Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 126

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ovako još par brzinskih dojmova (ovaj put onih koji mi malo idu na živce)

tipkovnica radi dobro ali ima jedna užasno iritantna stvar, kad se po menijima ili tipkovnici tipka svaki stisak (to se naravno može isključiti) je popraćen "klik" zvukom, ali problem je što taj "klik" nije instantan ko npr. na iphoneu već prvih par tisućinki ima prazan prostor, to onda u praksi znači ako brzo tipkate na tipkovnici će taj "klik" kasniti za vašim tipkanjem - strahovito iritantno. općenito je to cijelo iskustvo "dodirnog" ekrana bolje na iphoneu, 8500 je brz i sve to ide glatko, ali jednostavno nije fluidno kao na iphoneu.

mailovi su dobro rješeni i korisnički račun se kreira lakoćom, baš kao i spajanje i preuzimanje, jako dobro. no ima jedna stvar (koju ja možda nisam skužio kako isključiti/uključiti, pa možda niti nije nedostatak) pri konfiguraciji maila podesite kolike da mailove prima (u MB) no bez obzira kada mail stigne u inboxu će biti samo "subject" i onda za svaki pojedini mail morate ići na "retrive" - malo iritantno, ponavljam ovo se možda može i podesiti drugačije, ali ja nisam uspio skužiti kako

evo to je par - dojmova, daljnje impresije javljam

sve u svemu, mob ima veliki potencijal i bada je za jedno novorođenče fenomenalno ispala, ima tih par stvari koje zahtjevaju dorađivanje, ali sve u svemu veliki + za badu

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    n97mini,sam.s8500,n900
    Operater
    vip,t-m,tele2,o2
    Godina
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sve u svemu, mob ima veliki potencijal i bada je za jedno novorođenče fenomenalno ispala, ima tih par stvari koje zahtjevaju dorađivanje, ali sve u svemu veliki + za badu[/QUOTE]

potpuno se slazem s tobom,svaka cast samsungu na s8500 nakon puno godina druzenja s nokiom napokon da me netko razveseli s fenomenalnim mobitelom a prvenstveno sa kamerom snimanje videa u cistoj d1 rezoluciji
    NOKIA JE ZAKON

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sunseeker Pregledaj post
    evo ovako još par brzinskih dojmova (ovaj put onih koji mi malo idu na živce)

tipkovnica radi dobro ali ima jedna užasno iritantna stvar, kad se po menijima ili tipkovnici tipka svaki stisak (to se naravno može isključiti) je popraćen "klik" zvukom, ali problem je što taj "klik" nije instantan ko npr. na iphoneu već prvih par tisućinki ima prazan prostor, to onda u praksi znači ako brzo tipkate na tipkovnici će taj "klik" kasniti za vašim tipkanjem - strahovito iritantno. općenito je to cijelo iskustvo "dodirnog" ekrana bolje na iphoneu, 8500 je brz i sve to ide glatko, ali jednostavno nije fluidno kao na iphoneu.
    kako isključiti taj klik?

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imaš dvije mogućnosti, ili dok si u početnom meniju (onom sa widgetima) jednostavno sa tipkama za pojačavanje/smanjivanje sa lijeve strane moba stišaš na 0 ili odeš u settings>sound profiles>normal i na zadnjem baru "system" staviš na 0

to ti je to

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav , evo još jednog vlasnika Wave-a , samo nemam takve probleme kakve vi navodite (bilo bi super da je problem da ešto neznam namjestit ) .
    Znači meni dolazi do takozvanog blue screena , kad se pokrene neka aplikacija ili kad ih je više aktivno i odjednom dobijete taj plavi ekran sa ispisanim kodom kako se desio crash aplikacije evo i linka da vidite o čem se radi http://www.youtube.com/watch?v=HZOaf-hg0nE , eto ako ko ima kakvu ideju il slično iskustvo neka se javi il podijeli info

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung Bada OS
    By yager in forum Samsung
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 11-03-2010, 14:58
  2. Odgovora: 7
    Posljednji post: 08-01-2009, 03:21
  3. Doubao 728 - prvi mobitel koji istovremeno radi sa dva sim-a
    By RAUL in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 19-02-2007, 01:30