znam di stavim datoteku, al skuzio sam cem sluzi
znam di stavim datoteku, al skuzio sam cem sluzi
Nego dali ima neka aplikacija, sa kojom upravljaš televizor, radio i tako te stvari po dućanima da ih zahebavaš kada prezentiraju tv-e i tak to, mislim da je nokia imala tako nešta?
Da li postoji neki dobar cleaner za brisanje starih nepotrebnih stvari i smeča koje se s vremenom nakupi?
PREDATOR
Pa mislio sam npr. na history koja se nakupi nakon surfanja, kada se deinstaliraju neki programi sigurno ostane nešto od njih u registru... probat ću staviti taj cache cleaner...
PREDATOR
Trebao bih aplikaciju Screen Suite Screen Lock, pa ako netko zna link, bio bi mu zahvalan![]()
Use the Fork, because there is no Spoon.
Evo LINK
Jel ima šta tipa aplikacije Blink da radi na Legendu?
Znači to je aplikacija koja može promjeniti boje one LED-ice kod prednjeg zvučnik i može se podešavati.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Aplikacija se plaća, tako da mu taj Androlib link ne pomaže
Screen Suite download
A što se tiče ledice, root-stavi cyanogena i mijenjaj kako hoćeš
Vidi jel ima još Hero Led aplikacije
Ima netko možda Wolframalpha? To bi mi bilo überkorisno
EDIT: Bilo bi mi korisno i ako netko ima informaciju jel ima tog uopće crackanog da se ne mučim bezveze tražit okolo.
EDIT2: nađoh, ako još nekom zatreba, aplikacija je genijalna![]()
Zadnji uredio Sniper : 24-12-2010 u 23:23
imam jedno pitanje drugar mi ima nokiu i kad pusti neku pjesmu iznad ima slika izvodjaca e sta trebam na milestonu uraditi ili kako da skidam mp3 da mi ima slika izvodjaca kad pustim neku pjesmu. poz.
Postoje programi za komp koji "uhvate" album art pa ti se to prikaze. Malo proguglaj...
Inace, kada skidas preko torrenta neke albume ti zna u tom folderu biti (skriveni) .img file tog albuma pa ti se onda on pokaze u nekom playeru..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jucer sam igrao na iphoenu neku igru di si neki debeli i prelazis sa zgrade na zgradu a odrzavas ravnotezu sa senzorima i igra mi se svidla, pa ako neko ima igru da napise, neznam ime igre
Ranije sam imao Mororolu V3 i imala je opciju (ne kažem da to nema na još nekim telefonima) da se čuje zvučni signal u određenom intervalu nakon pristigle poruke ili propuštenog poziva. Znači, kao neka vrsta podsetnika da se "nešto dogodilo". Na sadašnjem telefonu treperi zelena lampica ali bi mi i taj zvučni signal bio od velike koristi. Da li postoji neki programčić za ovo? Ja kao bajagi tražio ali bezuspešno... Hvala unapred.
Hvala ti... A ako neko zna i za pozive, bilo bi odlično.
Kad već pišem post da pitam i za neki program kojim bih zaštitio (lozinkom ili kako već) folder sa slikama koje ne mora baš svako da vidi.![]()
jel ima koja igra da moras preci odredenu rutu al da igras sa senzorima pa da se mozes natjecat sa prijateljima ko ce dalje preci
Ima li neka igra slična Puzzle Agentu na iPhoneu?![]()
[QUOTE=dario123;966409]Pozdrav!
Jel ima koja aplikacija koaj koristi kameru i GPS i pokazuje brzinu u kutu kada se snima.
Ima: DailyRoads Voyager: http://www.dailyroads.com/voyager.php
Bookmarks