evo ovako još par brzinskih dojmova (ovaj put onih koji mi malo idu na živce)
tipkovnica radi dobro ali ima jedna užasno iritantna stvar, kad se po menijima ili tipkovnici tipka svaki stisak (to se naravno može isključiti) je popraćen "klik" zvukom, ali problem je što taj "klik" nije instantan ko npr. na iphoneu već prvih par tisućinki ima prazan prostor, to onda u praksi znači ako brzo tipkate na tipkovnici će taj "klik" kasniti za vašim tipkanjem - strahovito iritantno. općenito je to cijelo iskustvo "dodirnog" ekrana bolje na iphoneu, 8500 je brz i sve to ide glatko, ali jednostavno nije fluidno kao na iphoneu.
mailovi su dobro rješeni i korisnički račun se kreira lakoćom, baš kao i spajanje i preuzimanje, jako dobro. no ima jedna stvar (koju ja možda nisam skužio kako isključiti/uključiti, pa možda niti nije nedostatak) pri konfiguraciji maila podesite kolike da mailove prima (u MB) no bez obzira kada mail stigne u inboxu će biti samo "subject" i onda za svaki pojedini mail morate ići na "retrive" - malo iritantno, ponavljam ovo se možda može i podesiti drugačije, ali ja nisam uspio skužiti kako
evo to je par - dojmova, daljnje impresije javljam
sve u svemu, mob ima veliki potencijal i bada je za jedno novorođenče fenomenalno ispala, ima tih par stvari koje zahtjevaju dorađivanje, ali sve u svemu veliki + za badu

Odgovori uz citat

Bookmarks