"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pozdrav,
imam LeeDroid2.0 ROM i išao sam aktivirati A2SD+ uz pomoc ROM managera.( sve kako piše na uputama u threadu od leedroida). I naravno nakon toga mi se mobitel ne pali, upali se bez kartice, ali s njom nece.
Našao sam ovu metodu pa ako je tko ima iskustva nek javi: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=745547 . Jel bi popravio situaciju kad bi kupio novu karticu ( ionako sam je namjeravao kupiti), da ne gubim živce s oživljavanjem stare? Hvala.
EDIT: Čini se da je sve ok, OS se malo duže dizao al se uspio dignuti, čak i kartica koja je prje pokazivala 3.6 , pokazuje 3,18 GB, samo je pitanje jesam ja to sad sredio a2sd+![]()
Zadnji uredio Charlee : 13-09-2010 u 23:33
Ako ti kartica pokazuje 3.16 onda si sredio...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
E hvala, čini se da A2SD funkcionira. Piše Total 457 MB, free 343 MB.
A gdje privjeris koliko na particiji imas slobodno?
Ma rijeseno...u prethodnom postu je pisalo,a nisam vidio...tamo vidis internu memoriju, I memoriju uredaja, ali ne vidis ext...
opet novi leedroid...sad je vec na 2.1...fino...
dali ce mi sta znacit ako ja prije instalacije 2.1 wipe-am i formatiram karticu i sve to??ili ce ucinak novog roma biti isti??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
instalirao sam najnoviju verziju open desire, sada me zanima jeli moguće skidati sve programe sa marketa BESPLATNO? čuo sam da ima neki app za to?
čisto sumnjam da aplikacije koje se trebaju platiti možeš skinuti besplatno sa Android Marketa...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Wipe je potrebno raditi samo kod prelaska na drugi ROM ili ako upgrade postojeceg ROM-a tako navede. U ostalim slucajevima wipe najcesce nema efekta.
Tesko da postoji takvo sto...postoji market enabler s kojim mozes otvorit te aplikacije,tj.pronac ih na marketu...
Ja imam jedan drugi problem sa dolphinom...sve je dobro radilo do maloprije...do sada mi je uvijek oznacio onaj link koji stisnem,rj.poplavi ga...a sada vise ne...gdje se to namjesta?
Ne znam sto si pod tim tocno mislio. Ako si mislio hoces li moci piratizirati aplikacije, to ne samo da neces moci (ne znam kakve to uopce veze ima sa ROM-om koji si stavio), nego to nije ni opravdano, moralno, eticki ili bilo kako drugacije, buduci da su Android aplikacije uglavnom smijesno jeftine...
ja jos nisam uspio rijesit...ali sam skuzio da mi je to samo na fejsu tako...na ostalim stranicama sljaka normalno...barem mi se cini
jel ima ko kakav link sa dobrim temama i neke modifikacije za leedroid??htio bi promijenit neke stvari...ali nemogu nista nac. gledam na xda, ali uopce ne kuzim sto je ta ovaj rom...skoro sve je za open desire, i za cyanogen...
sve mi se cini da cu mijenjat rom... :-)
ali sto je najgore neda mi se opet zajebavat sa svim aplikacijama iz pocetka...
koji je daleko najbolji rom, sa najvise mogucnosti, najbrzi, najstabilniji???
jel ima negdje nekih screenshotova sa opendesire...??zanima me izgled...
sto je bolje na open desire, za razliku od leedroida??
http://forum.xda-developers.com/atta...4&d=1277773081
Što je bolje? To što nema Sensea i dosta dodanih stvari. Baziran je na Cyanogen modu što znači da iza njega stoji sama krema Android developmenta...i updejta se vrlo često.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks