Yep to sam tek sada pronasao na jednom forumu.. Taman sam se ponadao kako bi, ako bi prosao update, 'legalizirao'svoje appove..
To ti javlja vjerojatno samo zato sto je ovo "nesluzbena" verzija marketa u kojoj su iskljucene provjere za drzave i operatere i sl.
Meni to javlja i stari (tj. trenutni) market kad "fejkam" operatera/drzavu. I da, market naravno uvijek provjerava jesi li stvarno kupio tu aplikaciju.
Yep to sam tek sada pronasao na jednom forumu.. Taman sam se ponadao kako bi, ako bi prosao update, 'legalizirao'svoje appove..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
meni najmrskije hrvatske novine su dobile prvu aplikaciju za android....
![]()
Nije loša aplikacija, bolje ovo nego da se mucim na desktop verziji na malom ekranu![]()
Pozdrav!
Ima li koja stranica na netu sa božićnim wallpaperima za HTC Desire? Nisam u mogućnosti ići na Market pa bih skinuo s neta.
Jel postoji kakva aplikacija da mi mob automatski mjenja wallpapere, znači ja odaberem željene wallpapere za određene dane, a on mi ih svaki dan mjenja?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Dali netko mozda zna kako i pomocu koje aplikacije mogu napraviti da mi mobitel prvo zvoni tiho pa sve glasnije? hvala
Ima li naznake kad će izbaciti službeno update marketa? Neki datum ili nešto?
koristim gmail i kad dobim mail mobitel mi javi da sam dobio mail al mi ne zavibrira i to me pomalo živcira.dal postoji neki program ili neka caka da mi mob zazvoni i zavibrira kad dobim mail??
koliko vidim kod mene na 2,1 market se več izmjenio a nisam ništa instalirao ili updejtao, moguče je da je to sam mob povukao i uradio.
po meni je to dobra stvar. smanjuje gubitke developerima i potiču ih na daljnji razvoj aplikacija. a korisnicima daju packe jer zloupotrebljavaju to dragocijeno vrijeme reklamacije.
search button gore desno u kutu, fail totalni. kako oni misle da na telefonima sa velikim ekranima ljevaci dođu do te tipke, a da pritom ne potišču pola aplikacija na ekranu?
to im je mana sada i ostati će
Zadnji uredio GoGs : 14-12-2010 u 22:29
vidio sam kod nekog program kad se spojis na wifi mrezu i onda mozes vidit di je najbolji signal, ali neznam kako se zove
Jel ima jos netko problema da mu se Market FC-a prilikom "zujanja" po onim kategorijama za appove?
Ja recimo odem u 1 kategoriju, izadem (back gumb), odem u 2. i kada se hocu vratit tu se freeza i javi FC...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Veći mobiteli se drže s dvije ruke većinu vremena zbog lakšeg pisanja.
Ne vidim neki problem u pritisku(tapu) searcha.
Wefi?
Ne događa mi se to.
Do custom roma kojeg koristiš je.
Moguce, DF me u zadnje vrijeme cesto zafrkava
pa baš i nije tako. ja svoj milestone u krevetu i dok hodam pokušavam držati sa jednom rukom i zasad mi uspijeva. bilo kako bilo, definitivno je sučelje prilagođeno za ljevake. i smatram da je to jedna vrsta diskriminacije. mislim da bi trebala postojati opcija koja će to regulirati. mislim da na windows mobile postoji ta opcija.
Ajde, to oni da malo razgibamo svoje prstice (lol), nista lose. Samo me nervira ovoliko zelene boje i zbog toga ne zelim probat novi market :]... Ja sve radim samo s desnom(palac ftw) 80% vremena, ako treba stisnut nesto gore lijevo necu umrit :/
Sa SMS Backup+ sam napravio backup SMS-ova i liste poziva na gmail.
Sad kada sam išao na restore povuko mi je samo SMS-ove a call log mi je osto na gmailu.
Dali ima kakva aplikacija koja će mi i to restorat?
Bookmarks