u tele2 centar i tamo dajem frajeru papire i kažem šta hoću, a on gleda zbunjeno u mene. Nakon minutu dvije kad se sabrao, dao mi bijeli papir i rekao da tamo napišem da hoću "migrirat" taj i taj broj na bonove i to je to. Nije mi uzeo 40 kn ni ništa. Samo je rekao da će mi nova kartica stići poštom. E sad hoću morat naknadno to platit ili šta već neznam ni sam.

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    LG Optimus 2X
    Operater
    Tele 2
    Godina
    54
    Bodovi
    12.658
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao magmon5 Pregledaj post
    Neslazem se.
    1) U cijeloj zapadnoj europi ti vise vrijedi klient s pretplatom, nego na bonove. To da to tele2 nekuzi je njegov problem a njegova sramota. Prosjecna potrosnja pretplatnika ti je u prosjkeu (u EU) veca nego kod bonisti a jos dobijes njegov cist novac (nemas trosak za izradu bonova, prodaju bonova atd).
    2) ja sam sada dva mjeseca nakon "nadogradne sustava" tele2 presao na tmobile a mogu iskreno reci, da sam konacno dobio to, sta sam zelio, to jest fer ponasanje prema klientu. Ono je dosta pogledati kolko naprimjer ima topic "T-mobile- kritike/pohvale korisnika" stranica (11) vs ovaj od tele2 (74).

A nemislim si da bi pretplatnici zelili nesto extra vise nego sto zasluzuju, bar ne prema tome sta sam dobio kao pretplatnik kod drugih EU operatera.

Nije mi baš jasno s čime se iz mojeg posta ne slažeš?!? To što si ti zadovoljan s pretplatom u T-mobile a nisi bio zadovoljan s pretplatom u Tele 2 je tvoje osobno iskustvo. Često čujem u svakodnevnom životu neovisno od ovog foruma da ljudi pogrdno nazivaju T-mobile, pitam se zašto? Također čitam po forumima kako su pretplatnici zakinuti i to kod svih mreža, kad se npr. nude neke akcije pa to vrijedi samo za nove korisnike, zatim tuže se na račune, ponekad je nemoguće provjeriti stanje...itd itd..toga svega nema u prepaidu a posebno obveze da se negdje bude vezan 2 godine. Po meni prepaid zbog samo slobode je bolja stvar...ali uglavnom korisnici koji se žale po forumu su otprilike 90% pretplatnici a samo 10% u prepaidu...

Zaključak se nameće sam...

Datum registracije
    Feb 2008
    Bodovi
    8.439
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ijelec4 Pregledaj post
    Jel netko radio prebacivanje s pretplate na bonove samo da mi kaže kakav je bio postupak?
    Ja sam danas išao u tele2 centar i tamo dajem frajeru papire i kažem šta hoću, a on gleda zbunjeno u mene. Nakon minutu dvije kad se sabrao, dao mi bijeli papir i rekao da tamo napišem da hoću "migrirat" taj i taj broj na bonove i to je to. Nije mi uzeo 40 kn ni ništa. Samo je rekao da će mi nova kartica stići poštom. E sad hoću morat naknadno to platit ili šta već neznam ni sam.
    I ja se spremam isto kad mi istekne ugovor. MISLIM da ćeš morat platiti, valjda će ti ta stavka biti na zadnjem računu. I dok ga ne platiš neće ti aktivirat ovu prepaid karticu.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, na posljednjem racunu ti dodje naknada za migraciju i novu sim karticu u iznos 40 kn.
    iako nekim korisnicima to ne naplacuju....zna se kojima...oni koji prigovaraju,zele raskid,pa im se nudi SVE samo da ostanu na mrezi.
    isto je i kod drugih operatera

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ja sam TELE2 prepaid korisnik tarife Smiley i evo što je meni super ponuda za moje potrebe:
    Mjesečno kupim bon od 100kn, od tih 100kn još odvojim 35kn za L paket internet od 300MB
    - znači samo što nadoplatim 100kn dobijem 150MB gratis
    - kupim još za 35kn 300MB i to zbrojim sa 150MB i imam mjesečno 450MB za koristit
    - ostalih 65kn koristim za pozive što po nekoj računici iznosi 73min prema svim mrežama
    - neograničeno SMS poruka imam

Za moje potrebe je to super...za one koji više pričaju će uzet pozive po 30tak lipa pa mogu pričat cca 200min i slično...a nisam ničime vezan, signal u ZG mi je dobar...(1 mjesečno mi zašteka veza u razgovoru) i internet je ok...
    I sve to za... 100 KUNA...po meni najpovoljnije....(bar za moje potrebe...)

Cheers
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Korisniku iznad preporučam bonbon - jer za 90 kn dobije 9 gb, 10 000 min i 9000 sms prema bonbonu, 300 minuta i 300 sms poruka prema ostalima. Ja koristim bonbon (naravno uža i šira obitelj je uzela bonbon) i mjesečno nadpolatim 40 kn i to je to. Kad treba internet - 3 kn dnevno 300 mb!

A što se tiče tele2, pretplatu sam pokušao prebaciti na bonove ali sam odustao. Otišao u tele2 centar ispunio papri s podacima i za par dana me nazvali da kao obrađuju sad moj zahtjev pa dal bi ja htio uzet plan 0 i da mi 12 mj daju po 100 kn. Samo platim radijsku frekvenciju 10 kn mj - a potrošim 100 kn - to kao oni časte jer sam dugogodišnji korisnik...Tako da sam ostao na tele2 jer eto daju mi 1200 kn da pričam godinu dana - zašto ne ak je džabe! Bio je i red da odvežu malo kesu za vjerne korisnike! Tako sada imam 2 mobitela: Jeftini samsung 1080e od 95 kn u kojem je tele2 kartica (tom samsungu baterija traje po tjedan-dva...), i drugi mobitel gdje imam bonbon za pričanje prema bonbonu - a i internet ima dobar, 3 kn dnevno (ili 90 kn mjesečno...a dobije se poprilično za taj iznos...na vipu preko carneta je 5 gb 110 kn).

Kome su pare bitne i da dobije za svoj novac daleko više...neka pogleda si bonbon! A kome pare nisu bitne može i ostati na tele2, vip, tomato...

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mlesic
    U vezi te ponude na bonbonu ti spadas u osobe koje od "sume ne vide drvo"!
    Prvo ja nikada nisam upoznao osobu koja je uspjela izracunati da ce bas taj dan trebati svih 300Mb ili 300sms-ova ili... Ovo nabacivanje brojkama je samo marketinsko muljanje. Mogu se kladiti da ne uspijes potrositi ni 50% od tih silnih brojki 9000 sms/10.000 min/9Gb ali super fascinantno zvuci kad to napises!

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stvar je u tome da tih 300 smsova i minuta prema drugim mrezama ne dobijes u jednom danu, nego je to mjesecno...znaci dnevno dobijes po 10 poruka i minuta prema drugima...a to je meni osobno premalo...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaj će mi sve te silne minute i sms-ovi prema bonbonu kad su mi svi na šarenim mrežama, a nitko na bonbonu? A 300 sms-ova mjesečno za druge mreže premalo i to još raspodijeljeni po danima.
    Zadnji uredio ojpi : 20-12-2010 u 09:30

+ Odgovori na temu
Stranica 74 od 108 PrvaPrva ... 24 64 70 71 72 73 74 75 76 77 78 84 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579