Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 6 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 76 do 100 od 126
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Poklonite neki plizz! :)
    Operater
    Sve u jednom
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Također nabavio dotični mobitel. Skinuo sam Samsung Kies prebacio nacin rada na usbu u Samsung Kies mode i dalje ga ne prepoznaje, windows7 ne nalaze drivere preko neta jednostavno. Ako netko zna rješenje neka pomogne.

Inače mobitel je strava. Ne ću pričati što je na njemu odlično kad je skoro sve savršeno od OS-a do hardwarea. Spomenut cu neke od mana.

Kad je pri kraju baterija(15%) mobitel se sam prebaci u saving power mode što iritira jer se jako slabo vidi na displayu(pogotovo vani po danu), zatim kad se piše poruka iskljuceni su senzori pa ne zeli rotirati za wide tipkovnicu kad se pišu poruke.

Jednom mi se sam otključao u džepu i tako fino nazvao nekoga iz imenika. Drugi puta je toj osobi poslao praznu poruku. Znači kad ga stavljate u džep display okrenite kontra tijelu.

Jako iritira i stvar kod pisanja koja nije dobro riješena a to je da kad pogrijesite pri pisanju i zelite se vratiti nazad na obrisete/prepravite slovo uspjet ćete tek iz 3. puta(važno je naglasiti da nemam prste kao ćevape).

Još jedna stvar koja se dogodila je da se mob zamrznuo i sam resetirao. Skinuo sam sa samsung appsa nekakvu aplikaciju i kod korištenja iste zamrznuo se mobitel i resetirao. Vjerojatno je na taj način izbjegao error u aplikaciji što mislim da je čak i pozitivna stvar za taj OS jer kod većine drugih smartphoneova mobitel se samo zblesira i moras ga sam ugasiti vadeći bateriju ili nešto slično(tipa Symbian)

To je to od mene. Ako netko moze pomoći u vezi sa samsung kiesom neka javi. Vjerojatno trebam samo drivere za kies zasebno ali toga nema na netu posebno za skinuti pa ako tko koristi neka ode u folder od Kiesa i kopira folder(USB drivers) i uploada na net. Bio bih zahvalan!
    Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    m:tel
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.222, Nivo: 25
    Bodovi: 11.222, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mobitel mi se jako svidja. Procitao sam sve 4 stranice i vidio dosta pozitivnih komentara. Ali vidim da je nekome vec crkao i da mu ga je t-mobile zamjenio,i sad me to brine. Jer sam ja mob nasao povoljno u jednoj firmi koja daje garanciju na samo 6 mj. A kod njih su mobiteli dosta jeftiniji nego inace.

I mozete da mi kazete kako stoje stvari sa Bada OS-om,koliko ima igrica,aplikacija i sl. ?
    Hvala
    Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    odeš na www.samsungapps.com i pogledaš kaj se nudi

što se tiče reklamacije, meni je krepao zvučnik i u t-mobilu su mi dali skroz novi uređaj, ovaj radi perfektno. ti sam procijeni gdje ti ga se i kako isplati kupiti, svaka elektronika (ustalom kao i sve ostalo) može krepat, a i nemora nikad......

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sunseeker Pregledaj post
    evo ovako još par brzinskih dojmova (ovaj put onih koji mi malo idu na živce)

tipkovnica radi dobro ali ima jedna užasno iritantna stvar, kad se po menijima ili tipkovnici tipka svaki stisak (to se naravno može isključiti) je popraćen "klik" zvukom, ali problem je što taj "klik" nije instantan ko npr. na iphoneu već prvih par tisućinki ima prazan prostor, to onda u praksi znači ako brzo tipkate na tipkovnici će taj "klik" kasniti za vašim tipkanjem - strahovito iritantno. općenito je to cijelo iskustvo "dodirnog" ekrana bolje na iphoneu, 8500 je brz i sve to ide glatko, ali jednostavno nije fluidno kao na iphoneu.
    kako isključiti taj klik?

