Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 571

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jul 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uglavnom prvo sam poslala poruku da mi pošalju postavke to ne radi, onda sam sama ručno napravila sve postavke ni to ne radi tak da fakat ne znam u čemu je problem! Jedino ako sam nekaj krivo upisala! Naziv veze - TM HR MMS, Nositelj podataka - paketni prijenos, Pristupna točka - mms.htgprs, Poslužitelj za poruke - http://mms.t-mobile.hr/servlets/mms, Koristiti pristupnu točku automatski! U naprednim podešenjima - Vrsta mreže IPv4, adresa proxy poslužitelja - 010.012.000.003, Broj proxy priključka 9201! Hvala ti na pomoći!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.106, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,9%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Zuja9 Pregledaj post
    Uglavnom prvo sam poslala poruku da mi pošalju postavke to ne radi, onda sam sama ručno napravila sve postavke ni to ne radi tak da fakat ne znam u čemu je problem! Jedino ako sam nekaj krivo upisala! Naziv veze - TM HR MMS, Nositelj podataka - paketni prijenos, Pristupna točka - mms.htgprs, Poslužitelj za poruke - http://mms.t-mobile.hr/servlets/mms, Koristiti pristupnu točku automatski! U naprednim podešenjima - Vrsta mreže IPv4, adresa proxy poslužitelja - 010.012.000.003, Broj proxy priključka 9201! Hvala ti na pomoći!
    Jel ti radi mms? Ja isto imam problema s tim postavkama i nikako da mi proradi, cijeli dan se zezam s time. Iz službe za korisnike su mi dva puta slali postavke ali nikako da proradi. I te postavke su malo drugačije od tvojih. Adresa proxy poslužitelja je 010.012.000.004 a broj proxy priključka je 8080. Ako neko ima postavke da mu radi mms molio bi da napiše ovdje da to riješimo...

Evo riješio sam mms... imao sam više postavki i morao sam i u postavkama poruka i u podešenjima pristupne točke staviti tm hr mms. Imao sam i T-mobile MMS ali očito da ta postavka nije štimala.
    Zadnji uredio predator : 04-08-2010 u 19:56
    PREDATOR

7 days registered

Datum registracije
    Jul 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Jel ti radi mms? Ja isto imam problema s tim postavkama i nikako da mi proradi, cijeli dan se zezam s time. Iz službe za korisnike su mi dva puta slali postavke ali nikako da proradi. I te postavke su malo drugačije od tvojih. Adresa proxy poslužitelja je 010.012.000.004 a broj proxy priključka je 8080. Ako neko ima postavke da mu radi mms molio bi da napiše ovdje da to riješimo...

Evo riješio sam mms... imao sam više postavki i morao sam i u postavkama poruka i u podešenjima pristupne točke staviti tm hr mms. Imao sam i T-mobile MMS ali očito da ta postavka nije štimala.
    Meni i dalje ne šljaka tj. kao dođe mi mms, ali to nigdje ne piše samo zavibrira i zeleno žmirka, a na ekranu nemam niš ni u dolaznim porukama nema niš! Možeš mi napisat ako ti nije problem korak po korak pa da vidim gdje je kvaka! Hvala

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni i dalje ne šljaka tj. kao dođe mi mms, ali to nigdje ne piše samo zavibrira i zeleno žmirka, a na ekranu nemam niš ni u dolaznim porukama nema niš! Možeš mi napisat ako ti nije problem korak po korak pa da vidim gdje je kvaka! Hvala
    Jesi stavila adresu proxy poslužitelja i broj proxy priključka onako kako sam napisao da je kod mene? Kod tebe nije tako bilo upisano, možda je tu greška.
    PREDATOR

7 days registered

Datum registracije
    Jul 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Jesi stavila adresu proxy poslužitelja i broj proxy priključka onako kako sam napisao da je kod mene? Kod tebe nije tako bilo upisano, možda je tu greška.
    Hvala ti i svima koji su pokušavali pomoć! Poludila pa stavila opet softver u njega i sad proradilo! Svašta! Pozz

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala ti i svima koji su pokušavali pomoć! Poludila pa stavila opet softver u njega i sad proradilo! Svašta! Pozz
    Ajde bitno da sada radi...
    PREDATOR

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa to što su odustali od symbiana nema veze s vezom. Jednostavno moraju ispraviti greške u softveru, to je njihov posao... Taj symbian mi se nikad nije sviđao, ne znam stvarno zašto je SE uzeo uopće symbian... Danas sam baš prvi put napravio update na Satiu i kamera je tako spora da je to za nepovjerovat...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čitajući malo temu sve više vidim da taj SE ima debeli minus developerima. Posjedujem jedan Satio i mogu reć nekoliko stvari... Što se hardvera tiče mobitel je stvarno super, ali oni developersi ništa ne rade. Pa nemoš prestat davat podršku za mobitel koji je vrh perjanice što se tiče cybershoot modela. Stvarno mi je nejasno. Da nađem kupca za neku normalnu cijenu odmah bi ga prodao... Treba svakom developeru na korištenje dati striktno jedan mobitel iz perjanice i neka ga slože kako spada. Baš me zanima što studeni nosi od novosti. Bilo bi vrijeme da SE da neki odgovor na Galaxy S...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson P1
    By pero1985 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 134
    Posljednji post: 22-06-2010, 18:11
  2. Satio vs N97 vs X1
    By amotamo in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 04-11-2009, 13:46
  3. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé