Odes Settings i omogucis Last.fm scrooblanje, inace Last.fm radi s DoubleTwistom, HTC Music aplikacijom i stock Android playerom (to su svi koje sam isprobao). Vidi se po bugovima da je jos u beti, al meni je dobar jer lagano prek kompa napravim playlistu i samo stavim na mob a winamp beta uredno ucita playlistu dok doubletwist i stock Music to nisu mogli.
dal je netko mozda uspio negdje nac pro evolution soccer 2011 (PES 2011) za android?????????? ja trazim svugdje al pisu samo informacije o toj igri nema nigdje download.. preso sam sve forume na kojima inace skidam igre :/..
Jel postoji neki program kojim bi mogao mjerit brzinu SD kartice?
Recimo, imao sam SD HC karticu, 4GB class 2 i kada odem u hboot menu tamo mi pise da treba 20 sec da se mounta, a kada sam stavio 8 GB class 4 isto pise 20 sec.
Sta nebi trebalo biti brze ili?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
postoji li neki app za praćenje poziva i sms-ova vremenski, količinski ....
mozda je glupo pitanje ali nemogu u Winamp-u naci internet radio....
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
e vec sam 600 puta vidio ovdje na forumu razne aplikacije koje sluze za snimanje puta di trcis il se vozis biciklom i pise kolko km si preso.. kolko brzo ides i sl.. aj pls nek neko napise neku koju smatra dobrom... hvala
Ako si već vidio 600 puta mogao isprobati koju onda.
Uglavnom RunKeeper (Pro).
OruxMaps, besplatna aplikacija koja je po meni jedna od najbolji za GPS praćenje. Imas program za Win (Mobile Atlas Creator) s kojim mozes skidati GoogleMape - definiras podrucje i zoom levele i onda prebacis na mobitel i mozes koristiti u offline modu. Snima cijelu stazu koju poslije mozes exportirati npr. u Google Earth.
Stvarno jako dobro odrađeno za jednu besplatnu aplikaciju.
Molio bih link od nekoga tko ima HAWK za android.
Probaj na mobilism, tamo imas tu igricu...
@Gogs - HAWX se zove, vjerojatno si tražio HAWk pa zato nema
Pozdrav!
Zanima me postoji li koja aplikacija ili pak način da se pokrenu JAR, JAD ili JAVA EMULATOR fileovi? Probao sam instalirati, ali ne želi na HTC Desireu! Hvala na odgovoru!
ima li tko krekirani SwitchPro?
thanx!
k++
Takodjer i Solo, full verziju (virtualna gitara)
thanx
ditto for System Panel (full verziju)
Zadnji uredio HCSC : 23-10-2010 u 19:47 Razlog: spajaj
Ipak je stock browser brži od Dolphina kojeg mahom koriste.
Dosad sam koristio samo skyfire, jer mi prikazuje sve kao i na kompjuteru (znači nije za mob prilagođeno, tj. može se i to podesit), pa kada sam vidio ovaj dijagram odlučio sam isprobati Fennec Alpha ali kada ukucam u Market ništa ne nalazi.. Možda zato što ne podržava 1.6?
EDIT: Gledam sad po netu, ni Fennec Alpha ni Dolphin ne podržavaju 1.6, nego 2.0 ili više..
Imali išta za 1.6.3.4 Galaxo?
Zadnji uredio GT-R : 25-10-2010 u 21:59
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks