Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 126

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav, novi sam na forumu...
    danas sam kupio wave... ODLIČAN JE! stvarno sam ugodno iznenađen...
    molio bih da mi netko pomogne u vezi par pitanja (naravno netko ko ima wave)...
    zanima me u vezi spajanja na kompjuter, da li mogu unositi u mob muziku i ostalo isključivo preko samsung kiesa ili? što je s tim samsung kiesom?- mislio sam da ću dobit instalacijski cd - nisam - znači moram ga skinut s neta? i preko njega onda mogu sve raditi? kak to funkcionira sa samsung appsom?- tu skidam aplikacije i stavljam na mob?
    čitao sam negdje da su neki imali problem sa firmware-om tj. njegovom nadogradnjom...
    toliko za sada... hvala na pomoći dobroj duši

7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    skidam samsung kies i na 15% mi piše da se pojavila greška - točno: dotnetfx35_x06.exe is not a valid win32 application... i prekine se instaliranje!
    i idem ja ponovo i opet mi to piše i ja stisnem ok i instaliranje se nastavi i hoću na radnoj površini pokrenuti samsung kies i piše mi ono da prijavim microsoftu problem i neće mi otvoriti... HELP PLEASE! imam windows XP već 5 godina...

POMOZITE LJUDI! kako da riješim taj problem sa kieseom, neće mi ga pokrenuti

7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    samsung s8500
    Operater
    T
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa netreba ti taj kies za prebacivanje muzike ili bilo cega na mob, ja sam sve prebacio s kompa na mob preko bluetooth-a bez problema. a za samsung apps se spojis preko Wi-Fi i pokrenes samsung apps i sve ce ti bit jasno. ono sta hoces odaberes i to ti se samo skine i instalira

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2003
    Mobitel
    Galaxy S4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    9.690
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kriletan Pregledaj post
    pozdrav, novi sam na forumu...
    danas sam kupio wave... ODLIČAN JE! stvarno sam ugodno iznenađen...
    molio bih da mi netko pomogne u vezi par pitanja (naravno netko ko ima wave)...
    zanima me u vezi spajanja na kompjuter, da li mogu unositi u mob muziku i ostalo isključivo preko samsung kiesa ili? što je s tim samsung kiesom?- mislio sam da ću dobit instalacijski cd - nisam - znači moram ga skinut s neta? i preko njega onda mogu sve raditi? kak to funkcionira sa samsung appsom?- tu skidam aplikacije i stavljam na mob?
    čitao sam negdje da su neki imali problem sa firmware-om tj. njegovom nadogradnjom...
    toliko za sada... hvala na pomoći dobroj duši
    U postavkama spajanja mobitela moguće je odrediti USB način rada (mislim da je meni -> postavke -> spajanje -> USB (predzadnja opcija)). Vjerojatno ti sada stoji opcija Kies, ali možeš slobodno promijeniti u prijenos podataka i jednostavno ti se registrira mob kao vanjski disk pa prebaciš glazbu u music folder. Samo izmijeni postavke prije povezivanja mobitela sa kompom.

Kies se skida s neta, vidim iz slijedećeg posta da ti ne radi, možeš probati ponovno downloadati i opet pokrenuti (možda se nije downloadao do kraja).

Samsung apps koristiš preko mobitela, a možeš i aplikacije skidati s neta (čak i one koje nisu izlistane u samsung appsima) i jednostavno instalirati na mob, tako sam instalirao widget sličan calendar clocku iz HTC Sense-a.
    Zadnji uredio SeriousG : 19-08-2010 u 00:50
    Use the Fork, because there is no Spoon.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    Samsung S8500
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tribam pomoc
    tija san uploadati s8500 priko Kies i dogodila se neka greska
    tija sam vratiti staru verziju ali se isto dogodila greska
    resetia laptop i sad me upoce ne pripoznaje mob u kiesu

sto triban napraviti pomoc

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    Samsung S8500
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tko ima s8500 neka mi kaze koju verziju ima da je pokusam skinuti

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Poklonite neki plizz! :)
    Operater
    Sve u jednom
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Također nabavio dotični mobitel. Skinuo sam Samsung Kies prebacio nacin rada na usbu u Samsung Kies mode i dalje ga ne prepoznaje, windows7 ne nalaze drivere preko neta jednostavno. Ako netko zna rješenje neka pomogne.

Inače mobitel je strava. Ne ću pričati što je na njemu odlično kad je skoro sve savršeno od OS-a do hardwarea. Spomenut cu neke od mana.

Kad je pri kraju baterija(15%) mobitel se sam prebaci u saving power mode što iritira jer se jako slabo vidi na displayu(pogotovo vani po danu), zatim kad se piše poruka iskljuceni su senzori pa ne zeli rotirati za wide tipkovnicu kad se pišu poruke.

Jednom mi se sam otključao u džepu i tako fino nazvao nekoga iz imenika. Drugi puta je toj osobi poslao praznu poruku. Znači kad ga stavljate u džep display okrenite kontra tijelu.

Jako iritira i stvar kod pisanja koja nije dobro riješena a to je da kad pogrijesite pri pisanju i zelite se vratiti nazad na obrisete/prepravite slovo uspjet ćete tek iz 3. puta(važno je naglasiti da nemam prste kao ćevape).

Još jedna stvar koja se dogodila je da se mob zamrznuo i sam resetirao. Skinuo sam sa samsung appsa nekakvu aplikaciju i kod korištenja iste zamrznuo se mobitel i resetirao. Vjerojatno je na taj način izbjegao error u aplikaciji što mislim da je čak i pozitivna stvar za taj OS jer kod većine drugih smartphoneova mobitel se samo zblesira i moras ga sam ugasiti vadeći bateriju ili nešto slično(tipa Symbian)

To je to od mene. Ako netko moze pomoći u vezi sa samsung kiesom neka javi. Vjerojatno trebam samo drivere za kies zasebno ali toga nema na netu posebno za skinuti pa ako tko koristi neka ode u folder od Kiesa i kopira folder(USB drivers) i uploada na net. Bio bih zahvalan!
    Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave

7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    samsung s8500
    Operater
    T
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    samsung s8500
    Operater
    T
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao MadMatax Pregledaj post
    Jednom mi se sam otključao u džepu i tako fino nazvao nekoga iz imenika. Drugi puta je toj osobi poslao praznu poruku. Znači kad ga stavljate u džep display okrenite kontra tijelu.
    mob ti se ne može baš tak lako sam otkljucat u đepu osim ako ti nije uključeno otključavanje bilo kojom tipkom

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung Bada OS
    By yager in forum Samsung
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 11-03-2010, 14:58
  2. Odgovora: 7
    Posljednji post: 08-01-2009, 03:21
  3. Doubao 728 - prvi mobitel koji istovremeno radi sa dva sim-a
    By RAUL in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 19-02-2007, 01:30