Što se mene tiče, telefon u cijeloj priči nije toliko bitan; volim pretplatu više od bonova, dobijem ispis poziva na kraju mjeseca; ........
Ali kako je krenulo, sve na prepaidu postaje povoljnije od pretplate. Za ne vjerovat!
Ovih 0kn za tarifu "Medju nama" je cisti odgovor na VIP-ovu "Hocu VIP+" tarifu. Inace ni VIP nije nista takvo predvidio za pretplatnike.
To samo potvrdjuje moju teoriju, da vecina potpisuje 24mjesecnu tamnicu a ne ugovor zbog jeftinijeg telefona!![]()
Što se mene tiče, telefon u cijeloj priči nije toliko bitan; volim pretplatu više od bonova, dobijem ispis poziva na kraju mjeseca; ........
Ali kako je krenulo, sve na prepaidu postaje povoljnije od pretplate. Za ne vjerovat!
A što je sa web shopom. Kada će se moći kupiti bon preko web shopa?
bon ce se moci kupiti kad ode ona akcija od 25 kn znaci nakon 31.10.![]()
Katastrofa, cekam vec 15 dana da mi rijese prigovor. Zovem, kazu "Zvali smo vas ali se niste javili"... 2 puta nisu dobili moj faks vezan za raskid ugovora... Da, da... Kakav kretenizam
Forumaš godine :)
zovu 2 puta. i ako se ne javis, onda salju mail ili ako ne ostavis mail,onda prigovor rijese kako misle da valja, prema pravilima iz ugovor, naravno ne uvijek u korist korisnika.
Ponovno usluga TPO nije dostupna. Nadam se da vraćaju sustav na stari prikaz potrošnje.
web shop takodjer ne radi![]()
![]()
![]()
kaj su nadogradili uopce?
Danas su me i zvali i poslali mail. Svasta
i sta je bilo? jel dosla kakava ponuda?
Ne, jos![]()
Mozda su tebe zvali. Ja potvrdjujem isto sto i on, a to je da lazu da su zvali.
baš me zanima koji to "majstor" sastavlja cijene mobitela za produljenje pretplate ili prelazak sa drugog operatera...
imam 5mj do kraja pretplate i mislim da ne namjeravam produživat, rađe ću kupit mob preko oglasnika za parsto kn više i free sam..
Meni se recimo Samsung Galaxy isplati uzeti i ja sam zadovoljan cijenom ! (2000 kn)
Opet se ne može provjerit trenutna potrošnja. Ma ovo je užas.................
da, usluga nedostupna...a zadnji dan u mjesecu.... sad i oni koji nisu potrosili iznos ukljucen u mjesecnu naknadu, ne mogu to znati, ili mogu potrositi puno vise nego sto su planirali.
shit...big shit
Jadno,jadno.Ma ne znaju ni kad će se moći provjerit
dragi moj tele 2 ja ti ovaj mjesec neću ništa platit jer kako nemogu vidit potrošnju znači nisam ništa potroši.. a jednom mi je uspjelo pokazat da je 0(nula)
znači kako ja neman uvid u potrošnju vi mi možete dat račun od 123 kuna a ja vam neću platit jer to je kleveta jer kako znam da sam potroši 123 kune možda sam samo 23 kune u mjesecu.. a ni minimalnu potrošnju od 100 kuna vam nedam jer zašto da platim nešto što ne valja i krši moja prava, znam da piše u ugovoru da možete mnjenjat nešto. ali to je na veliku štetu mene i ostalih korisnika, tako da mi nismo bili u mogućnosti neometano i u potpunosti koristit vaše usluge pa ih vi nemožete naplatit jer to je onda da prodajete muda pod bubreg, da je u 30 dna 28 dana sve radilo onda bi vam bilo oprošteno, ali u 30 dana 28 dana ništa ne radi i valja to je onda jako zabrinjavajuće.. tako da moj dragi tele 2 akio želite ostat ozbiljan davatelj usluga trebate dat nam neke pogodnosti ili ne nas pitat da platimo račune za nešto što nismo mogi koristit provjerit i u potpunosti iskoristit ono što smo potpisaliu ugovoru..
još se nadam da će to pročitat tko is tele2
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Ja sam isto mislio da platim koliko mi je MMP. Ili malo bi trebalo proučiti, mislim da je zakonski neko nešto da moraš platiti ono što ne osporavaš, ili prosjek 3 zadnja plaćena računa. Zna li netko ovdje to; da ne gubim sada dan na traženje zakona.
Uglavnom, ovaj mjesec sam odlučio da više nikada neću potpisivati sebi ugovor na 2 godine. Jer, da nisam pod ugovorom, zasigurno bi ovaj mjesec napustio dotičnu mrežu, bar na neko vrijeme!
pa da baš tako hp compaq. ako je preko 100 kuna kolika mi je pretplata ja ne platim jer toliko se mora. a ni kunu više im nedam jer nisam znao i moga kontrolirat troškove, može bit da nisam potroši tih 100 kuna nego 80 i tako je 20 otišlo njima, jer da znam koliko mi je ostalo lako zovem 060 i doniram negdje tih 20 kuna tako ništa..
a ja sam već 3-4 godine tele2 ali od 5 mj na pretplati i baš super vrjeme sam potrefi za se vezat..
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Pridružujem se kritikama. Od 31 dana samo par dana je radio prikaz potrošnje. Iako i tih par dana je radio po njihovom tumačenju, po mom tumačenju prikaz koji pokazuje samo iznos iznad MMP nije prikaz nego sranje. Što se tiće HAKOMa, njih treba ukinut. Ne rade ništa sami nego se trebaju korisnici žalit, jebeš takvu agenciju ako sama ne provodi neke akcije za zaštitu naših prava. Na sve odgovaraju, trebate provjeriti u uvjetima njihovog poslovanja, u ugovoru koji ste potpisali itd. Ako oni nemaju ugovor u uvjete poslovanja mobilnih operatera, onda koja je njihova funkcija?
Što se tiće raskida ugovora, vjerojatno je moguće, ali se onda gasi broj. Taj broj je ipak moj, i trebala bi postojat mogućnost da ga prenesem u drugu mrežu, ako oni mjenjaju uvjete ugovora. Naravno i tu se HAKOM pravi blesav. Ja ćekam sad još malo istek ugovora a nakon toga me tele pretplata neće vidjet više.
Bookmarks