Dolphin podržava Donut(1.6), Dolphin HD ne podržava.
http://www.dolphin-browser.com/
Ne kužim zašto bi uopće i probao Fennec. Zauzme 44MB i bugovita je, uostalom u beti je pa je zato bugovita.
Thanks na ispravci georgy.
pozdrav svima
ima mozda koji program za android koji odbija pozive sa svih brojeva koji nisu u imeniku ?? Hvala!![]()
Call Filter
Odabereš kontakte koje želiš da NE blokira, sve ostale će blokirat.
Vidim na youtubueu da ima angrybirds za android, ali nazalost je nema u marketu. Pa ako je tko ima molio bih ga da stavi ili barem link odakle bi se mogla igrica skinuti
Pitanje je ima li je za Hero i Android 1.5.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ovaj gore dijagram je sve samo ne točan. fennec užasno sporo radi. dolphin mi je nekako najbolji, zbog pregleda taboa i svega. stock mi je isto ok. ali fennec, definitivno ne spada u kategoriju najbržeg. isprobao i na eclairu i na froyo-u.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kako mislis nema?
Pa ima, jer ovo je za usporedbu kako sada stvari stoje..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa dijagram je dobar. Fennec je najsporiji, stock nqjbrži. Kaj je čudno sad?
Ma nista, rijeseno.
Ajmo dalje, ova "diskusija" se vec previse oteze.![]()
ne kuzim zas vi moderatori tako gušite forum.. al to je stvarno istina..
Neka vam bude ali budite slobodni otvoriti i novu temu, ne košta.
HC4L
Ne guše nego moderiraju. Forum nije chat. Zbog ne moderarianja teme postanu prevelike i teško čitljive onima koji se žele uključiti u raspravu a ne da im se sve čitati. Kao posljedicu imamo jedna te ista pitanja i odgovore u istoj temi. O ovom pogrešnom tumačenju grafa je stvarno potrošeno previše postova.
No da krenemo dalje.
Za ekipu koja koristi Froyo(ne znam jel može i 2.1) izašao je novi Youtube. Ima ga na marketu. Meni osobno je predobar, UI mi se sviđa.
Također su izašli novi Documenta to Go, verzija 3.0. Novi UI također, puno ljepši nego prije.
I ima novi player u beti, VPlayer se zove. Pušta navodno sve, od avi, preko rmvb do mkv-a.
Znam da je posta kao neke preporuke, al pošto je u preporukama moj post zadnji pa da ne bude dupli(a da ne editiram jer ljudi možda ne znaju) pišem ovdje
Da li netko ima ili zna gdje mogu skinuti aplikaciju HrCaller id??? Hvala
Maknuta je s marketa. Ne znam zašto.
Na službenoj stranici je barkod i nema rezultata.
Bookmarks