dobro ja sam idiot to bez daljnjeg.. neznam kak sam uspio 2 puta isto napisat xD.. al ti cinon frende izgorio si.. aj sad kreni citat kaj sam napiso.. za 7 dana ti mozda dode do glave.. cujemo se tad
edit: pise da je ona tema prociscena... aj molim te odgovori jos jednom ovdje xD
Zadnji uredio marko2781991 : 06-09-2010 u 22:38
Hmm, ovo je moguca reakcija na to da si shvatio da je ona stranica odlicna za osobe poput tebe. Ljene osobe koji bi sve odma dobili servirano..
Moguce je i to da ljecis neke svoje komplekse, no internet nije mjesto za to :S
Dao sam ti link, koji bi ti dao neke informacije kako doci do rezultata, ocito ti nejde bas dobro rjesavanje problema...
Inace, za sva ostala pitanja tu je tvoj vjerni prijatelj
EDIT:
Cekaj malo, pa odgovorio sam ti napitanje.
Trazio si di mozes nac te aplikacije, ja sam ti dao stranicu, sta je tako tesko koristiti google? Ili nedaj boze malo prolistati po sticky temama?? Ohh
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 07-09-2010 u 00:17
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
izgleda zanimljiva ova navigacija,da li je netko mozda ima
http://www.navionics.com/MobileMarin...leType=Android
Pitanje u vezi programa "MixZing", za slušanje MP3 pjesama.
Dali je verzija skinuta sa Marketa trial (ako je, dali postoji cracked).
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Nije trial, već samo nemaš sve aktivirano, odnosno nemaš ovo: No ads, Unlimited use of the lock-screen widget, Unlimited use of the MP3 tag editor, Access to the 8 other free download songs, Additional premium features in the future (lyrics, music ID, etc.).
Za full verziju potraži na stranicima koje su u drugoj temi o aplikacijama u prvom postu.
na androidu mi je sve super osim dvije najosnovnije stvari a to su telefonski imenik i sms.. imenik mi je povuko sve kontakte sa fejsa i gmaila i jako tesko mi se snalazit po njemu a sms aplikacija je isto usrana.. do maloprije sam imao onu handcet ili tako nesto al i ona mi zadavala poteskoce kad bi trebao staviti primaoca i stalno je nesto konvertirala sms u mms iako bi napiso sam 50 znakova..
ima li netko prijedlog za neku dobru aplikaciju telefonskog imenika bez fesjbuk sranja i normalne sms app?
Fejsbuk kontakte mozes iskljuciti u opcijama imenika i ne moras ih sinkronizirati, a kod Handcenta takodjer u opcijama iskljuci autoconvert u mms.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@egotriper,
A da malo pogledas po postavkama tih aplikacija? Nadje se tamo svasta, npr. mozes iskljucit automatsko prebacivanje u MMS.
A i automatska sinkronizacija se moze iskljucit... Ne treba odmah trazit druge aplikacije.
BTW, Handcent SMS je jedna od najboljih SMS/MMS aplikacija za Android...
EDIT:
Oh gle, pretekao me neki xlr.![]()
ima još jedna zanimljiva ali samo za skype chat...imo.im
Gdje se nalaze od nekih muzičkih aplikacija playliste?
Primjerice TuneWiki i MixZing mi koriste iste playiliste, pa me zanima gdje se nalaze da ih mogu kopirati u komp u slučaju da mi se izbrišu.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pitanje.....
Dali ima neka aplikacija koja se spaja wifi-em na mrezu s PC-em i da se mogu filovi prebacivati s pc-a na android telefon , kao sto ima Iphone?
Neznam dali sam dobro objasnio.
Imaš ES File Explorer, uz obični file manager nudi i file transfer između moba i PC-a preko wlana.
Zadnji uredio xlr : 08-09-2010 u 17:45 Razlog: dodatak
možda i dropbox pomogne
ES File Explorer odlično funkcionira... to je ono sto mi je trebalo...
Dropbox je genijalna stvar ali jos uvijek razmisljam kada bi mi posluzila i za koje potrebe....
E sad... People na HTC Wildfire mi ne odgovara... zbpog manjeg ekrana nego na Desire-u kad upisujes ime kontakta ostane ti u gornjem dijelu sam jedan kontakt vidljiv... nemam krastavce od prstiju ali jedva pogodim na kontakt ...
Jel ima neki provjereno dobar adresar ili phonebook koji ima drukciju politiku razvrstavanja kontakata u adresaru.
Na Nokia E66 je to bilo odlicno napravljeno... jednostavno i brzo si mogao doc do kontakta....
Hvala na bilo kakvom savjetu...
evo mene opet.... skinuo rack player instalirao i stavim .rmvb file da mi pleja i nista ugasi se rock player i kao da nista nije bilo....
Da li je netko imao ovakvih problema....
e da nisam napisao mobitel je HTC wildfire.
Rock Player sada ima i univerzalnu inačicu (ARMv7 i v6 više niti ne vidim u marketu).
Nije univerzalna već je Google zabranio dvije verzije i ostala je samo jedna na marketu.
Ostale verzije mogu se skinut na službenoj stranici.
neka aplikacija da pokazuje sms izvjesce u nekom obliku pop up prozora i sl?? na wildfireu mi ne radi ,mozda radi ringo pro koji mi omogucuje pop up sms_a,mp3 za ton i sl a izvjesce nema..a opcija izvjesca u osnovnom widgetu poruka je ukljucena al nista..
Handcent SMS to ima.
Mislim da se vec pricalo o tome...
jel ima tko swype sa hrvatskim jezikom, ali za milestone (854x480px)?
onaj link što je georgy postao ne radi baš (bar ne u landscapeu)
ja pokušavam editirati apk file od originalnog droida i ubaciti hrvatski unutra, al mi za sada ne uspjeva baš, stalno se ruši app kod instalacije :/
Bookmarks