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imaš dvije mogućnosti, ili dok si u početnom meniju (onom sa widgetima) jednostavno sa tipkama za pojačavanje/smanjivanje sa lijeve strane moba stišaš na 0 ili odeš u settings>sound profiles>normal i na zadnjem baru "system" staviš na 0

to ti je to

7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav , evo još jednog vlasnika Wave-a , samo nemam takve probleme kakve vi navodite (bilo bi super da je problem da ešto neznam namjestit ) .
    Znači meni dolazi do takozvanog blue screena , kad se pokrene neka aplikacija ili kad ih je više aktivno i odjednom dobijete taj plavi ekran sa ispisanim kodom kako se desio crash aplikacije evo i linka da vidite o čem se radi http://www.youtube.com/watch?v=HZOaf-hg0nE , eto ako ko ima kakvu ideju il slično iskustvo neka se javi il podijeli info

7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo i ja sam kupio wave prije nekoliko dana. imam neku pretplatu u t-comu u kojoj se naplaćuje korištenje 3G mreže za surfanje po netu. sad me zanima dali ako idem na net preko WI-FI-a, hoće li mi onda usput trošiti impulse od 3G-a isto?

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G
    Operater
    Tomato
    Bodovi
    8.329
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.329, Nivo: 21
    Bodovi: 8.329, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlackSonic Pregledaj post
    evo i ja sam kupio wave prije nekoliko dana. imam neku pretplatu u t-comu u kojoj se naplaćuje korištenje 3G mreže za surfanje po netu. sad me zanima dali ako idem na net preko WI-FI-a, hoće li mi onda usput trošiti impulse od 3G-a isto?
    ako koristis WiFi, nece ti koristiti promet od 3G
    jedino u slucaju da neki program bas koristi 3G, ali mislim da nema takvoga

7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel nitko nema problema kod rušenja aplikacija tj. pojave plavog ekrana i prisilnog reseta aparata , događa mi se kod igri i nekih aplikacija , jednostavno kad izađem van igre pojavi mi se to i moram resetirat mob . , jel zna ko način da to rješim osim zamjene uređaja?

7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    samsung s8500
    Operater
    T
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    samsung s8500
    Operater
    T
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao MadMatax Pregledaj post
    Jednom mi se sam otključao u džepu i tako fino nazvao nekoga iz imenika. Drugi puta je toj osobi poslao praznu poruku. Znači kad ga stavljate u džep display okrenite kontra tijelu.
    mob ti se ne može baš tak lako sam otkljucat u đepu osim ako ti nije uključeno otključavanje bilo kojom tipkom

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S4
    Operater
    sve
    Bodovi
    12.359
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.359, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel postoji za ovaj mob.nesto kao nimbuzz ili slicno jer vidim da skype nece nikad napravit za njega...debilno mi je to da nema skype...postoji li neka aplikacija koja bi otvorila .pps - PowerPoint
    Zadnji uredio batal : 02-09-2010 u 16:04

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Note White,Evo 3D,B5702
    Operater
    Tmobile,Tele2,Vip
    Bodovi
    4.414
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.414, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav ekipo...
    Ja sam takodjer ponosan vlasnik Wavea,koji me u svim aspektima mobilne telefonije zadovoljava ali ima dvije mane koje meni osobno jako smetaju...
    Prva greska mi je u tipkovnici buduci da su razni upitnici,zarezi,tocke itd na drugoj stranici,sto bi po meni svakako trebalo stati na prvoj...
    Druga greska je slike kontakta u porukama...Kad idem na kontakte i od tamo pisem poruku prikaze sliku ali kad idem na poruke i od tamo krene neki dijalog,nikako da prikaze sliku...
    Cudno,ali to mi se i na desireu desavalo...
    Inace mob je u Ita prihvacen kao blagoslov,citam po raznim forumima i svi su ludi za njim,neki kazu da je po brzini brzi od Galaxya S i Desirea...
    Cijena mu je 289e u Ita...

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S4
    Operater
    sve
    Bodovi
    12.359
    Nivo
    26
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    je,mobitel je njbolji do sada i nema veze s nicim do sada( imam ih svih koji predstavljaju top)...od funkcionalnosti do diajna...jedina mana je sto dodatne aplikacije ne prate potrebu korisnika...od dosadasnjih aplikacija je uglavnom neupotrebljivo...arapskih aplikacij ko u prici,kurani i te seheme...

