Meni se slična stvar dogodila, isto kada sam PowerAMP instalirao iako mislim da ne bi trebalo imati veze s njim. Problem je u tome što je neki file na kartici corrupted (kod mene je bila jedna od pjesama). Mountaj sd na računalo, prebaci sve datoteke, formatiraj karticu te vrati sve natrag. Vjerojatno će ti kod prvog kopiranja se javiti greška na nekoj od datoteka.
se može s nekom aplikacijom importirati CSV fajl u sms poruke? Napravio sam export s starog aparata i spremio u CSV i sada bi to uvezo na novi aparat s andoridom.
CSV je previse genericki format (pocevsi od redoslijeda stupaca pa nadalje), pa bi rekao da ne.
Formatirao sam memorijsku, malo smanjio memoriju brisanjem slika i muzike, stavio Sygic, zasada sve fino radi, čini mi se da nema više ovih problema u PowerAMP-u.
Btunes me pomalo razočarao, mislio sam da će biti malo bolji, zasada PowerAMP no.1 Music Player (ako nebude više nikakvih problema)
EDIT: Aplikacija Blink mi ne mjenja boje LED flash-a, koju god da boju odaberem blinka zeleno
Zadnji uredio GT-R : 11-12-2010 u 11:29
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Jel ima kakva aplikacija za push mailove, točnije hotmail?
Jel zna itko koje su igrice na ovom reviewu od Desire HD, na 2:45?
Znam da je ova druga Angry Birds, a ove ostale 3?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Sifra za tele2 je 21902 ali to ti nece upaliti. Trebas fejkati da si neka druga mreza . Meni je npr Tmobile usa podesen i sve sljaka.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Stiže nam novi Market...
Promjene:
- drugačiji UI, koristi se "vrtuljak" umjesto tabova.
- smanjeno vrijeme mogućnosti traženja povrata novca s 24 sata na 15 minuta
- nove kategorije (tipa widgeti i live wallpaperi)
- sve informacije (slika, opis, iskustva) na jednoj stranici (slično kao u AppStoreu)
- povećana maksimalna dozvoljena veličina aplikacije na 50MB
ravilov- nema više kupovanja kalendara pa traženja povrata novca (ako si tražio povrat).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Me dislike. Me like old version
50mb :O, to je 1/4 moje interne :@, lako onima koji imaju 1GB+ interne... osim ako app moze na sd... tragicno je sto onoj glupoj igri od 40mb+ uopce dopustaju mikrotransakcije...ona pocket legends, mislim da je najveca zasad... nek stave Counter Strike hh to je toliko jadno da nece ni laggat. :-)
Zivio Firefox sa 50+MB ^^
Inace, svida mi se taj novi "look" Marketa, jer se zna dali ce odma doci i kod nas ili cemo mi (kao i uvijek) morat cekat?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nema razloga da ne dođe. Related tab je došao istovremeno kad i drugdje.
Pitanje u vezi aplikacije LockBot Pro v1.16.2 (skinuo sa Ipmarta)
Aplikacija je odlična, služi za podešavanje željenog lock screena (dali da bude kao na Iphone-u, na X10....) i uz to skidaju se posebne teme. Instaliram, i kada mob zaključam pa otključam, na sekundu mi se pojavi defaultni od Legenda lock screen (da se prema dole povuče) i ekran se ugasi. Kada opet stisnem tipku za otključavanje tek se onda pojavi taj lock screen koji sam stisnuo, znači tek iz "2. pokušaja" radi.
Jel ima itko sličan problem i kako ga je riješio?
Btw i što je s aplikacijom Blink, funkcionira nekome na Legendu?
EDIT: Jel postoji kakva aplikacija za NE rootane mobitele tipa shoot me, znači za pravljenje screenshot-a?
Zadnji uredio GT-R : 12-12-2010 u 22:52
Novi Android Market. Tko ne želi čekati normalan update.
Meni radi bez problema na Desireu (stock Froyo)
I meni radi na legendu normalno!
pozdrav ekipi,
trebao biH cardio trainera pro za androida, ako tko zna kakav link za skidanje sa neta bio biH zahvalan
Instaliraj ovo -
http://www.4shared.com/file/YPRQTSbf/Applanet_258.htm
I u toj aplikaciji trazi cardio i naci ces, pise ti 9.99$ ali je prekrizena cijena, skines besplatno instaliras. Nadam se da ce raditi.
Evo bas instalirao novi Market i svida mi se. Idem sad malo prokopat po njemu poa javim dozivljaje
Do sada koliko sam skuzio, taj Market ocitava i crackane appove kao da su skinute sa Marketa i javlja da postoji update za njih, ali pri updateu se javlja error![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks