Ispričavam se zbog nove teme ili ako negdje piše o tome a ja to ne vidjeh! Ako mi netko može pomoć u vezi tog MMS stvarno bi mu bila zahvalna! Poludila sam ova dva dana zbog tog MMS-a pa od tog ludila mi oprostite!
Ispričavam se zbog nove teme ili ako negdje piše o tome a ja to ne vidjeh! Ako mi netko može pomoć u vezi tog MMS stvarno bi mu bila zahvalna! Poludila sam ova dva dana zbog tog MMS-a pa od tog ludila mi oprostite!
To se pise na satju:
"Da biste mogli primati i slati MMS poruke (slikovne poruke), vaša mrežna pretplata mora podržavati MMS poruke i morate imati MMS podešenja u svom telefonu. Ova podešenja možda su već u telefonu kad ga kupite.
MMS podešenja možete preuzeti bilo kada izravno s telefona, ako to podržava vaš model telefona. Ako ne podržava, kontaktirajte svog mrežnog operatora."
to znaci da ako ga podržava tvoj operator onda trebas imati definiranu pristupnu točku za MMS poruke i to je to.
pisi mi ako ne ide...
Uglavnom prvo sam poslala poruku da mi pošalju postavke to ne radi, onda sam sama ručno napravila sve postavke ni to ne radi tak da fakat ne znam u čemu je problem! Jedino ako sam nekaj krivo upisala! Naziv veze - TM HR MMS, Nositelj podataka - paketni prijenos, Pristupna točka - mms.htgprs, Poslužitelj za poruke - http://mms.t-mobile.hr/servlets/mms, Koristiti pristupnu točku automatski! U naprednim podešenjima - Vrsta mreže IPv4, adresa proxy poslužitelja - 010.012.000.003, Broj proxy priključka 9201! Hvala ti na pomoći!
Jel ti radi mms? Ja isto imam problema s tim postavkama i nikako da mi proradi, cijeli dan se zezam s time. Iz službe za korisnike su mi dva puta slali postavke ali nikako da proradi. I te postavke su malo drugačije od tvojih. Adresa proxy poslužitelja je 010.012.000.004 a broj proxy priključka je 8080. Ako neko ima postavke da mu radi mms molio bi da napiše ovdje da to riješimo...
Evo riješio sam mms... imao sam više postavki i morao sam i u postavkama poruka i u podešenjima pristupne točke staviti tm hr mms. Imao sam i T-mobile MMS ali očito da ta postavka nije štimala.
Zadnji uredio predator : 04-08-2010 u 19:56
PREDATOR
Čitajući malo temu sve više vidim da taj SE ima debeli minus developerima. Posjedujem jedan Satio i mogu reć nekoliko stvari... Što se hardvera tiče mobitel je stvarno super, ali oni developersi ništa ne rade. Pa nemoš prestat davat podršku za mobitel koji je vrh perjanice što se tiče cybershoot modela. Stvarno mi je nejasno. Da nađem kupca za neku normalnu cijenu odmah bi ga prodao... Treba svakom developeru na korištenje dati striktno jedan mobitel iz perjanice i neka ga slože kako spada. Baš me zanima što studeni nosi od novosti. Bilo bi vrijeme da SE da neki odgovor na Galaxy S...
Bookmarks