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Note White,Evo 3D,B5702
    Operater
    Tmobile,Tele2,Vip
    Bodovi
    4.414
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dajte mi recite ako netko od vlasnika Wavea ima problema sa prepoznavanjem broja,tj svako toliko mob prolupa i pri primitku poziva ne prepoznaje clana koji je vec u imeniku nego mi umjesto njegovog imena izbaci broj...
    Prijatelj koji se bavi servisiranjem mobova kaze da je moguce da ima problema sa brojevima ako nisu svi u imeniku uvrsteni na nacin 0038598xxxxxx a ne 098xxxxxx...
    Pa ako netko ima kakav prijedlog da to rijesim bio bih zahvalan...
    Btw,to se takodjer desava i u porukama pa me zanima dali je to samo bug ili postoji neka caka...
    Pocinje drugo poluvrijeme,pozzz...

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S4
    Operater
    sve
    Bodovi
    12.359
    Nivo
    26
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja nemam tih problema iako su mi svi brojevi bez 00385 itd

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Note White,Evo 3D,B5702
    Operater
    Tmobile,Tele2,Vip
    Bodovi
    4.414
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A koji firm imas?

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    što se tiče tipkovnice, drži malo duže enter i imati ćeš brzi izbor točke, zareza, upitnika. odlična stvar, koja super funkcionira.

ovo za slike konatkata i poruka ne znam o čemu je riječ, takvih problema nemam isto kao i ono s brojevima, meni sve radi ok

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S4
    Operater
    sve
    Bodovi
    12.359
    Nivo
    26
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Juventino85 Pregledaj post
    A koji firm imas?
    onj koji je bio kad sam ga kupio i nemislim mijenjat

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Note White,Evo 3D,B5702
    Operater
    Tmobile,Tele2,Vip
    Bodovi
    4.414
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma moji je uvozni,tako da se moram fleshati,mjenjati product code itd za apdejt...
    Sinoc sam cijelu noc kopao po ipmart i dotsisu a tamo su ljudi preporucili da se ne isplati riskirati jer da ima mnogo ljudi kojima je Wave crko prilikom flashanja...
    Prodati cu ga pa uzeti neki iz HR...
    Pozdrav...

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sunseeker Pregledaj post
    što se tiče tipkovnice, drži malo duže enter i imati ćeš brzi izbor točke, zareza, upitnika. odlična stvar, koja super funkcionira.

ovo za slike konatkata i poruka ne znam o čemu je riječ, takvih problema nemam isto kao i ono s brojevima, meni sve radi ok
    nije enter, već space tipka - sori, lapsus

7 days registered

Datum registracije
    Sep 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jučer sam dobila ovaj mobitel i oduševljena sam. Međutim, jedna me stvar frustrira, to jest dvije stvari.

Kao prvo, prebacivala sam memorijsku karticu sa svoje stare Nokie (ista je kao ova u Samsungu, međutim, ništa se ne očitava, kao da je kartica prazna. Ima netko ideju zašto?

Također, da li netko zna kako bih mogla prebaciti igrice i aplikacije koje su skinute na staru karticu na ovu novu?

I najvažnije - kad se pokušavam spojiti preko USB kabela s kompom - ne prepoznaje uređaj, dakle, apsolutno ništa ne mogu prebaciti na njega niti s njega. Išla sam na postavke i prebacila na Kies kada sam pokušavala spojiti i prebacivati pjesme preko toga, no Kies ga ne može učitati (najnovija verzija). Stalno mi se u donjem desnom uglu pojavljuje prozorčić u kojem piše nešto tipa "new MTC device connected" no i dalje se u Kiesu ne pokazuje ikonica da je povezan, već ga neprestano traži i izbacuje taj prozorčić.

Prebacila sam potom na USB prijenos podataka kada sam isto htjela napraviti preko My Computer i c/p. No, ni tu ga ne prepoznaje. Što da radim???

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    2.590
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.590, Nivo: 11
    Bodovi: 2.590, Nivo: 11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo još jednog vlasnika samsung wawe-a.Pročitao sam vaše komentare imam par pitanja,komentara i možda koji koristan odgovor.Vidim da ste spominjali skype program može li mi netko objasniti što je to?Donedavno sam imao mobitele sa kojima sam bio sretan što im je displej bio u boji,i moram priznati da mi je sve ovo komplicrano sa samsungom.Mnogo opcija,cjeli tjedan sam prčkao po njemu dok nisam skužio kako deaktivirati internet(nabio mi je 400kn na kartici jer sam prebacivao iz starog mobitela u novi),kupio sam mobitel u T-mobile paketu košatao je 2600 kn dobio sam karticu od 2 gb za koju većina tvrde da nisu,slušalice i naravno punjač.Razočarao sam se pošto mi nisu dali cd sa driverima,a ja doma nemam internet,nemogu ništa prebaciti na mobitel,to je jedini minus koji imam za dodati.Iako Samsung nije bio moj prvi izbor,ne samo da mogu reći da sam zadovoljan sa mobitelom,nego oduševljen.Cjena je vrlo dobra za ovakav tip mobitela i nije mi uopće žao novaca,ima brži procesor nego galaxy s i takav tip mobitela u klasi koja je mnogo skuplja,meni jednostavan,pregledan i naprosto oku ugodan,za razliku od većine konkurencije,čije sam mobilne uređaje isprobao.Brz,kamera bolja nego moj fotić doma.

Zanimljivosti:
    Mnogi su se žalili na česte kvarove.Neznam gdje sam to pročitao ali ako na badi pokušate proći olovkom po monitoru svatiti ćete da se ništa ne događa i da se mobitel neće niti pomaknuti,zašto?Zato jer je ekran tako napravljen da reagira na sićušni elektricitet koji izlazi iz vrha prstiju i nemože reagirati na ništa,možemo reći na sve što nije živo.Moguće da su neki od vas izložili mobitel visokom elektricitetu(TV,Kompjuter...),magnetu(zvučnika) ili brisali display vlažnom krpom ili maramicama na što proizvođač upućuje da je vrlo štetno za mobitel.Ja sam osobno kupio fotrolu za njega(20kn) i držim ga podalje od elektronike i vlage.Radi savršeno!
    Zadnji uredio I DAL I : 30-09-2010 u 02:30

7 days registered

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    Samsung S8500 Wave
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lola kao prvo igrice i aplikacije koje si ti imala na nokiji su za symbian, dok samsung radi na bada osu. nista od toga ti nije kompatibilno pa ti zato ni ne prikazuje. mjuzu,clipove, filmove sta god to mozes prebaciti u komp, formatiraj karticu,stavi je u samsung,pa onda izvadi i prebaci to sa kompa na karticu i radit ce. sta se kiesa tice meni na xp sp3 sve radi super,jedino sam imao problema sa instalacijom kiesa zbog presporog servera s kojeg je nesta u toku instalacije trebalo dodatno skinut. firmware nisam nadogradjivao jer se drzim stare poslovice,ako sve radi super nista ne diraj
    meni svaki puta kies prepozna mob. tj ne samo kies nego winsi opcenito.

I DAL I @

skype je IM program koji funk slicno ko msn. moze se koristiti na badi za chatanje,al posto bada ne podrzava VoIP onda je nemoguce imati video pozive preko toga i to smeta mnoge vlasnike wavea.
    sta se tice neta da, meni je uspio pozderat 20kn al sam uspio postavke smrdat,to je prvo sta radim,kad palim mob jer sam naucilo lekciju 2004 sa samsungom v200 i gprs-om(tada novitet).
    meni je uzeo 20kn jer sam morao sprobat mob posto sam kupovao od jednog dečka koji ga je prodavao neraspakiranog kupljenog u t-mobileu. inace se mob prvi put pali sa karticom na kojoj je 0kn i nije na pretplatu. takvu nije tesko nac da ti netko posudi od frendova ili ima netko doma.driveri ti netrebaju (barem meni nisu do sad nikad trebali) tak da ne kuzim cemu zalbe oko toga.
    karticu sam zamijenio sa 16gb class6 i mogu rec da mob i dalje radi identicno unatoc tome sta sad imam 5 giga mjuze i par giga filmova i serija gore. baterija mi dura od 4-7 dana ovisno o koristenju.
    ja sam ga kupio za 1800kn i smatram da sam ubo best buy.. sumnjam da ista u kategoriji do 2000kn moze ponudit tolko toga kolko wave. wave nudi kolko nude i 3-4 tisuce kuna modeli...

wave preporucam svima =))

7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi, molim vas pomozite. Je li moguće sa ovog mobitela kopirati SMS u kompjuter i na koji način?

+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 6 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Samsung Bada OS
    By yager in forum Samsung
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 11-03-2010, 14:58
  2. Odgovora: 7
    Posljednji post: 08-01-2009, 03:21
  3. Doubao 728 - prvi mobitel koji istovremeno radi sa dva sim-a
    By RAUL in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 24